Здрасти, Veni!
Да. Впечатленията са ми повече от добри и аз реших за себе си, че ще раждам там.
Първо: Неочаквах да е толкова ново самото отделение. Наистина и операционната за секцио /има една маса/ и родилна зала /има две магарета/, и предродилното, и неонатологията, и стаите са повече от достатъчно модерни и чисти, за да ти направят впечатление като за държавна болница.
Второ: Запознах се с доста лекари там и всички бяха изключително мили и отзивчиви
Трето: работят 24/7 и имат спешен прием, така че по всяко време могат да те приемат
Четвърто: Цената за избор на екип е 800лв и тя включва и престоя в стаята след раждане, както и грижите за бебето /в моя случай бебетата/ в неонатологията
Пето: ако си платиш за избор на екип те настаняват в стая от по 1 или най-много 2 легла. Ако не си платиш си в обща стая. Мисля, че бяха от по 6-7 легла. И тези стаи не са лоши изобщо.
Шесто: Доколкото ми е известно Д-Р Жекова е такъв човек, че ако искаш да те изроди естествено, ще направи всичко възможно да стане така, доколкото зависи от нея.
Седмо: Не бях виждала по-спокойно родилно отделение. Не знам, дали съм попаднала на такъв ден, но в Неонатологията имаше само едно бебче /да е живо и здраво!/, а по стаите общо бяха 3-4 жени. Които сравнено с Майчин дом ми вдъхна огромно спокойствие.
Осмо: Наложи ми се да отида по спешност там без още да са ме записали, че ми водят консултации и други. Прегледахаме с всички екстри безплатно.
Девето: Ако си секцио не те претупват в реанимация за ден, както е по други болници, в които напливът е огромен. Ако се налага ще те задържат там за 2 дни, докато не се възстанови напълно.
Десето: Работят с разградими конци. Поискаха ми да нося само нещата за бебето - памперси, мокри кърпички и ако имам помпа за кърма. Рсзбира се си носи и твоята козметика и каквото си си решила, де.
Единайсет: Дават ти бебето възможно най-скоро.