Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 80 328
  • 903
  •   1
Отговори
# 240
Щом си го усетила като твое място, значи е такова.  И аз така избрах окръжна и останах доволна.

Здравейте, предстои ми раждане в края на този месец. Дай Боже ако всичко е наред ще раждам нормално. Второ раждане ще ми е. Първото беше в Окръжна през 2014. Много сън доволна, всичко мина много добре. И екипа и условията бяха супер. Сега съм в голяма дилема...чувам, че е не е добре вече там... На "отворените врати" останах много доволна - усетих го като "моето място". Дали защото ми е познато и съм с  хубави спомени - не знам. Дайте мнения ,МОЛЯ...     Ходих и в Хирургиите на "отворени врати" - нещо ми се сториха много дръпнати, надменни и нервни всички от персонала, който беше на смяна. Знам, че уменията им са важни, но и отношението към пациента за мен от голямо значение. Условията не коментирам... В голяма питанка съм!!!

# 241
Благодаря, че отговори! 
Нещо се говори и за фалит на болницата ... от тая гледна точка също се притеснявам. Има време, ще мисля и разпитвам още!

# 242
Някой има ли телефон на др. Семра Халил? В център 6-150 където пише че работи никой не вдига.

# 243
Скоро ще има ли ден на отворените врати в родилно отделение? От къде черпите такава информация?

# 244
Преди около седмица звънях да питам, казаха че нямат все още определена дата и ме посъветваха да следя на фейсбук страницата им, която е : АГ Пловдив

Скоро ще има ли ден на отворените врати в родилно отделение? От къде черпите такава информация?

# 245
Някой има ли телефон на др. Семра Халил? В център 6-150 където пише че работи никой не вдига.
Ако набереш 0326150 никой ли не вдига? Странно, защото и по нощите съм звъняла и винаги се отзовават.

# 246
Здравейте. До преди два месеца се колебаех къде да родя (дали в Окръжна или в Хирургиите). По стечение на обстоятелствата родих в Хирургиите и сега страшно съжалявам за това. Отношението към мен при приемането ми беше под всякаква критика, след раждането също. Бебето ми стоя 20 дни в неонатологията и така и не счетоха за необходимо да му направят ТФЕ, а той е с мозъчен кръвоизлив. А и ми дадоха да го гушна чак на 19 ден и то само защото една акушерка ме съжали. Не ми дадоха и да нося кърма. А уж това се води болницата с най-добра неонатология. Е да, ама не.

# 247

Джей, заповядай, надявам се да е все още този
Скрит текст:
0889 299 446 - Семра Халил

# 248
Здравейте, някоя мама има ли списък за родилното, тъй като гледах в сайта, но не пише много какво искат. Благодаря

# 249
Здравейте, някоя мама има ли списък за родилното, тъй като гледах в сайта, но не пише много какво искат. Благодаря
Първия пост в темата прочетохте ли?

# 250
Първия пост в темата прочетохте ли?
Да прочетох го, извинявам се не бях обърнала внимание, че по надолу пише и за бебчето Flushed

# 251
Излезнала е дата, за ден на отворените врати и тя 18.07.2018г от 12:30ч на ет. 3

# 252
Само да попитам трябва ли да се записваш предварително... Blush

# 253

Мисля, че не трябва, предполагам щяха и това да напишат, ако беше така.

# 254
Обадете се по телефона да се запишете, защото има случаи на много желаещи и тогава става сложна организацията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт