Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 224
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Харесвам Лореал-а , покрива добре и е матиращ ,не използвам често ,защото кожата ми е доста чиста и компактната пудричка на лореал тру мач ми върши работа ,препоръчвам!

# 586
От всички намалени фон дьо тени в дм, кой  е подходящ за мазна кожа, искам да матира и да не подчертава пори. Имам фит ми, но не ми допада. Препоръчайте ми, че имам няколко , но нито един не ми пасва и днес вече трябва да си взема някакъв.
Задължително ли е да е в ДМ? Аз ти препоръчвам Калърстей на Ревлон за мазна и комбинирана кожа, както и този на Катрис с капкомера, ако си намериш подходящ цвят. Ама и не трябва да разчиташ толкова на фон дьо тена, намери си хубава пудра  Peace

# 587
В контекста на написаното от Mery* да спомена - пробвай задължително Colorstay на кожата, даже си отсипи проба за вкъщи. Много е хвален, но аз го намирам за ужасен. На мен ми стои тежък, става на парцали с каквато и да е основа и ми прилича на латекс, а не е евтин...

# 588
# 589
E,тогава дано на 2ри си намеря подходящ цвят,ако не ще чакам в Лили да го пуснат.
Днес се сдобих с пудра на Буржоа . Тъй като поръчах на моя ,имах предвид;че дори да беше напазарувал за 20лв,може би нямаше да му дадат несесер.
Да се надявам ли да ми дадат на 2ри ?

# 590
В контекста на написаното от Mery* да спомена - пробвай задължително Colorstay на кожата, даже си отсипи проба за вкъщи. Много е хвален, но аз го намирам за ужасен. На мен ми стои тежък, става на парцали с каквато и да е основа и ми прилича на латекс, а не е евтин...

такава му е и целта - да е плътен, покривен - дори май е най-плътния и покривен, който съм ползвала /с изключение на Импала преди 1000 години, който беше като мазилка  hahaha/
определено предпочитам по-леки и даващи естествен вид, но зависи кой какво търси

# 591
Xristinaa, този фон-дьо-тен беше намален в Лили и Ремедиум миналия месец. Сега е в ДМ, така че скоро не очаквам пак да го намалят.

За несесера - на повечето места са свършили, но не съжалявай. Малък е, мен ако питаш е и грозен (аз не харесвам тяхното лого, много е остаряло като дизайн и цветове), а и като го отвориш е подплатен с тънка мушама, която мирише гадно на... мушама.

# 592
Xristinaa, този фон-дьо-тен беше намален в Лили и Ремедиум миналия месец. Сега е в ДМ, така че скоро не очаквам пак да го намалят.

За несесера - на повечето места са свършили, но не съжалявай. Малък е, мен ако питаш е и грозен (аз не харесвам тяхното лого, много е остаряло като дизайн и цветове), а и като го отвориш е подплатен с тънка мушама, която мирише гадно на... мушама.
Знам за Лили ,купих си на Лореал тогава  Sad ами да се надявам ли в пред последния ден да открия цвят в ДМ?

# 593
Аз не се оплаквам от Fit Me. Намирам, че Fit Me и True Match си приличат, така че, ако не харесваш първия, има голяма вероятност да не харесаш и втория. За мен са едни от най-добрите.
Лично според мен Fit Me има доста по-слаба покривност.
Xristinaa, като ходих на място имаше доста неща, които са намалени и ги нямаше в каталога.

# 594
Момичета, да се оплача от L'Oreal infallible 24 hrs. Този за нормална кожа, не матиращия. Два дни употреба и се опъпчих яко. Няма от какво друго да е освен от него. По принцип не съм с чувствителна кожа, но явно този ФДТ не ми понася. Иначе цветът и покритието са приятни, стои естествено, макар да е покривен.  Peace

# 595
Скрит текст:
Аз не се оплаквам от Fit Me. Намирам, че Fit Me и True Match си приличат, така че, ако не харесваш първия, има голяма вероятност да не харесаш и втория. За мен са едни от най-добрите.
Лично според мен Fit Me има доста по-слаба покривност.
Не мисля, че е лека, достатъчна е, но пък аз не обичам тлъсти фдт-ни, които стоят като маска. Така че зависи от предпочитанията.

# 596
  • София
Аз се взех фдт l'oreal infallible 24 hour matte. Имаше всички разновидности във филиала. Доста съм доволна, но това е много относително, защото всяка кожа е различна. Покрива добре, не стои на петна, матира и не се размаза целия ден /ползвала съм го само вчера/.

# 597
Знам за Лили ,купих си на Лореал тогава  Sad ами да се надявам ли в пред последния ден да открия цвят в ДМ?
[/quote]

Ако обиколиш ще намериш, различните магазини са различно заредени (или по-скоро в някои се пазарува повече, отколкото в други).

# 598
Дано намеря нещо подходящо! Praynig

# 599
Момичета, да ви попитам за мнение за балсамчетата на She тип чъби молив, дали имате някакви отзиви? И ако някои от вас са купували Lip Cushion на Катрис дали ви лепне на устните? Понеже като пробвам тестера на ръката ми е като лепило, а не бих го пробвала върху себе си. Чудя се дали не става така от стоене по стелажите, изветряване и т.н.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 18:30 от onestep_ahead

Общи условия

Активация на акаунт