Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 041
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Аз живот и здраве ще я запиша при моята лична лекарка в 17дкц, има много бебета и деца при нея.

# 541
Лично се срещнах и с двете педиатърки (на каката и на бебето), за да се уговоря с тях.

# 542
ДиБелла,коя е твоята лична лекарка?
Аз тези дни,ще нападам педиатърката от 22 ДКЦ,дано ми допадне и да минава и тоя зор.

# 543
Здравейте момичета. Реших да се присъединя към вас(следя ви от началото) . С термин 28 юли съм-момченце. След амниоцентеза, серклаж, дълъг престой в болница заради контракции сега ми предстои поредният престой за кортикостероидна терапия... Та исках да попитам дали някоя от вас е минала вече през това и дали е имала странични ефекти. Благодаря предварително

# 544
Добре дошла,Evgenia_a,успешна бременност и красив и здрав финал ! Hug

# 545
Да се похваля-днес бях на късната фетална.Бебето е 1456гр в 31+0гс по сметки (или 30+0 по размери).Казаха,че всичко е наред и ,че прилича на баща си(Баси!) Grinning
Добре дошла,Евгения  Wink

# 546
Евгения добре дошла, дано всичко накрая е наред.
Мира, чудесни новини. Честото.
Аз реших, че ще направя още веднъж ФМ, след като излезна от болницата и  ми изчезнат пъпките. Преди 3 седмици всичко беше наред, но сега се притеснявам и искам още един хубав преглед.

# 547
  • София
Здравейте момичета. Реших да се присъединя към вас(следя ви от началото) . С термин 28 юли съм-момченце. След амниоцентеза, серклаж, дълъг престой в болница заради контракции сега ми предстои поредният престой за кортикостероидна терапия... Та исках да попитам дали някоя от вас е минала вече през това и дали е имала странични ефекти. Благодаря предварително

Здравей,
аз съм в 31 седмица чакам две девойки с термин 19.07. Минах терапията в началото на 28 седмица за 2 дена без престой в болница за мое щастие. Честни казано не знам дали се дължеше на стероидите но за 2 дена имах едни странни изтръпвания в краката, но АГ ми каза че едва ли е от тях. Все пак след терапията отшумяха и аз ги отдавам на инжекциите. принципно казват че не би трябвало да има странични ефекти ама то си е до организъм.

# 548
ДиБелла,коя е твоята лична лекарка?
Аз тези дни,ще нападам педиатърката от 22 ДКЦ,дано ми допадне и да минава и тоя зор.
др. Юлия Петкова, от  години съм при нея и съм много доволна.

# 549
  • Сливен
Под кортикостероидна терапия имате предвид инжекциите дексаметазон за развиване на белия дроб на бебето.Ако е това миналата седмица я минах 3 инжекции,нямах някакви странични ефекти.

# 550
А как решиха че сте за така терапия след какъв преглед се установява... извинявам се ако еъпроса ми е глупав ?

# 551
С кой трябваше да се свържа,за Facebook групата? Peace

# 552
С кой трябваше да се свържа,за Facebook групата? Peace
Anna93 или +Cvetito. В първи пост са написани.

# 553
  • София
А как решиха че сте за така терапия след какъв преглед се установява... извинявам се ако еъпроса ми е глупав ?

Здравейте,
терапията се прави при рискови бременности, когато има вероятност бебето/бебетата да се родят преждевременно. Целта е да се спомогне за развитието на белите дробове на децата за да имат по-голям шанс при преждевременно раждане.

# 554
Странно на мен ми предложиха инджекции 10дни преди термин.

Общи условия

Активация на акаунт