Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 609
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Canada
Fonce, да те питам за млечните продукти .
И аз не ям млечни от крава, просто не ми се яде, но всеки ден ям козе сирене.
Ти ядеш ли или съвсем никакви млечни не консумираш?  

Miss, никакви млечни не консумирам, позволени са ми в cheat храненията, но и тогава почти не ям вече Peace Не заради друго, тялото ми бурно протестира после  Mr. Green Иначе ги спрях заради високи нива на естрогена. Една мацка ми следи храненето и съм изключително доволна, за година свалих сериозен процент телесни мазнини и 15 кг.  Peace

Foncé ти си толкова красива според снимката, че не мога да си те представя зле на снимка  Embarassed, ама явно всички си се виждаме по различен начин.

bouquet Благодаря, но така де... снимката е от миналата година  Joy

Единствената домашна маска, която правя за косата е ламиниране с желатин, отразява ми се чудесно. Понякога мацам и връхчетата с готова маска и масла преди шампоана и толкова. Нямам време за повече  Tired

# 76
Цитат
Единствената домашна маска, която правя за косата е ламиниране с желатин, отразява ми се чудесно.
Може ли да обясните как става ламинирането с желатин?

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 18:47 от bubanka

# 77
  • UK
И аз от амазон, тук поръчвам тези добавки , сега и него ще добавя Laughing
А кокосовото масло, го и хапвате ли newsm78 освен, в кафето.
Аз, пия само сутрин кафе и то, не чисто, а с мляко, ако добавя и кокосово масло манджата ще е пълна и при мен  Joy

# 78
Foncé е и от миналата година да е снимката, едва ли си се променила кой знае колко Simple Smile. Но явно всички сме критични към себе си по един или друг начин.

За млечните аз като се замисля и аз не ги консумирам кой знае колко, но при мен по естествен път без да ми е против режима..... Tired Въобще кисели млека, производни техни, сирена са ми далеч от ежедневието. Може би ако сме по гости и партита някое кашкавалче да бодна. Без да ми е казвал някой или да ми препоръчва някакси подсъзнателно имам чувството, че не ми е съвместимо със спорта. Иначе на младини ги обожавах. И сега пък като не ги консумирам ежедневно и дори и малко да ям или пия веднъж на високосна не е идея какво стомашно неразположение, къркорене, подуване....

Желатиновата и аз я правя и косата ми получава направо огледален ефект. Но и аз нямам време никак даже, та съм оставила процедурите за уикендите, но и тогава постоянно някой за нещо припира, та съм разредила.....

Ето, аз ламинирам по тази рецепта: http://stanislava-natural-beauty.blogspot.bg/2013/10/blog-post.html Не знам дали е разрешено така да пускам. Но мисля, че това момиече беше съфорумка, та от нейния блог съм си харесала това което тя прави.

# 79
  • Варна
Като заговорихте за кафето, не знам дали знаете,
че то дехидратира ужасно много организма и бързо при това.
За да върнете баланса трябва да се изпие вода равна на десет чаши кафе.
Но не за целия ден, а възможно по - близо до часа, когато сте си изпили кафето.
Аз се опитвам стриктно да го спазвам, но ми е лесно,
защото само сутрин пия едно, съчетано с пълнозърнест тахан  Heart Eyes

# 80
Moмичета, направо ме хвърлихте в тъч... Laughing Сега разбирам, че трябва да избягваме млечните продукти... Аз винаги съм си мислела, че заради опасност от остеопороза трябва да се ядат много млечни продукти... Аз по принцип не ги обичам и се насилвам да ям поне кисело мляко... И за това всяка сутрин закусвам 1 малка кофичка натурално гръцко кисело мляко с овесени ядки, ленено смляно семе, смлян тахан или царевични зърнени закуски... И сега какво излиза, че това не било необходимо... А как без млечни си набавяме калция? #Crazy

Този диатомит нещо като вода ли е и как точно се приема? newsm78
Иначе тахан и аз вземам сутрин на гладно с мед, много ми е вкусен... Също така лененото семе е много полезно и ако не ям смляно ленено семе, си купувам такива капсули... Peace Лененото семе е важно за изчистване на организма от шлаки и токсини...

# 81
ааа аз препоръки не давам да се спират млечните. Просто чела съм, събирам инфо и по естествен път организма ми не си ги търси. А както казах и спортувам, та такива отклонения ми вредят на резултатите. Но всеки има различни приоритети. Аз си искам плочки на корема. Но ако теб не те касае това си ок. А иначе аз не мисля, че млякото ти е основен доставчик на калции. Поразгледай из нета....

# 82
  • UK
Уау че интересно. И аз утре ще се ламинирам с желатин и ще споделя отзиви после.
Само, да не е, като с една маска с хума Joy трябваха ми, литри вода и време, да си я измия от косата  Joy пък, колко народ, чакаше пред банята  hahaha

# 83
Moмичета, направо ме хвърлихте в тъч... Laughing Сега разбирам, че трябва да избягваме млечните продукти... Аз винаги съм си мислела, че заради опасност от остеопороза трябва да се ядат много млечни продукти... Аз по принцип не ги обичам и се насилвам да ям поне кисело мляко... И за това всяка сутрин закусвам 1 малка кофичка натурално гръцко кисело мляко с овесени ядки, ленено смляно семе, смлян тахан или царевични зърнени закуски... И сега какво излиза, че това не било необходимо... А как без млечни си набавяме калция? #Crazy

Този диатомит нещо като вода ли е и как точно се приема? newsm78
Иначе тахан и аз вземам сутрин на гладно с мед, много ми е вкусен... Също така лененото семе е много полезно и ако не ям смляно ленено семе, си купувам такива капсули... Peace Лененото семе е важно за изчистване на организма от шлаки и токсини...
Киселото мляко е единственият млечен продукт, от който има някакви ползи за здравето. Иначе е доказано, че след една определена възраст не усвояваме нищо от млечните продукти! Ако искаш да избегнеш остеопорозата наблегни на ленено семе.

# 84
  • Canada
И сега пък като не ги консумирам ежедневно и дори и малко да ям или пия веднъж на високосна не е идея какво стомашно неразположение, къркорене, подуване....

+ това, че нямам никаква енергия на следващият ден  Peace

Това е рецептата за ламиниране, видимо се съживява косата Flutter

kokona20, отмива се много лесно  Peace

Лунна, ето няколко примера Blush

# 85
  • Велико Търново
Аз, от млечните, не мога само без кисело мляко - сутрин ям половин кофичка с разни семена - ленено, сусам, овесени ядки...Действа ми идеално, но при мен няма никаква непоносимост към такива продукти - сирене, кашкавал, млека...единствено, прясното ме подува и го избягвам.
Само сутрин пия кафе, но с него поне 3 чаши вода - е, до обяд, ходя до тоалетна н- пъти Blush
Този колаген става ли според вас - https://biomall.bg/bio-naturalni-hranitelni-dobavki/zdravi-stavi … nct-bernhard-cena ?

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 08:19 от *Biskvitka*

# 86
Лененото семе съдържа фитохормони също като соята. Аз не бих яла нещо, което вкарва допълнително естроген в организма Peace

Не знам кой и къде е доказал, че само киселото мляко е полезно след като постоянно дъвчат французите, които ядат много сирене, а не са на челните места по болестите на цивилизацията.

Иначе аз смятам, че трябва да се ядат млечни продукти в малки количества, с изключение на подсладените кисели млека (от типа на активия и подобни), които са бъкани със захар и други боклуци.

# 87
И на практика излиза, че елиминираме от менюто си хранителни продукти, които смятаме за вредни, за да ги заменим със синтетични витамини, за които също научно някъде е доказано, че не се усвояват качествено и си заминават с урината. Или пък се приемат под условие, че се комбинират с още няколко други.
Та в този ред на мисли - ям си всичко което обичам в разумни граници. Ако нещо знам категорично, че не ми понася, не се чувствам добре от него или ми вреди, не го ползвам и му търся алтернатива  Peace

# 88
  • Варна
Аз също не агитирам никой да спре млечните продукти.
На мен не ми влияят зле, нищо кофти не чувствам като ги ям, просто не ме влекат.
Ям козе сирене, много го обичам, тоест не съм спряла напълно млечните продукти, само тези от крава.
Тези дни, покрай детето, хапнах малко краве сирене, дискомфорт нямах никакъв, но веднага се появи слуз. Просто беше очебийно.

# 89
Всъщност козето млякое единственото, което що годе става. За разлика от кравето има много по- малка молекула и преминава през мембраната на човешките клетки.

Общи условия

Активация на акаунт