Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 142 759
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 300
  • при късмета
Sonnenliht, ако в имейла имаш сканиран оригинал на бележката, мисля че можеш да подадеш декларацията по интернет с ПИК ( или електронен подпис-твой или на упълномощено лице). Не знам дали ще ти е по-лесно, но е вариант.
Бележката е сканирана в оригинал, но нямам такива екстри.
Утре ще им пиша и после ще реша, дали изобщо да продължавам да се занимавам с тях.
Отиди в който и да е ксерокс. Обикновенно предлагат такива услуги, от имеил да принтират или копират документи. По-скъпо е от обикновенно снимане, но пак е стотинки. Само помоли да го принтират цветно.  Ако на копието печата е син ще го приемат в данъчното

# 301
  • Под Слънцето
Демек, от Рекс пийте една студена вода от ся.. щом нямат намерение да публикуват печеливши, а "ще ги уведомяват по телефона".. мене ме отказва

# 302
8.1. Всички, включили се в играта и регистрирали касов бон на сайта www.rexpromo.bg, участват в томбола. След изтичане на периода на играта, но не по – късно от 02.06.2017г., печелившите ще бъдат изтеглени с жребий на случаен принцип. Имената на всички печеливши ще бъдат качени в сайта www.rexpromo.bg, за което всеки участник дава своето предварително съгласие с приемането на настоящите условия. Всеки печеливш ще бъде известен и по телефона и/или по имейл за наградата, която е спечелил и ще получи подробни инструкции относно процедурата по получаване на наградата.

# 303
  • София
Благодаря за линка на играта на Рекс; преди няколко часа купих нов прах за пране, но тази игра май е само за течен? От дълго време не съм използвала такъв, може да взема  Simple Smile
Никъде не пише, че трябва да е течен, а само "Купи Рекс на стойност над 4,99 лв."

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 23:15 от Тaня67

# 304
  • Под Слънцето
Ивекс, одеве от даденият линк, попаднах само на снимка за играта. В десният й ъгъл долу пишеше, че  печелившите ще бъдат уведомени по телефона. А сега зарежда сайт., но даже не мога да цъкам из него и не е от блокировката на рекламите .

Толкоз.

# 305
Да, впоследствие видях, че е за всички техни продукти - значи, след около седмица ще купя  Simple Smile И аз не мога да цъкам из сайта- освен на правилата; излиза ми все една и съща страница.

Снощи пробвах да спечеля флашка с 3 кода, но не успях. Не ми харесва, че тези кодове изгарят. Може би ще се откажа и ще участвам само в томболите през май и юни...

# 306
  • Русе
Миналата седмица в Кауфланд Рекс беше на промоция, взех си 2 шишета..на 31.03. , пфу да съм знаела за играта Laughing

# 307
Момичета, има ли някой спечелил билети за концерта на Графа от играта на Кауфланд и няма да се възползва? Ще се радвам, ако има такъв да ми пише.  Simple Smile

# 308
Има някаква игра на Линдт да снимаш заека (една кола) и да пратиш снимката. Търся я в нета играта, но не мога да я намеря. Може ли линк?

# 309
Момичета, има ли някой спечелил билети за концерта на Графа от играта на Кауфланд и няма да се възползва? Ще се радвам, ако има такъв да ми пише.  Simple Smile
Здравейте, аз имам 2 билета за концерта на Графа.

# 310
Има някаква игра на Линдт да снимаш заека (една кола) и да пратиш снимката. Търся я в нета играта, но не мога да я намеря. Може ли линк?Заповядай
www.njoy.bg/bg/games/view/465/tyrsi_se_zlatnoto_zajche_na_lindt/

# 311
Има някаква игра на Линдт да снимаш заека (една кола) и да пратиш снимката. Търся я в нета играта, но не мога да я намеря. Може ли линк?

http://fmplus.net/games/win/2017-04-03/tursi-se-zlatnoto-zajche-na-lindt.fm+ - само за София е обаче

# 312
Днес ще излизам и ще дебна тая кола, ако я видя ще я снимам. Joy

Ивекс, одеве от даденият линк, попаднах само на снимка за играта. В десният й ъгъл долу пишеше, че  печелившите ще бъдат уведомени по телефона. А сега зарежда сайт., но даже не мога да цъкам из него и не е от блокировката на рекламите .

Толкоз.
Аз и снимка не видях, както писахте и вие само правилата ми отваря.

# 313
Благодаря ви Peace Случайно гаджето, както си слушал радиото и казали за рекламата, видял, че колата е до него и я снимал  Grinning Та я пращах сега.
В условието пише, че до 11:00 ще обикаля в София.

# 314
Ще я изтърва, по-късно ще излизам.

Общи условия

Активация на акаунт