,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 909
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
Ми да ти кажа, не ги представя в добра светлина

Лекарите ли? Ами, навсякъде има гадни хора и са на всяка географска ширина. Работенето в колектив е низ доста нелицеприятни неща.
Да де, навсякъде има гадни хора. Но тук няма нормални! Всички са гърмяни, заразени от пациенти със задължително най-тежките болести, с измрели (най-често в същата болница) роднини или направо без. Няма лошо, но поне едно нормално семейство да имаше в сериала, поне едно... Може би тогава нямаше да дразни, че е такъв сбирщайн от лични случаи на един-единствен лекар.

# 406
Обзалагам се, че Гале ще се влюби отново в Пецан, след героичния му подвиг в асансьора bowuu

# 407
Много силно ми въздейства сцената в асансьора. Направо усещах и болката на родилката, и радостта при изплакването на бебето. Изненадаха ме. Peace

# 408
Е зяпах с половин око, но рязко стана интересно Simple Smile Веднъж да действат заедно и да има хепи енд! Чудо!

# 409
  • Майна Сити
Добре де, аз не разбрах няколко неща - при такова засядане, асансьорът няма ли нещо като аварийно отваряне, за да не стоят толкова време там? Също така тая първескиня как аджеба роди толкова бързо, като влизаше в асансьора нямаше пукната контракция, жените се мъчат с часове, а тая го изстреля като тапа? И като изтекат водите нямаше ли 24 часа, през които бебето трябва да се роди, Захариев защо даваше толкова зор? И не на последно място - с какво завързаха пъпната връв на бебето? Някак си тая сцена ми противоречи с логиката, ама айде... Grinning

P.S. Някой може ли да ми обясни каква е разликата дали преди си раждала или не, защо е толкова важно за докторите да знаят дали ти е за сефте? Едва ли ще е заради опита, който си имала преди, все пак раждане с раждане не си прилича, може първото да е било с упойка, а това видяхме че беше екстремно  newsm78

Иначе имам предложение името на бебето да е Бойко - ще си пасва на тематиката "горе-долу" (сори за политическия (и асансьорен) привкус, не се сдържах просто)  Mr. Green

# 410
Сцената в асансьора беше нелепа точно колкото и самият асансьор по принцип Simple Smile.
Какво стана с Вилито, потъна в 11-та глуха, от два епизода не съм я виждала.

# 411
  • Ню Йорк
Сцената в асансьора беше толкова копирана, че чак  Sick

# 412

Какво стана с Вилито, потъна в 11-та глуха, от два епизода не съм я виждала.

Утре ще я видиш Simple Smile

# 413
  • Разпиляна във въображението
За мен това беше много тъпа сцена. Ама много. Асансьорът дори не беше заседнал между етажите! Една щанга и да е отворен от раз. И някой не си е свършил работата и болницата трябва да е глобена за липсата на телефон в кабината Simple Smile Отделно никой не поддържаше връзка с екипа, на мен ми се стори странно. Родилката роди за отрицателно време. Очаквах Захариев да я провери за разкритие, ама на - нищо не каза. Първескиня толкова бързо да роди? Хайде бе. Чу се викове и детски плач, а от другия разговор никой нищо не разбра. Пълна тишина през асансьора.

Добрева ми е анти. Държи се като момченце от училище - дърпа плитките на момичето, а то трябва да се сети, че го харесва. Дразни Тасев постоянно, заяжда се с него, засича го и в прав текст му казва, че мястото трябва да е нейно, а тоя мълчи, за да й пази чувствата.

# 414
И зарязаха всички останали пациенти, защото трябва групово да чакат пред асансьора...

# 415
  • Анкх-Морпорк
Тази сцена в асансьора беше само за да се види, че Борис е дал на Вяра подаръка от Галя.
Иначе беше много тъпо, хем жената роди прекалено бързо, хем защо трябваше да я кара да лежи. Тъкмо си мислех, че това е шанс да покажат как жената ражда клекнала и как това е една доста улесняваща раждането поза.
Галя пък какво иска от Борис, тя скри цяло дете и сериозна връзка, а той не бил казал за парите. Кой нормален човек се запознава с мацка и казва: "Имам спортна кола и милиони в банката"
Истерията на Жени за развода е много измислена. Пърата й реакция - да намушка, да избяга, беше по-нормална, след това кви са тия разводи, кви са тия сапунки. По-нормално щеше да зареже Генадиев, ама от раз и без да му птоговори - а то, живеят в едно жилище, говорят си с адвокати...

# 416
  • София
Първо - таз родилка се появи в болницата с нищо не показваща, че има контракции. Второ, изтичането на водите е признак, че раждането наближава, но със сигурност не означава, че ще стане в рамките на 15 минути. Трето - епизотомията изобщо не боли, раждала съм почти 4-килограмово бебе без упойка, като ми казаха, че ще ми правят епизотомия си спомням как ссе подготвих психически за едва ли не операция, а нищо не усетих. Ама буквално нищо. Имам чувството, че  в сценарния и режисьорския екип няма нито една майка
Да не говорим, че изпитателния срок на Тасев и Добрева е един месец, а утре ще излязат резултатите на Калин, за които говореха, че се чака 3 месеца
Алоу, сценаристите, малко мисъл!

# 417
  • Разпиляна във въображението
Може би времето в сериала тече с различна скорост за различните сцени и герои.

# 418
Като гледаш отгоре отгоре се получава по_добре
Пробвайте

# 419
Пробвах и без изобщо да гледам, ама нали чувам и пак се ядосвам. Wink
Епизиотомия се прави по време на контракция и не се усеща нищо. После шиенето вече си се усеща, защото е след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт