,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 764
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
Изпуснах защо Вяра се разрева от назначението?

# 616
  • There I was on a July morning
Предполагам, че шансът такова нещо да се случи  в реалността клони към нула. Confused

Най-яркия пример е Тити Папазов. Семейството му осинови току-що родено. Мисля, че майката беше болна от СПИН. Поправете ме, ако греша, но имаше съмнения и за детето, но доколкото знам то си е здравичко. Поклон!
Да, бях забравила за Тити Папазов и май наистина детенцето е здраво Heart Eyes

# 617
Тити беше прочел в "24 часа" историята на сина си.  Жената, която го е родила, е била болна от СПИН и го е изоставила. Първоначално инфото е било, че бебето също е болно от СПИН. След 6 месеца е в семейството на Тити, правят тестове и се оказва здраво. Понякога историите в живота са по-невероятни от тези в сериалите.

# 618
  • Разпиляна във въображението

Дошло й в повече, тя една емоционална и се разревала + от промото може би със закъсняващ цикъл, евентуално повръщане и така... до теста за бременност  Whistling

# 619

Дошло й в повече, тя една емоционална и се разревала
Заради хормоните ще да е било.  Mr. Green

# 620
  • Там,където се събуждам щастлива.
И на мен ми хареса серията! Имаше темпо!

# 621
  • София
Аз ли изтървах или не дадоха как професора обяви решението си? А впоследствие просто се подразбра...

# 622
Подразбра се. Peace

# 623
Малък къдрав Пешко колко беше сладък Heart Eyes Heart Eyes

# 624

Предполагам, че шансът такова нещо да се случи  в реалността клони към нула. Confused

Не! Когато раждах вторият си син още в болницата семейство си излезе с тяхното бебе и още едно, когато постъпих да раждам чакаха, да го приберат в дом (бебето), а жената дето го взе роди малко преди мен.
Много красиво момченце, беше  в един бокс с нашите.

# 625
За Пешко наистина много красиво бебче са избрали!

# 626

Не! Когато раждах вторият си син още в болницата семейство си излезе с тяхното бебе и още едно, когато постъпих да раждам чакаха, да го приберат в дом (бебето), а жената дето го взе роди малко преди мен.
Много красиво момченце, беше  в един бокс с нашите.
Това е чудесно, но имах предвид - осиновяване на болно бебе или с увреждания, каквито има вероятност да се получат в следствие от мозъчния кръвоизлив.

# 627
Скубиду да, малко , твърде малко са хората, които биха осиновили дете с увреждане у нас (визирам Бг). Но нали подчертаха, че мъжът е от дом за деца. Та знам ли - свят шарен.

На мен ми струва ще се заформи нов любовен триъгълник - Добрева, калин, Наталка. Дано само да ми е сторило... Докато си говореха  в мазето Калин и Вяра.

# 628
На мен ми струва ще се заформи нов любовен триъгълник - Добрева, калин, Наталка. Дано само да ми е сторило... Докато си говореха  в мазето Калин и Вяра.
Калин и Наталия преживяха заедно доста неща и не се оставиха един друг в най-трудните за тях моменти. Ако точно сега когато вече и Калин изрече "обичам те" да намесят Добрева между тях ще ги призная сценаристите за напълно извратени.

# 629
Е, тъй, де щото им вече им свикнах на извращенията и ми светна. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт