♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 621
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
И в същото време гледам клипчета от серияла и съм сигурна, че е имало някакви чувства, особено от Баръш, но защо така и не се развиха, е тайна, която няма да разберем. Според мен заради Елчин. Не може това да е само игра, никой не може да ме убеди в това.

Имаш предвид един вид да я е било страх ли  Thinking Че то с противник като кака си е напълно нормално  hahaha Но че е имало чувства спор няма - и от двете страни  Naughty Не само в клиповете, и в снимките много ясно си личи това, което има между тях, дори самите те да го отричат  Whistling

# 241
И в същото време гледам клипчета от серияла и съм сигурна, че е имало някакви чувства, особено от Баръш, но защо така и не се развиха, е тайна, която няма да разберем. Според мен заради Елчин. Не може това да е само игра, никой не може да ме убеди в това.

Имаш предвид един вид да я е било страх ли  Thinking Че то с противник като кака си е напълно нормално  hahaha Но че е имало чувства спор няма - и от двете страни  Naughty Не само в клиповете, и в снимките много ясно си личи това, което има между тях, дори самите те да го отричат  Whistling

Ами така е. но не знам по каква причина не се стигна до нещо повече. Според мен заради Елчин и дългата й връзка с Кита, а и тя казва в интервютата си, че не обича да рискува. Няма как две години да си непрекъснато с човек от противоположния пол и да не се породят чувства, няма как да стане, аз съм го изпитвала на гърба си, между другото, даже и да не ти се иска, несъзнателно става така.  Даже когато се раздели с Гюпсата , мисля си, че тогава се е надявал да стане нещо, но Елчин не е пожелала, това се вижда ясно на онова награждаване, където Оя Доган ли беше им взема интервюто. Като са нерешителни и двамата, да си живеят с тъпите половинки.  Също така при толкова целувки и прегръдки, няма как да не изпитваш нещо. Това е закон на природата, а като сравним и Елчин с кака Гюпса, не знам как се е прибирал при нея след снимки.

# 242
Също така при толкова целувки и прегръдки, няма как да не изпитваш нещо. Това е закон на природата, а като сравним и Елчин с кака Гюпса, не знам как се е прибирал при нея след снимки.

Виж това и аз съм си го мислела  Peace Що за мазохист трябва да си след цял ден с Елчин да се прибереш и да легнеш до кака  Shocked ooooh! Mr. Green

# 243
 Hug Hug Hug Добро утро Laughing
Темпи  -  Laughingмного харесвам Правилата, мерси за линковете .....
Новата ти глава ми дойде добре за сутрешното кафе - а и аз харесвам Суде bouquet
За жалост на работното място мога само да ви чета, от тела не мога да пиша....така че , до довечера Wink
   https://www.youtube.com/watch?v=oTFoUW7NGeA                 

# 244
Еми  Hug и аз ги харесвам, макар че така ме нерви тамошния Йомер, че не е истина  #Cussing out #Cussing out

Суде ми дойде като благословия - тъкмо бях забила тотално и се сетих за нея  Mr. Green

# 245
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро

Колко е хубаво само да кимаш с глава  newsm10 smile3521 защото другите вече са си направили труда да го напишат  Mr. Green
Само да си кажа  Blush, че според мен  случилото се между Елка и Баръш /за себе си съм сигурна, че е имало нещо  Peace/, не е продължило не заради Кито или Круела  Naughty, а заради тях самите  Rolling Eyes. Но какво и защо, само те си знаят  Whistling
Също така при толкова целувки и прегръдки, няма как да не изпитваш нещо. Това е закон на природата, а като сравним и Елчин с кака Гюпса, не знам как се е прибирал при нея след снимки.

Виж това и аз съм си го мислела  Peace Що за мазохист трябва да си след цял ден с Елчин да се прибереш и да легнеш до кака  Shocked ooooh! Mr. Green

хиляди пъти съм си задавала тоз въпрос Сис  Peace Peace ама ейй на, още не съм намерила отговора  Whistling Crossing Arms

# 246
Според мен, че е имало нещо между тях е особено видно във втори сезон. Там по съвсем друг начин се целуват, докосват, прегръщат, ама и аз се чудя защо не прерастна в нещо повече, според мен заради голямата известност, която ги връхлетя изведнъж са се включили някакви защитни механизми и у двамата и затова не стана нещо повече. А и да искат двамата да се забравят, това виждате, че феновете не го позволяват чрез ежеседмичните туитове и гледането  отново на серияла.  А и като чета писаниците им в инстаграма на Баръш, всеки втори е свързан с Елчин, така че името й е постоянно свързано с него. От което според мен  Круела върши всички тези неща, защото иска и тя да е в центъра на вниманието, вместо Елчин, ама не й се получава.

# 247
Татлъм  Heart Eyes както винаги сме на една вълна Mr. Green

Кака колкото и да се чекне няма как да стигне Елка - нито по красота, но по стил, но по известност  Naughty  само че вместо да ме забавляват, както при някои други, нейните опити за това направо ме дразнят  #Cussing out

# 248
Татлъм  Heart Eyes както винаги сме на една вълна Mr. Green

Кака колкото и да се чекне няма как да стигне Елка - нито по красота, но по стил, но по известност  Naughty  само че вместо да ме забавляват, както при някои други, нейните опити за това направо ме дразнят  #Cussing out
Е как да не стои Баръш при такава "красота неземна". Някои фенове му предлагат на Баръш да си оправи зрението, ама то явно е безвъзвратно загубено, щом още е с тая прелест.

https://www.instagram.com/p/BScEjCOATFG/?taken-by=gupisever
Но усещате ли колко бързо замря интереса към нейния авторски филм и този, в който изпълняваше една от многото главни роли, но в който се изживяваше, все едно само тя е там, то не бяха предавания, радиа, телевизии и какво постигна - едно нищо. Вече май никой не ги и споменава тези филми, това показва всъщност колко са добри. Тъпанарка. Треторазрядна артистка, която ако не беше Баръш, щеше вече да е в забвение, ама тя явно е на друго мнение по въпроса, мисли се за неотразима , а не знае всъщност колко дотегна на хората. Сега пък взела пак сценарии да пише, ама като утихне интереса към Баръш, ще го гледа само с родата на закрита прожекция.
Аз по принцип съм миролюбив човек, работата ми е в сферата на политиката, там знаете как стоят нещата, но към никой  човек  не изпитвам  такава нетърпимост, такова отвращение направо, както към нея. Всичко ме дразни, но тя сама си ги прави така да стоят нещата.

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 10:30 от Лудата Меги

# 249
Славенчето как още не се е появявила да защити кака  Thinking hahaha

Меги и не мога да я гледам тая, ама кво да се направи  newsm78 Като си я търпи Борко, нека.. Само дано не сънува кошмари нощем, че не знам заспива ли въобще до нея  newsm78 или стои и си я гледа как спи тая хубост  Whistling Crazy

# 250
  • По света и в нас.
Вчера в инстаграм една фенка обясняваше ,че  Кака не е грозна просто  плаши нейното поведение  Mr. Green и я сравни с някакво животно в Африка дето си отваряло устата по същия начин като нея. Whistling
Четох във фейсата че Чатай имал приятелка и за това не му се получавала играта във Ичердето .
Ама нали са артисти и го играят newsm78,не могъл да покаже че е влюбен в Мелек, Whistlingпо тая логика означава че всеки се влюбва в екранния си партньор. Naughty Thinking
И от тук следва,че Борето и Елка добре се справиха в сериала,даже много добре smile3521  и май не го играха , а го изживяха Crazy Blush

# 251
И от тук следва,че Борето и Елка добре се справиха в сериала,даже много добре smile3521  и май не го играха , а го изживяха Crazy Blush

Но защо не му позволиха да продължи е въпросът  ooooh! newsm78

# 252
  • Пловдив
Здравейте сладурки!
Виждам, че пак сте подхванали кака.

И от тук следва,че Борето и Елка добре се справиха в сериала,даже много добре smile3521  и май не го играха , а го изживяха Crazy Blush

Но защо не му позволиха да продължи е въпросът  ooooh! newsm78

Темпи, трябва ли някой да му позволява, той сам трябваше да вземе това решение, но ако Елка не е пожелала тогава нищо не е могло да стане.  Rolling Eyes Но и аз съм на мнение, че това тяхното не беше игра беше си самата реалност! Laughing
Как хубаво я пази!!!  Laughing Габи пак ги е ловнала!

# 253
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте сладурки!
Виждам, че пак сте подхванали кака.

Но защо не му позволиха да продължи е въпросът  ooooh! newsm78

Темпи, трябва ли някой да му позволява, той сам трябваше да вземе това решение, но ако Елка не е пожелала тогава нищо не е могло да стане.  Rolling Eyes Но и аз съм на мнение, че това тяхното не беше игра беше си самата реалност! Laughing
Как хубаво я пази!!!  Laughing Габи пак ги е ловнала!

охххх  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes милите ми те, красивите ми сладури  Crazy Crazy
добре че Габито  Flutter та да им се радваме  Peace
как пък така всички сме усетили реалната им, а не сериална химия  newsm12 newsm47
сигурно защото гледахме вманиачено този "смотан" сериал, чийто фенове дари не спират да го туитват и отново са нареди в петък за поредната макар и гледана вече серия  Crossing Arms Whistling
АШКОВ ФЕНОМЕН - къв` пък е тоя гамен  Joy Joy Joy Joy

# 254
Славенчето как още не се е появявила да защити кака  Thinking hahaha

Не съм ви чела джанъм, на работа имам желязно правило никакъв нет, че много се разсейвам и после ходя да си оправям грешките Mr. Green

Иначе, здрасти Hug

Общи условия

Активация на акаунт