Дневникът тема 78 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 852
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • тук и там
И аз усещам клековете в предно бедро-горната част предимно.Сигурно зависи колко дълбоко клякаш и от ширината на разкрача. PeaceАз поне не клякам много дълбоко...

Аз съм на интервално кардио  тази седмица,предполагам че следващите две седмици също,защото няма как да тренирам дълго докато имаме гости пък и ще пътуваме доста.Та 20  минути ще е-за тонус  само преполагам .( 8х20/10 -8 серии).

# 91
  • In Wonderland...
Здравейте, момичета! Страхотни сте! Наближава Великден и ще попитам дали някой знае рецепти за малко по-здравословни козунаци, с по-малко брашно, без захар или подобен вариант на този на Инес?
Желая ви приятна вечер!!! bouquet

# 92
Миракъл,по късно ще ти изпратя с брашно от тапиока,т.е.безглутенов е.

# 93
  • тук и там
Две интересни за мен публикации. Едната за изборът на режим и за това по колко пъти на ден да се храним.
http://www.yulisgym.com/kolko-pati-na-den-da-yam/
И една за ВМ НВД.
http://www.yulisgym.com/visokomazninna-niskovaglehidratna-dieta-istinite
И една за “нацепването" и протеините. Simple Smile
http://www.yulisgym.com/nacepi-se-s-protein/

Някой пробвал ли е негов режим?

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 18:22 от Kaisia

# 94
Umma, дано си по-добре днес  :hug

Аз питах за менютата на Инес, да. Преди време работих малко време с Юли и неговия подход е подобен. Дава ти съотношение на макронутриентите и калории за деня, и ти трябва сам да си съставяш менюто гонейки зададените стойности. За мен това беше много натоварващо. Исках да си готвя, не само да карам на сухи храни, и падаше голямо смятане и нагласяване. Това ме спира и от Зоната + нискомаслените истории.

Като се замисля, при мен винаги е работило да имам някакви рамки, но без много детайли и подробности по теглене, мерене и т.н. Добри резултати съм имала с разделно хранене, 90-дневната, ВМ-НВХ в доста либерален вариант/може би съм нацелвала почти Зоната без да искам  Simple Smile/.  

В крайна сметка съм съгласна с вас, че както и да си наречеш режима, работещо е да си откриеш прага на поносимост на В и да коригираш количествата храна.

Духче, изварата освен с банан, я харесвам много и с настъргана ябълка и канела, може и орехи или тахан някакъв да се добави  Hug

Sivi, това твоето си е мазохизъм  Hug Да месиш козунаци, когато си на протеинов режим, евала  bouquet Но визията след, която видяхме определено си заслужава  Hug

Кайсия, ,дописвам. С Юли работихме по описания по-горе начин с ежедневна комуникация. Има си местенце, така наречената Изповедалня  Simple Smile Определено е добър, но е много труден за комуникация. До колкото те опознах в темата, мисля че и на теб не би ти било лесно  Hug Подходящ е за хора, които са много мотивирани и отдадени в момента на целта отслабване, и не си позволяват чести отклонения. Има някои неща, които определено не ми харесаха в него, но те не касаят услугата, за която си плащаш. Изповедалнята тогава още беше в процес на разработка, но вече предполагам че е завършена. Там се осъществява комуникацията с Юли, там си вкарваш и следиш храната, добавяха база данни с продукти/като в бб-теам/, можеш да си запазваш твои рецепти ... Идеята е страхотна и предполагам, че вече и доста добре изпипана. Ако те интересува още нещо, питай  Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 18:29 от z.2012

# 95
  • Козлодуй
sun sea много си добра, много си мила на мен пък изпрати кефирена гъба Simple Smile Да се похваля - за първи път направих кефир от третия опит Simple Smile

# 96
pvacheva, Hug Hug Hug :hug Мога и комбуча ,и алги да ти изпратя.С кеф да си пиеш кефира.Дръж я на топло,зимата в студената стая и при мен не правише кефир и не растеше.
~Miracle~ ,заповядай:
Скрит текст:
Продукти за 1 козунак:

1.5 с.л. суха активна мая (или 1 пакет)

1/4 ч.ч. кокосово мляко с висока мазнинност (аз ползвам на Arroy-D с 60% съдържание на кокос)

4 с.л. мед

3 яйца + 1 за намазване

1/4 ч.ч. зехтин екстра върджин или разтопено кокосово масло

ок. 1.5 ч.ч. брашно от касава

1/3 ч.ч. кокосови стърготини

2 с.л. махлеб/махлепи (това е подправка, която има много приятен бадемово-черешов аромат, прави се от смлените костилки на определен вид череша, често се ползва в гръцката и турската кухня за печива)

щипка сол

ок. 1 ч.ч. смес от стафиди, ситно нарязани сушени сини сливи, сушени кайсии, зелени смокини или каквито сушени плодове желаете

Приготовление:

Разтворете маята и 1 с.л. мед в кокосовото мляко и оставете на топло за 5-10 минути или докато маята шупне. Сложете яйцата, останалите 3 с.л. мед и зехтина/кокосовото масло и разбийте добре (в блендер или Нутрибулет става много бързо).

В купа сложете брашното от касава, кокосовите стърготини, махлеба и солта и добавете течните съставки. Бъркайте, докато се съставките се смесят добре, след което омесете на набрашнена с брашно от касава повърхност, докато тестото стане гладко и хомогенно и не лепне, но все пак остане меко и лесно за работа. Добавете още брашно от касава, ако е нужно. Омазнете го добре със зехтин или кокосово масло и го оставете да втаса за около 40-50 минути на топло, завито с кърпа или фолио за свежо съхранение. Обемът му няма да се удвои, но ще нарастне с около 1/3.

След като е втасало, сложете нарязаните сушени плодове и омесете колкото да се разпределят равномерно. Разделете тестото на три и от всяко парче оформете фитил (с ръце върху работната повърхност) с дължина около 40 см. Сплетете трите фитила на плитка и поставете готовия козунак в силиконова форма за хляб или друга подходяща тавичка, застлана с хартия за печене. Намажете с разбито яйце и ако желаете, поръсете с кокосова захар. Печете 25-30 минути в предварително загрята на 180 С фурна. Оставете да поизстине преди да нарежете.

# 97
  • тук и там
Зетче,благодаря! bouquetСтана ми ясно.Предвид колко съм "нахъсана" , няма да е за мен. Peace

# 98
Много йезуитски е написана статията за ВМ НВХ на Юли. Айде ся! Забранени и не знам си к'во си!.Какви сладкарници, какви пет лева! Да кажеш, че всички които не ма'ат торти страдат като животни.  Laughing

Мисля, че Юли цели по-скоро хуморна статия и популярност, отколкото акуратност. Защото там я няма.

Режимът е ниско въглехидратен, и то се нагажда според нуждите на индивида, не безвъглехидратен. Мноого драматично подхожда, много.
Но всеки си тълкува ВМ НВХ както му изнася.

Приятно ми е да го чета обаче, забавен е, признавам си.
Кайсия, благодаря че сподели.

# 99
  • In Wonderland...
Sun sea, много благодаря! bouquet
Само да попитам дали може кокосовото мляко да се замени с обикновено прясно мляко по-висок процент?

# 100
  • някъде
Аз пък се чудя защо си давате парите за разни режими, като всички знаем какво е необходимо за отслабване- първо- силна воля и мотивация, второ- намалявайки калориите и махайки сладкото и тестеното резултатите ще дойдат, а пък трето- има много информация в нета за диети, режими, упражнения.
В никакъв случай не се заяждам, но от доста време ви чета как имате по няколко режима, които не спазвате, защото все нещо не е ок в тях и въпреки това се чудите какъв още да поръчате.
Аз нямам напредък, но пък и нищо не правя, за да имам такъв, така че няма да мрънкам. Mr. Green

# 101
  • тук и там
Защото ти изчисляват и разпределят нутриентите-така,че хем да постигаш резултати,хем да не страда тялото от липса на нещо.Малко са хората на които им се смята по цял ден кое колко калории е,колко протеин и т.н.Получаваш мотивация и полезни съвети(ако случиш на свестен).Предполага се,че в зависимост от опита -тези хора знаят повече от теб за процесите във тялото-най-малкото са се сблъсквали със всякакви случаи.И тренировъчен режим-защото целта все пак не е да се махнат едни килограми,а да се махнат мазнини ,а загубата на маса да е минимално.Истината обаче е че "плочките" и "нацепването",се  получват със много  дисциплина и много пилешко филе . Mr. Green
Пък и друго си е да се отчиташ пред някой.От кумска срама поне ще се постараеш със храненето. Peace

# 102
Цитат
Пък и друго си е да се отчиташ пред някой.От кумска срама поне ще се постараеш със храненето.

Хаха, или поне се надяваш, че ще го направиш  Simple Smile

Беше време, когато си купувах 3-месечни карти за фитнес, за да съм сигурна, че ще ходя редовно.
Сега не мога да се мотивирам по подобен начин. Имаше една друга тема скоро във форума, за там съм, ама...

# 103
  • някъде
Цитат
Пък и друго си е да се отчиташ пред някой.От кумска срама поне ще се постараеш със храненето.

Хаха, или поне се надяваш, че ще го направиш  Simple Smile

То затова повечето са с няколко режима  Simple Smile
Щом ви помагат няма лошо да плащате  Peace

# 104
  • тук и там
Не случваме на правилният човек и режим просто.   Simple SmileИ опитваме пак-със надеждата да случим на "нашият".. WinkНо пък  "разводът" със всеки предишен  е бърз и без усложнения и по взаимно съгласие.След един месец обикновено.. Mr. Green

Между другото-режимът на Румяна го следвах един месец и до там.Не ми допадна.Обаче ползите ми са във пъти повече-защото със нея започнах да тренирам  и по-важното-да ми харесва да тренирам.Така че,във това отношение си струваше всяка стотинка,и даже съм и длъжница. "Дупемния" също си струваше-и от нея съм доволна.И да -във това моето тяло,под сланината има мускули ..Просто не се виждат в момента. Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 21:54 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт