,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 947
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
Много злобна стана тази Галя бе.... как скърца през зъби злобно с вежди чайка "Петре"

# 391
Ама на Галето най и се получава да играе естествено. Актьорите от старата генерация /Славчо Колев, Жени/ явно са изгубили тренинг и направо рецитират репликите с патос.

# 392
Не знам кой е Славчо Колев, но ако става дума за Славчо Пеев Heart Eyes , той много добре си игрá, въпреки кратката и тъпичка роличка.
А играта на Ралица Паскалева не ме впечатлява особено, но едва ли тя е виновна, което важи и за останалите.

# 393
Яжте си каквото искате, но поне си пощадете децата до навършване на разумна възраст, за да изберат какви трябва да са.

Подкрепям с две ръце! Всеки пълнолетен е в правото си да реши как да се храни и изобщо какво да прави с живота си. Но докато растат, децата имат нужда от всичко-и от месо, и от рибка, и от млечни...Дете веган-това е извращение, да не кажа престъпление!
За снощната серия. Виолета ми липсва. За пореден път Калин и Наталия ми напълниха душата. Мазов и Хинова бяха големи сладури, особено пребитият Мазов как жално гледаше  Joy "Сега като приличам на него, ще ме вземеш ли?"-много готин беше! Евгения определено няма да спре с истериите, а Калин май напразно се надява, че няма да има дело. Галя и Пецко не могат ли да си оправят отношенията насаме, защо все пред външни хора?! Тъпо е.

# 394
...! Евгения определено няма да спре с истериите, а Калин май напразно се надява, че няма да има дело. Галя и Пецко не могат ли да си оправят отношенията насаме, защо все пред външни хора?! Тъпо е.
Снощи  д-р Катето  бая ги поряза , като им обясни какво ще каже  пред съда  Naughty - някаква  анонимна акушерка  била разменила децата ....Гошето и Жени  зяпнаха , добре  ,че си бяха сложили  Корега /май това рекламираха за  залепване на кастанети  Joy/ .
Дали  Пецан ще  изнуди  професора  , за да разкара  Наумчо ? Момчето  можело да си прекъсне следването  заради  сериала  newsm78
Хинова и Мазов вече не  са ми интересни - тя го гледа влажно от 5 см  с едно слабо  конско лице , той пък е като  повредена плюшена играчка  Crossing Arms

# 395
  • София
Галя и Пецко като почнат да се карат пред пациентите е отвратително.

# 396
  • Ню Йорк
Пецко ще е луд ако приеме Гале обратно. А Боби как я търпи не ми е ясно, тя напрво го задушава.

# 397
Да, и ако повтори още веднъж "Стига с тази Вяра!" , ще се гръмна. hahaha
Бобето май много се нервира на тези думи, ще отсвири Галка, ама сигурно не сега, а към края на сезона. И ще има и следващ/и сезон/и. Joy hahaha hahaha

# 398
  • София
Тия съвсем се излагат в бездарието си да измислят нещо. Каква анонимна акушерка, какви 5 лева. А те тогава как са разбрали, че Кръстева чак и показания ще дава по въпроса? Все едно дете 4 клас им пише сценария.
Добре, че са сцените с Хинова и Мазов да се поразведрим. И Калин разбира се, много ми е естествен.

# 399
  • София
Хинова-Мазов са ми ужасно нелогични. Ако някой публично обясни, че само за продавачка ме бива, дали ще драпам да си легна с него? Той постоянно я работи и реже, а тъпата патка с изкуствени мигли се връзва.
И това все пак е лекарка, следвала 6 години и после специализирала още, не продавачка.
На Калин освен характера, оправиха и прическата. Вчера изглеждаше много добре, не зная дали защото играе усмихнат и спокоен човек или от грима. И Жекова цъфна, доста добре изглеждаше когато взе решение да осинови детето.

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 15:10 от Cuckoo

# 400
Е така е в тези среди  Mr. Green

# 401
  • Там,където се събуждам щастлива.

Дали  Пецан ще  изнуди  професора  , за да разкара  Наумчо ? Момчето  можело да си прекъсне следването  заради  сериала  newsm78

На страницата на Наум Шопов, той е писал, че в онази статия няма нищо вярно. Справял се да комбинира учене и снимки.

# 402

На страницата на Наум Шопов, той е писал, че в онази статия няма нищо вярно. Справял се да комбинира учене и снимки.

Надявам се да остане. Много повече го харесвам от безличния и фъфлещ д-р Василев.

# 403
Дано да остане, че са ми много по- свежи и приятни от 'лондончани".

А и е интересна историята им, стара любов, за която никой не иска да си признае.

# 404
Всички истории в сериала са интересни. Като започнем с разменените бебета, живота на децата, минем през всички любовни истории м/у лекари, доцент и специализантка и стигнем до старата непризната искра м/у Вяра и Борис, но въпросът е, че само м/у Калин и Наталия я развиват добре. Опитаха се и тях да омажат, но на време се оправиха. Та не зная до къде ще докарат Добрева и Тасев със сценаристкия талант.

Общи условия

Активация на акаунт