Раждане в Окръжна Болница "Света Анна", София - 2

• 99 331
  • 850
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм при д-р Дачева с избор на екип Simple Smile Доколкото знам, дори и да не е на работа, когато е с избор звъниш и тя идва... Предполагам и август месец около термините на родилките си също ще бъде на линия. Аз съм много доволна от нея. Предстои ми съвсем скоро раждане при нея и после ще споделя, Живот и здраве! Simple Smile

Приготвих и малка и голяма кърпа.

# 346
Момичета, прегледът мина чудесно! Д-р Дачева много ми допадна. Малко по-приказлива е, но по-добре така отколкото нищо да не казва Simple Smile Видях си бебчо - като едно бобено зрънце е, както го оприличи лекарката. Всичко е наред за момента с нас. Всичко ми обясни подробно. Изпрати ме на БХС във Фемина между 27 Януари и 5 Февруари и след това ще ме регистрира. Знаете ли каква е цената на БХС там? Опитах да намеря на сайта им, но няма ценоразпис. Порових се из теми, но открих мнение от преди 2 години. Питам, за да съм подготвена със сумата в мен. На сайта пише, че мога да дам кръв и там като те се ангажират да я занесат в лабораторията и да получа резултатите на следващия ден. Самото излседване с ултразвук колко време продължава? Извинявам се, ако задавам вече зададени въпроси!

# 347
  • София
Зависи за кой ще си запишеш час 90 и 120 лв. Като звъннеш питай ще ти кажат. Обади се от сега за час , че е лудница .по около 30/40 минути зависи. Апаратурата е на ниво лекарите също:) Аз първия път родих при д- р Дачева бърборана е, но по - добре от това да не казва нищо.

# 348
Момичета, прегледът мина чудесно! Д-р Дачева много ми допадна. Малко по-приказлива е, но по-добре така отколкото нищо да не казва Simple Smile Видях си бебчо - като едно бобено зрънце е, както го оприличи лекарката. Всичко е наред за момента с нас. Всичко ми обясни подробно. Изпрати ме на БХС във Фемина между 27 Януари и 5 Февруари и след това ще ме регистрира. Знаете ли каква е цената на БХС там? Опитах да намеря на сайта им, но няма ценоразпис. Порових се из теми, но открих мнение от преди 2 години. Питам, за да съм подготвена със сумата в мен. На сайта пише, че мога да дам кръв и там като те се ангажират да я занесат в лабораторията и да получа резултатите на следващия ден. Самото излседване с ултразвук колко време продължава? Извинявам се, ако задавам вече зададени въпроси!

И аз бях при нея, но за БХС ми каза да отида в Майчин дом, а за Фетална морфология ме прати във Фемина, а в момента мисля, че в Майчин дом БХС е безплатен. Плащаш само за прегледа с ехограф, който ако не се лъжа беше 45 лв.

# 349
  • София
Да поема го здравната каса от миналата година.
Може да иде с готови ехографии и само кръв да даде в МД .

# 350
Където и да правите БХС, мисля, че всичко се изпраща в Майчин дом. Разликата е, че на място сигурно ще си платиш за взимането на кръв, докато в Майчин дом за известно време беше безплатно, но не знам дали все още е.

П.С. А midnight е отговорила, че вече се поема от ЗК, докато пиша Simple Smile

# 351
  • София
Аз първата  фм при Сигридов правих и там на място веднага ми излязоха резултатите.
Алмонд хайде не остана:)

# 352
Значи, доколкото разбирам -  ехограф във Фемина, а в Майчин дом да отида за кръвни изследвания след това. Благодаря ви, момичета! Simple Smile

# 353
Здравейте, ориентирам се към ОБ.
Моля за информация къде мога да намеря имебната с лекарите, които мога да избера? Търсих в сайта на ОБ, но не откривам.

Каква е процедурата- има някаква декларация, че ще раждам там с избор на екип така ли? Кога трябва да я попълня, за да мога да се възползвам от безплатното мерене на тонове?
Предварително благодаря!

# 354
И аз не можах да намеря списък, но тук от форума си извадих изводи кои са добрите АГ в болницата и си избрах д-р Дачева. Бях на един преглед при нея и ми направи добро впечатление. Момичетата препоръчват и д-р Жекова.

# 355
Здравейте, ориентирам се към ОБ.
Моля за информация къде мога да намеря имебната с лекарите, които мога да избера? Търсих в сайта на ОБ, но не откривам.

Каква е процедурата- има някаква декларация, че ще раждам там с избор на екип така ли? Кога трябва да я попълня, за да мога да се възползвам от безплатното мерене на тонове?
Предварително благодаря!
Здравейте. В линкът има списък на АГ. Всички работят и в родилното, само за д-р Влаева не съм сигурна дали изражда.
http://www.sveta-anna.eu/bg/Ginekologichen-kabinet_p148.html
Срещнах се 2 месеца преди термина с д-р Жекова и устно се разбрахме да раждам при нея. Ходех на безплатни тонове, без да попълвам декларации. В денят на раждането ми връчиха документи за подписване, че я избирам.

# 356
Благодаря Simple Smile, аз ги търсих в отделенията (клиниките).
Ще им направя едно проучване.
От осми месец ли започва следенето на тоновете?

# 357
  • София
Аз започнах да ги следя в 39 седмица мак, ни родих 41 седмица.
Мен дейларацията ми я дадоха след като родих.

# 358
  • От Луната
Аз писах някъде назад, не ми се повтаря, понеже пиша от тел.
Д-р Влаева не изражда. Само следи бременност.
Кабинета на дежурните от родилно е на 1ет. Срещу входа направо, кабинет 7.
В сайта няма инфо.
Отидете на място.
Не се подписват никакви декларации за избор. Устно се уговаряте с лекаря и толкоз.

# 359
  • София
Подписва се декларация, но след раждането. Без нея не можете да платите за избор. До раждането всичко е въпрос на устна уговорка.
Три пъти съм раждала в ОБ, два от тях декларацията ми я донесоха в статяа след раждането, третия път направо в родилна зала Grinning докато чаках да ме преместят.

Общи условия

Активация на акаунт