Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 679
  • 836
  •   1
Отговори
# 585
И аз ползвам Лидълските кърпички. Обаче взимам зелени или жълти. Сините ми миришат на повръщано. Преди често се случваше да бърша с тях след такова и смесицата на двете миризми е нещо ужасно.  Sick
Да кажа за варовика- пак Лидъл имат на същата марка препарат за тоалетни- W5 Maxx Power взимам. Мажа навсякъде- баня, тоалетна, смесители, кабина(нашата не е стъклена), забравям за 20 минутки и после отивам и поливам с вода. Идеално се получава и за варовик.
Много искам естествен паркет, ама нямаме, защото се поставя бавно, а и технологията с омасляването.... В стаите сме с различен ламинат, а в детската има гранитогрес- големи плочи. ММ взе кардинално решение за нея- да не се занимава след години с ремонт на пода.
Сесил, браво, мацко!
Гледам рецепта за козунак с плънка и от халва, оплюнчих се.

# 586
Кранове чистя с позорно евтиният Медикс, като влизам да чистя банята съм с 5-6 препарата, един за паравана, един за пода, отделно ЦИФ за мивката, Доместос за тоалетната, но накрая винаги завършвам с Мистър Пропър за баня - страхотен аромат.

# 587
Всичко в банята и тоалетната чистя само с белина - най-добре почиства и най-бързо, без усилие и търкане, не се пени, да се чудиш как да отмиеш после, а и струва стотинки. Така или иначе всички почистващи препарати за баня съдържат хипохлориста киселина, което е белина, за какво са ми 5 вида, като всъщност е един вид. И подовете, които не са паркет, мия с белина само - най-добре дезинфекцира.
Монтирах плашилата за гълъби, дано се отървем най-накрая от тая напаст.

# 588
  • Пловдив
Какво сте се разчистили! Подтискам се! Минете и у нас.

# 589
Вкъщи сме със светъл гранитогрес около кухнята, светъл теракот в коридора и дрешника (обаче има едни шарчици по него и почти не си лични като има боклучета) и светъл ламинат в другите стаи - личнат си прашинки, косми, боклучета, но и на тъмния си личат. За къщата съм си харесала гранитогрес имитация на дърво.
Скрит текст:

, не непременно тези нюанси, само илюстрация, че даже май и на доста места ще замени ламината. В банята също съм си харесала плочи имитация на дърво.

# 590
Какво сте се разчистили! Подтискам се! Минете и у нас.

Споко, аз само проучване на матРиали правя  Mr. Green. Утре ще я пробвам тази гъба да видим (доста добре ми звучи меджик гъба).

# 591
  • Euskal Herria
Този път при основното чистене всичко мих с белина. Тази, която тук купувам, е по-скоро като гел. Пени се, изчиства всичко. Ама наистина всичко - и керамичния плот блесна, всички мазнини разтвори, и фаянс, и стените, че и паркета с нея минах. Специално за кухненския плот (гранит е) и за керамичните котлони не очаквах, че така добре ще се получи. Особено за котлоните - смъкна мазнините за отрицателно време, без много да търкам.
Приключих с чистенето, прането на килими и пътеки, миенето на прозорци. Сега почвам с подготовката за Великден - украса, козунаци и сладки. Макар и да не е както в България, но пак правя.

# 592
  • Бургас
Ходих на фризьор аз. От много чудене, та пак редовният цвят. Имах леко червеникаво от предната боя, та се наложи да ми "пере" косата. Е няма такъв ужас, имах чувството, че ще ми смъкне скалпа.

Захир, Дрийм, Валенсия не е и моят град, но съм обещала на Вики Биопарка и Океанографския. Ще сме с приятелско семейство. И те заради децата тръгват.

На село в двора имаме голям орех и баща ми иска да го маха заради дълбоките корени, тъй като били опасни за основите на къщата в близост.

Съни, моята 5 год. такава комбинация дрехи си беше нагласила за днес, не е истина. На всяка имало жълто /къде точица, къде основен цвят/, значи са добре подбрани Simple Smile

# 593
Мър, аз имам гранитогрес имитация на дърво в кухнята. Точно тъмния цвят, който си показала, ами всяка прашинка личи. Вярно е, че се чисти лесно, ама все пак. Светлия цвят съм си го заплюла, когато, дай Боже да е по-скоро, купим нов апартамент.
Селесте, добре се е нагласило детето. Моят аз го оставям да облича каквото иска, ако ще розово със зелено да се спретне, не ми е там проблемът, проблемът е, че от дрехите и обувките, които купувам, харесва една 30 %. Така и не мога да разбера по какъв критерий ги харесва. Вчера се ядосах, защото му купих нови маратонки, той дори една крачка не направи с тях, каза, че са гадост. А са съвсем неутрални, тъмно сини, нищо дето да не му хареса. Ще ходи гол и бос, зарекла съм се. Утре трябваше да ходим на цирк, ама казах, че този цирк, който той ми спретва, ми е достатъчен.

# 594
  • София
Чистачката ни в офиса сега ме светна, че в DM продават много хубави мокри кърпи за бърсане на различни повърхности. Също така ми похвали и някакви препарата от серията Чисто. Каза ми да купя всичко от серията, за да улесня жената, която ще идва да чисти вкъщи.

# 595
Не мирише ли ужасно белината? Обичам да ми ухае на свежо, не на дезифектанти. Явно не само аз съм фен българските препарати. Много ми харесва и новия, розов Медикс рейзър май беше.

# 596
  • София
Аз като чуя за белина и ме втриса. Не искам да внасям дори вкъщи подобно чудо. Миризмата й е ужасна.

# 597
Сетих се за още един вълшебен препарат, приятелка ми отсипа от нейния, мисля, че се казва АМУЕЙ /или нещо подобно/, много хубаво чисти, от същата серия имам за фурна, само се надявам да не е агресивен. Белина /Доместосът представлява белина/ ползвам само в банята при затворена врата, и пак ми се мърмори, че мирише. За друго помещение да изчистя с нея не смея да си помисля.

# 598
  • Euskal Herria
Ами аз редувам - белина с други препарати. Когато искам по-основно да чистя, ползвам белина, не ме дразни как мирише. В ежедневието - различни препарати, обикновено приятно ароматизирани. А и белина ползвам и заради кучето - да дезинфекцира, да премахне миризма.
В момента правим основен ремонт на къщата в България. Голямо чудене имахме за паркети, гранитогрес, врати, мебели... Синът ни се беше заинатил за тъмен паркет, почти черен. Добре, че се споразумяхме и заедно избрахме нещата, че не ми се мисли. В неговата спалня паркетът е почти бял, мебелите са венге+светло (като паркета). Аз не харесвам такава комбинация, ама той си ги избра. В спалнята на щерката също всичко е светло. Надявам се накрая всичко да стане така, както сме си го представяли.

# 599
Сетих се за още един вълшебен препарат, приятелка ми отсипа от нейния, мисля, че се казва АМУЕЙ /или нещо подобно/, много хубаво чисти, от същата серия имам за фурна, само се надявам да не е агресивен. Белина /Доместосът представлява белина/ ползвам само в банята при затворена врата, и пак ми се мърмори, че мирише. За друго помещение да изчистя с нея не смея да си помисля.
. Ая, имам го, не съм във възторг, не мисля и че е много еко. Моят фаворит за фурни е K2R.

Общи условия

Активация на акаунт