Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-16

• 120 311
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
предпочитам нещо по-калпаво, но да сме сами. отколкото с някои от родителите. НЕ че не си обичам моите, ама сами ни е по-добре.

По въпроса за имота - моят брат е така с жена си. Те не са женени, но той предпочита да си плаща ипотеката, и делят разходите за консумативи. Не му е лесно, но с предната девойка, с която беше, взеха една обща пералня и после ... та, мерси.

# 691
Как бихте погледнали на имот в прилично състояние и разположение на стаите, на добро място, но на ет. 5 без асансьор?
Ако имах деца това не би ме притеснило никак, но тепърва ни предстоят тези неща и някак си мъкненето на кошчета и колички по 5 етажа ме стресира.

# 692
Ами не много добре.
След децата идва възраст ,която не е като да припкаш до 5 ет.без асансьор Wink

# 693
То най-малкото, да качиш хладилник или пералня е мъка... Stop

# 694
  • София
Че то да не са само количката и кошчето? Мисли за всекидневните изкачвания - пазаруването, излизането вечер, прибиране от работа дори. Самото удоволствие да установиш, че си си забравил телефона/портфейла/документите...
Не бих си го причинила, ако имам възможност.

# 695
Как бихте погледнали на имот в прилично състояние и разположение на стаите, на добро място, но на ет. 5 без асансьор?
Ако имах деца това не би ме притеснило никак, но тепърва ни предстоят тези неща и някак си мъкненето на кошчета и колички по 5 етажа ме стресира.
Стъклена, панорамна, движеща се платформа,по фасадата, до пети етаж Shocked. Вадиш разрешително за остъклена зимна тераса, с продължение до първи етаж Shocked Shocked Shocked Даже и колата може да си качваш горе Joy Joy Joy

# 696
Именно, и аз не мога да си обясня липсата на асансьор в такива блокове. А вече на 2-3 такива попадаме.

# 697
  • София
Мира, зависи според имота, цената, мястото. Може би във входа има място за колички. Ако не -
 не бих се  притеснила. Купувам някакъв таралясник за 500 - 600 лв. и го инсталирам прев входа. Дано няма синя зона. Слагам си в него количката и другите аксесоари. Като проходят стабилно го давам за скраб. А качването на стълби е много полезно за тялото. Близо 40 г. изкарах на 4 ет. без асансьор - свиква се.
То най-малкото, да качиш хладилник или пералня е мъка... Stop

То си има хамали за тая работа - плащаш си.

# 698
Старият апартамент на ММ, в който всъщност живеят родителите му, е на 5 етаж и е без асансьор. На мен никога не ми е било проблем качване или слизане. Не са се оплаквали, когато са си купували нови уреди, само зора беше като правиха ремонт.
Но в техния вход има място и можеш да си оставиш бебешката количка, съседите са познати и не бих се притеснявала.
Но в нов блок, било то нов или стар, бих се притеснявала да оставям количката във входа без надзор.

# 699
Именно, вместо да е лесно и бързо, трябва да мислиш схеми и да плащаш.

# 700
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a14954501907192 … k=2r01wm&f1=1
Кажете моля ви това жилищенце ще се отдаде ли под наем и за колко.

# 701
Да ,ще се отдаде.Спретнатичко е,чисто .Това ,че е еднопространствено ме затруднява да посоча конкретна цифра.
Скрит текст:
400,00лв?

# 702
Да ,ще се отдаде.Спретнатичко е,чисто .Това ,че е еднопространствено ме затруднява да посоча конкретна цифра.
Скрит текст:
400,00лв?
Това, че е затворен комплекс е минус и липса на тераса... newsm78

# 703
  • Sofia
Доста зависи къде точно в Слатина е ?  newsm78  Квартала не е особено привлекателен  си мисля....

# 704
Аз не виждам отделна спалня, хол - някак си всичко е в едно помещение. Телевизорът трябва да се гледа от спалнята, холът с един фотьойл гледа срещу гардероба, в антрето се виждат /може би/ някакви панели за връхни дрехи, но не виждам никакъв вграден гардероб или шкаф за обувки, не виждам тераса... За близо 80 000 лв? Независимо, че съм софиянка, Слатина според мен не е най-доброто, но в случая не знам в коя част е комплекса. За мен апартаментът има много минуси както и за наемане, така и по-късно за продажба или живеене.

Общи условия

Активация на акаунт