Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 052
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, напоследък нямам много време да влизам във форума, хем вече съм вкъщи. Но чета всичко Simple Smile Аз, много интересно, нямам киселини този път, но ММ се оплаква че хъркам  Embarassed Продължавам да спя на гръб, въпреки че корема ми е доста голям. Настрани като се обърна бебето започва да рита бясно леглото, в което се опира, все едно ми казва: веднага се обърни по гръб пак. Иначе съм +9 кг, което е най доброто постижение за трите бременности ( с предните качвах по 18-20 кг) Бебето беше 1800 в края на 32 седмица и май върви голямко, но док каза: Ние следим зрялост, а не толкова размери, защото на термин се раждат от 3 до 5 килограмови деца - зависи от много неща Simple Smile
Ще раждам юни - това е сигурно, но ще си остана при вас по термин Wink

# 466
Оеси,съжалявам да го чуя.Мислех,че ще помогне с лимоните.Дано АГ-то намери някакво решение,че е много неприятно с тези киселини.
9 кг са няма нищо!Браво на теб!

# 467
Да ви кажа и аз имам кисилини само вечер но като изпия една чаша газирана вода или хапна малко зелена ябълка и ми поминава но то сигурно е идивидуално .

# 468
  • Plovdiv
Аз открих, че получавам зверски киселини от доматите, ако вие си похапвате пробвайте да ги ограничите

# 469
  • Сливен
За доматите по принцип предизвикват киселини ако си с по-чувствителен стомах,дори и да няма бременност.ММ и той се оплака,че съм започнала да хъркам,ми как няма да хъркам от няколто вечери съм с доста запушен нос.

# 470
И аз за педиатрите съм в голяма чуденка.Някой ако има в района на Красно село ще съм благодарна да препоръча.

# 471
Аз  напоследък ям много домати,краставици и сирене.Не съм усетила по-изразени киселини newsm78
Иначе аз съм се спряла на няколко педиатъра,но за сега ги подбирам само от мнения в нета и гледам да са ми на удобно място.Каня се другата седмица,след като излезна в отпуска, да започвам да ги проверявам-кой е свободен и при кой ,ще мога да запиша бебето живот и здраве.
Между другото,аз утре ше ходя да си пускам изследвания на кръв и урина.При вас как са нещата с резултати а-у?

# 472
Аз не мога да се замъкна до лабораторията. Много се изморявам Sad Бих могла с такси, но може би ще изчакам събода да ме закара моя мъж.
Малкото чудовище и то не разбира от дума. Сега седи и мрънка аз да съм я обуела... А аз едва се изправям като клекна. Преди малко легнах на дивана, тя се мушна до мен и аз не мога да стана...
А с предната бременност до края на 9-ти месец бях пушка.

# 473
Здравейте мили бъдещи мами.Нова съм в групата и за първи път пиша.Моят термин е на 17 юли.Имам един въпрос към вас.Случвало ли ви се когато сте си взимали болнични да имате прекъсване 1-2 дена между болничните и от НОИ да са ви правили проблем,за прекъсването на болничните.Вчера сестрите от болницата ми казаха че има вероятност да не ми платят тези болнични заради прекъсване дори и с 1 ден.Ще съм ви благодарна ако споделите вашето мнение по въпроса.

# 474
  • Plovdiv
Аз знам, че не е хубаво да се прекъсва, защото стават някакви неуредици, но какви точно не мога да ти кажа

# 475
Здравейте,мами.Днес бях на ЖК бебка за един месец е качила 500гр от 1100 вече е 1600.Каза,че всичко ни е ок,дори и плацентата ми се е вдигнала.
На темата с киселините и аз имам от известно време.На мен от домати и преди и се появяваха,но само ако са готвени.И понеже много ги обичам се чудя,ако махам люспата дали няма да са по малко киселините  newsm78 .Питах го за хапчета той ми изреди 3 вида ама ги забравих.Едното беше нещо с ''Г'' буквата а другото с ''Б'',ако някоя мама се сети кое може да е хапчето ще бъда благодарна да пише.

# 476
Мария,в коя седмица си?

# 477
Привет и от мен  Hug
По въпроса с кръвните изследвания, утре ще ходя да давам кръв. Сигурна съм, че хемоглобинът е нисък, защото на моменти ми е изморено и задъхано. Ще видим... Странното е, че домакинската работа ме изморява повече от тренировките, така че си продължавам с тях (вероятно докато тренирам, дишам по навик правилно, а докато нося прането - не особено Mr. Green).
Все още не мога да избера количка, много ми е досадно. Дано излезе нещо - или да ни дадат, или някъде някоя промоция на -60%,което ще реши въпроса  Mr. Green

# 478
  • Сливен
Мария,предполагам че става дума за Гавискон и Биоанацид.Бионацида изсмуках една опаковка последните дни не ми действа ,но при мен киселините са ужасни,утре ще излизам и ще си взема Гавискон са видя как ще е с него.

# 479
Мария,предполагам че става дума за Гавискон и Биоанацид.Бионацида изсмуках една опаковка последните дни не ми действа ,но при мен киселините са ужасни,утре ще излизам и ще си взема Гавискон са видя как ще е с него.
Точно тези бяха,много благодаря.Мозъка ми така е закърнял от както не съм на работа Embarassed
Моите не са толкова гадни,най-често ги имам вечер когато лягам.На лявата страна като спя се понася,но по някога се обръщам и на дясно и тогава става ужас.Гърлото ми чак почва да пари.Добре,че не са всеки ден.
Miroslava^ от утре съм в 31 г.с и  вече съм +16кг направо едно''малко''  261uu

Общи условия

Активация на акаунт