Дневникът тема 78 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 993
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не съм вземала мерки, Марена, дори не се бях замислила за това, сега ме замисли.

# 256
Госпожице  Hug Hug Hug Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много усмивки, щастие, любов  Heart Eyes на първо място към себе си и след това към всички останали  Hug Heart Eyes Постигнала си страшно много, гордей се със себе си. Завистливците никога няма да свършат, така че подминавай ги с усмивка  Wink Няма да ти подарявам цветя, а ще ти подаря

маратонки  Grinning Grinning, за да можеш винаги да стигнеш там, за където си тръгнала  bouquet bouquet

Бърди движението е първата и най-важна крачка към здравето  Hug

Тази сутрин си направиш сутрешното бягане от 2 км. + дълга разходка. Естествено с двете кучета  Wink Sunglasses Добре че са те, за да си спазвам графика без прегрешения  hahaha

Хора, аз сериозно си преминах към режима палео хранене или НВ ВМХ  newsm78
Закуската ми е патешка създърма; за обяд съм приготвила извара + краставица; вечерята най-вероятно ще е или яйца или нещо с кайма. Като междинни закуски няколко ябълки.

# 257
  • София
Духче Честит РД! bouquet
Режимна от всякъде,снощи след силова и супер серии за ръце и крака,откраднах малко протеин от кофата на мъжа ми.Не ми хареса,но това беше вечерята.Днес З-овесени ядки и малко бадеми.Обяда салата с яйца и пилешко.Утре съм на лпиджи и ще се меря,см кг и тн.
Бърди бъди внимателна със стълбите,изглежда лесно но не е за начинаещи.
Немога да контролирам седалищните мускули,ползвам преден бедрен.Много се ядосвам с това.

# 258
ЧРД, Духче!     newsm38   Пожелавам ти много здраве, любов, успехи и най-вече много, много късмет!   Hug  Че нали знаеш приказката, тия на Титаник са имали и здраве, и пари, ама късмет хич....    Laughing
Ти си упорито момиче, сигурна съм, че ще постигнеш всичко, което си пожелаеш.
Не обръщай внимание на завистливите погледи, те са единствено знак, че вървиш по правилния път, и че няма да позволиш чуждата злоба да те спре или ограничи в стремежите ти.
Скрит текст:
И при мен ги има, доста от моите познати са с наднормени кг, но не правят нищо по въпроса....допреди година, две аз бях като тях и бях удобна.Сега явно индиректно, с новата визия и начин на живот им показвам, че може да има и друг "живот", а на тях не им се харесва това....    Mr. Green  Ами, сори, ама това не е мой проблем.Аз "движа" собствения си живот, не диктувам как те да живеят техния.
Завистливите им погледи могат само да ме радват.    Peace

Съгласна съм с Бърди относно "помощта на Вселената"....    Grinning    ива нещо там "горе", което съвпадне ли с нашите желания и стремежи, нещата се случват изключително лесно.    Simple Smile

Аз току-що се върщам от половин часов джогинг, уморена, заредена и тонизирана.
з-кафе, 1 сварено яйце с масло (изобщо не съм гладна в момента)
11ч-ако огладнея, една ябълка
о-кокосов омлет с бекон, салата
сз-не знам още...
в-ще водя моя мъж на рибен ресторант, така че риба на скара и печени чушки   Laughing

# 259
ЧРД, Духче  bouquet Hug

Не успявам да съм редовна в темата, но държа фронта  Wink
Тази сутрин за първи път от много, много години видях цифрата 60 на кантара и съм супер щастлива.
Е, 60.7 съм, но пак е супер постижение!

Не знам как се получи, т.к в последните дни режима е твърде произволен - имах твърде много партита и твърде много вино, с почти никакъв сън. Очаквах липсата на сън да ми се отрази на апетита, но не - не нападнах никакво сладко.
Вчера на поредното парти беше пълно с хапки, макарони дори, които са ми любими, а на мен не ми мина през акъла да си взема.

Като заговорихте са сладкото се усетих, че аз някак си неусетно съм го спряла и не ме влече вече, което си е цяло чудо, само трябва да го осмисля как се получи, че не разбрах  Laughing

# 260
Като заговорихте са сладкото се усетих, че аз някак си неусетно съм го спряла и не ме влече вече, което си е цяло чудо, само трябва да го осмисля как се получи, че не разбрах  Laughing

И при мен се получи същото.  Grinning Единствено изпускам фронта, когато прекалявам с плодовете. Но в последно време наблягам единствено на ябълките. Опитвам се да ги огранича поне до 3 на ден  Mr. Green

# 261
Духче, ЧРД! newsm59 Много здраве, любов и да си в хармония със себе си! Hug
Аз съм от отслабващите от понеделник до петък. Дойдат ли почивните дни и става мазало. Tired

# 262
  • София
Здравейте момичета  Hug
Мерси и на останалите за хубавите думи  Hug bouquet

Духче - и тук ЧРД миличка. Пожелавам ти много успехи във всяко начинание и да останеш винаги така мила и позитивна, както сега  bouquet
Относно погледите - и аз съм ги виждала. Когато качих килограми миналата година доста хора злорадстваха и се подсмихваха така. Потупваха ме по рамото и снизходително казваха "Малко си качила, но не ти личи кой знае колко. Изглеждаш супер и така". А на мен ми идваше да им фрасна един  #Cussing out Затова толкова се наслаждавах на опулените им погледи на партито в събота - фръцках си се с новата рокля и си доставях удоволствието да приемам комплименти хахахаха. Едната даже така ме зяпаше, че чак ми стана неудобно  Joy Сигурна съм, че щом си свалила веднъж 50 кг. си усетила тази завист в очите на хората, когато са те видели и съм сигурна, че скоро пак ще те гледат така - само малко воля. А и вече е пролет и нещата стават доста по-лесно  Hug

Кайсия - щом ти е важен десерта, значи воинската диета си е твоя режим. Така хем похапваш, хем не прекаляваш с калориите за деня, хем може да си подариш и десертче без да те е яд после. Ще чакам да се похвалиш скоро с резултати. Мисля след диетата с Кленов сироп и аз да мина на нея  Peace

ddididd - добре дошла. Надявам се тук да откриеш това, от което имаш нужда за постигане на целта  bouquet

Честито на всички за постиженията  bouquet
Аз съм с ПМС и вчера настана погром Tired Най-голямата ми грешка беше, че седнах да си правя диетични мъфини. Като направих за мен направих и за децата. И както стоях и ги гледах мислейки си как нещо не ми се яде сладко, така изчезнаха 10 мъфина, а след това продължаваше да не ми се яде сладко  ooooh! Успокоявам се, че това беше само вчера. Днес нарочно няма да правя нищо - имам си пилешко бутче и салата и ще си ги ям тях. После за вечеря бъркани яйца и това е. Добре, че нямаме нищо сладко вкъщи - и да освирепея няма какво да погна освен мед, но нещо не ме блазни. Така че, като свърши този ужасен, ужасен период пак идвам. До тогава само ще ви чета и ще ви се радвам на волята  bouquet

# 263
  • София
Духче, честит рожден ден, много успехи и любов.  bouquet

Аз вчера цял ден удържах лунуването и вечерта приятели решили да ме изненадат, идвайки у нас (имах рожден ден и аз преди няколко дни, съгласували го с приятеля ми) и нямаше как да не се почерпим, но пък по хубав повод си е!

# 264
Здравейте,чета ви от известно време и мисля и аз да се включа.Имам изготвен режим от Ипократис и днес ми е 11 ти ден и съм -2,5 кг .Днес имам час и при него да видим какво ще ми каже.

# 265
  • София
И при Ипократис съм пробвала да ходя, нямам пропуск аз  Joy Joy
Ама за мен беше голям глад неговия режим и не успях, но се сваля наистина  Peace

# 266
Потвърждавам, че е глад, но се свиква. А и разкарах каквото исках за 3-4 месеца, така че си заслужаваше глада. Сега съм си нагодила неговия режим и ми е добре, без да съм гладна. Дали просто свикнах с по-малко храна, или защото е по-качествена, ми стига, не мога да определя, но ми е ок.

# 267
Ами аз съм в началото още,не знам колко още ще издържа ,но за сега ми е ок.На моменти се чувствам доста гладна наистина особено вечер ама гледам да пия вода и да не мисля за храна. Laughing

# 268
Духче, честит рожден ден! Бъди здрава и следвай целите си!

Аз нямам с какво да се похваля. Менютата са ми страшни, но си наваксвам преди яйчените дни, които се очертават  Mr. Green

# 269
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДУХЧЕ,честит рожден ден!!!!!Бъди много здрава,много щастлива и нещата ще си дойдат по местата!!!!И минусите ще дойдат,няма къде да отидат!!!!

Общи условия

Активация на акаунт