Добър гинеколог в Стара Загора - 3 Тема

• 122 865
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте  .. моля дайте ми мнения за доктор Христова (дъщерята на Христов ) В Ниамед  ?
Напоследък имам чудения  дали да продължавам при нея и има нужда да чуя и вашето мнение?
На мен ми следи бременността по ЗК.Хареса ми като лекар.Когато и да й звъннех винаги се е отзовавала.И извънредно ме е преглеждала без да имам час.Пускаше ми и допълнителни изследвания.Паралелно се следях и при др Христов от само начало на бременността.Доволна съм много и от двамата и при втора бременност пак бих ги избрала.

# 301
Здравейте момичета! Ще съм благодарна ако някой изкаже мнение за Д-р Цонева. Моята АГ в Ямбол ми препоръча нея за ФМ. Не намирам скорошни мнения за нея никъде. Казва ли всичко при прегледа,обяснява ли подробно и т.н.

# 302
Здравейте момичета! Ще съм благодарна ако някой изкаже мнение за Д-р Цонева. Моята АГ в Ямбол ми препоръча нея за ФМ. Не намирам скорошни мнения за нея никъде. Казва ли всичко при прегледа,обяснява ли подробно и т.н.

Лично аз не мога да изкажа мое мнение,защото не съм ходила при нея никога,но имам много приятелки,които са. Мненията са в двете крайности. Едните са много доволни,другите много разочаровани. Повечето са чакали да влезнат за часа си между 1 и 4 часа.

Аз Ви препоръчвам много силно доктор Тодоров. Не претупва,обяснява всичко и отговаря на въпроси много спокойно. Като цяло е спокоен и прекрасен доктор.

# 303

Лично аз не мога да изкажа мое мнение,защото не съм ходила при нея никога,но имам много приятелки,които са. Мненията са в двете крайности. Едните са много доволни,другите много разочаровани. Повечето са чакали да влезнат за часа си между 1 и 4 часа.

Аз Ви препоръчвам много силно доктор Тодоров. Не претупва,обяснява всичко и отговаря на въпроси много спокойно. Като цяло е спокоен и прекрасен доктор.

Ами аз по принцип се доверявам на моята АГ,не ровя не чета за да не се навивам излишно,макар че по принцип не съм такава. А д-р Тодоров как е с часовете? От Ямбол ще пътуваме и това чакане от 1 до 4 часа малко,даже не малко ами много ме притеснява,изобщо не обичам да чакам и в затворено пространство дълго време не мога да стоя.

# 304
Вие си знаете,разбира се. За всеки има мнения ,като аз изказах не прочетените,а споделените от приятелки.
При доктор Тодоров съм чакала максимум час - час и половина.

# 305
Вие си знаете,разбира се. За всеки има мнения ,като аз изказах не прочетените,а споделените от приятелки.
При доктор Тодоров съм чакала максимум час - час и половина.

Да,благодаря ви,че отговорихте.

# 306
Цонева изобщо няма сертификат за фетална морфология,такива в Ст.Загора до колкото знам имат само Тодоров и Иванов,другите които твърдят че правят ФМ са си просто по-подробни прегледи

# 307
  • Стара Загора
Препоръчвам дрТодоров! Чакала съм максимум 30 мин.

# 308
Тъй като аз се следих в Ниамед,др Христов ми препоръча за ФМ или др Тодоров или др Салджийска-единствените в Стара Загора със сертификат за ФМ.Всички останали са обикновени АГ,които гледат на 3 и 4д.Съответно аз избрах Салджийска.Прави ми и скрининга ,2 ФМ и доплер и съм доволна.Това,което тя ми каза,ми го потвърдиха и в София.Часовете се спазват и повече от 5-10 мин не съм чакала за преглед при нея.

# 309
Благодаря ви за мненията! Много полезна информация! Значи ще се преориентирам.

# 310
Здравейте,
Предстои ми операзия за отстраняване на матката. Тъй като искам лапароскопска операция, ме насочиха към д-р Бузалов /който взима твърде скъпо/ и д-р Стоян Стоянов от АГ Клиниката в Окръжна болница, за който нищо не съм чувала. Може ли някой да стопели мнение и опит за д-р Стоянов?

# 311
Аз също бих препоръчала д-р Тодоров. Изключително компетентен доктор, много обяснява и много спокоен...не претупва прегледа. Няма да съжалявате

# 312
Тъй като аз се следих в Ниамед,др Христов ми препоръча за ФМ или др Тодоров или др Салджийска-единствените в Стара Загора със сертификат за ФМ.Всички останали са обикновени АГ,които гледат на 3 и 4д.Съответно аз избрах Салджийска.Прави ми и скрининга ,2 ФМ и доплер и съм доволна.Това,което тя ми каза,ми го потвърдиха и в София.Часовете се спазват и повече от 5-10 мин не съм чакала за преглед при нея.
И Иванов е сертифициран специалист. При него съм виждала и сертификат за фетална ехокардиография ,което поне за мен беше важно,че от страна на таткото има проблемни със сърцето.

# 313
Феталната ехокардиография се прави по принцип от специалист-кардиолог, в повечето случаи детски кардиолог сертифициран също да извършва пренатална диагностика... Такива "мултифункционални" АГ-та, които са и репродуктивни специалисти, специалисти по фетална морфология, че и по фетална ехокардиография, за мен за непонятни...

# 314
Феталната ехокардиография се прави по принцип от специалист-кардиолог, в повечето случаи детски кардиолог сертифициран също да извършва пренатална диагностика... Такива "мултифункционални" АГ-та, които са и репродуктивни специалисти, специалисти по фетална морфология, че и по фетална ехокардиография, за мен за непонятни...
Абсолютно съм съгласна.Фетална ехокардиография правих в София при др Маринов в Надежда,който е детски кардиолог (работи и в Национална кардиологична болница).Преглежда и в Стара Загора,но не знам дали в негов кабинет или в някоя от болниците.На АГ не бих се доверила за преглед свързан със сърцето,независимо колко сертификата има.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 10:03 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт