Дневникът тема 78 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 901
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък си купих 4 (ЧЕТИРИ) чифта бански вече, оптимистка съм  Rolling Eyes

# 481
Нито рокля, нито бански си харесвам. Не знам аз ли съм станала по-капризна или това, което се предлага, не отговаря по принцип на вкуса ми, но дори нямам желание да пробвам. Другият месец сме на бал и ми се искаше нещо по-различно от офис облекло, но май ще заложа пак на панталон и риза.

# 482
Амур,на мен мн.ми хареса „Размера има значение”,мн.леко и приятно е написана,но удря тежки шамари.Чакам с нетърпение останалите две на Александра Иванова.Ти взе ли си „Микробиом диета”?Вчера я разгърнах и ми хареса,особено както се боря с възпал.и автоимунни болести.
А по повод храненето на старите българи,Иля Мечников е станал Нобелов лауреат именно с изследванията си за начина на хранене на българите от края на 19 век-месо,риба,зеленчуци,естествени мазнини -„зехтин,мас,масло,пълномаслени и млечни продукти,ядки,туршии,лук,праз,чесън,субпродукти,пача,бульони,люти чушки”.
Зетче,ако ти липсват млечните,погледни в „Размера ...”са дозирани добре.
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 483
Амур,на мен мн.ми хареса „Размера има значение”,мн.леко и приятно е написана,но удря тежки шамари.Чакам с нетърпение останалите две на Александра Иванова.Ти взе ли си „Микробиом диета”?Вчера я разгърнах и ми хареса,особено както се боря с възпал.и автоимунни болести.
Скрит текст:
А по повод храненето на старите българи,Иля Мечников е станал Нобелов лауреат именно с изследванията си за начина на хранене на българите от края на 19 век-месо,риба,зеленчуци,естествени мазнини -„зехтин,мас,масло,пълномаслени и млечни продукти,ядки,туршии,лук,праз,чесън,субпродукти,пача,бульони,люти чушки”.
Зетче,ако ти липсват млечните,погледни в „Размера ...”са дозирани добре.
Хубав и усмихнат ден на всички!
Не съм, чудя й се още.....    Laughing   поразгърнах я при поредното книжарско посещение, много се припокриват нещата с написаното в другите ми книги, та не знам има ли смисъл....Но ми се ще да я имам, де....може и да я купя, като ми заредят следващото намаление, което ползвам.   Laughing

# 484
  • София
Аз пък си купих 4 (ЧЕТИРИ) чифта бански вече, оптимистка съм  Rolling Eyes

Завиждам ти лагородно  Hug Аз две години подред бях цял бански, защото ме беше срам да се покажа с половинки. Толкова много ми се иска тази година да мога гордо да си облека нов бански на половинки  Praynig

Нито рокля, нито бански си харесвам. Не знам аз ли съм станала по-капризна или това, което се предлага, не отговаря по принцип на вкуса ми, но дори нямам желание да пробвам. Другият месец сме на бал и ми се искаше нещо по-различно от офис облекло, но май ще заложа пак на панталон и риза.

Ако си от София мога да ти кажа къде има много различни и хубави рокли  Peace

# 485
Да, в София съм, препоръчай ми място. Аз откакто родих, съм си с цял бански. Имам толкова много стрии по корема, че е като плисиран. Като се сетя колко пари дадох за кремове и по време на бременността и след това и нищо не помогна, та още повече ме е яд.

# 486
  • някъде
Със сигурност са много по-полезни от вафли, козунаци, банички и кифли. Чета, че много хора борят различни видове болести (доста от тях причинени именно от захар и тесто) точно с този начин на хранене.
Кога ли и аз ще си набия най-накрая в канчето и ще се стегна да разкарам всичко вредно от менюто си Crossing Arms

# 487
Амурче,повече клони към АИП и това,което се залага в Гапса,че болестите тръгват от червата..Но като че ли Гапса и АИП са класика за добро здраве.Ако бориш здрав.проблеми има добри идеи,а за ползата от ВМ хранене,знам,че нямаш нужда от доказателства."Черво с чар" струва ли си,че съм в чуденка?
Диди,опитай,не е трудно,особено когато каузата е здраве и по-добър живот.С над 10 год.вегетар.,съчетано с веганство съм била.Такива тежки дефицити си направих и се сдобих с нови болести,освен че и старите не разреших.Заедно с Амур започнах,с периоди с големи амплитуди,но без добавки,успях да коригирам лошите кръвни (има и какво още да се желае).Извън Бг-възпалителни,злокачествени,автоимунни болести се лекуват с палео автоим.хранене.Та мятай се и ще забравим другите теми ,в които се срещаме.А и хубавото тяло ще дойде само като възстановим организма.

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 11:43 от sun sea

# 488
За "Черво с чар" нямам мнение....предстои да я прелистя.    Simple Smile

# 489
Със сигурност са много по-полезни от вафли, козунаци, банички и кифли. Чета, че много хора борят различни видове болести (доста от тях причинени именно от захар и тесто) точно с този начин на хранене.
Това ме подсети за един разговор с моя колежка. Тя е с онзи вид затлъстяване в коремната област и ханша, който говори за ИР и би трябвало да не посяга към тестените храни. Излезли сме двете с нея и се чудим какво да си купим за обяд. Аз си взех ябълки, а тя се насочи към лавката, където продават пица на парче. Казах и, че в парчето пица няма нищо полезно, тесто и наблъскани Е-та, а тя ме контрира с отговора "А да не мислиш, че ябълките, които взе са много полезни? Тях ги пръскат с отрови".  Shocked Ами нямаше какво да и отговоря  Shocked Може би трябваше и аз да предпочета тестото пред плода.

# 490
Аз не поучавам никого. Ако кажеш на някого, че начинът му на хранене не е правилен, той ще намери с какво да те контрира. Но аз също не обичам да се коментира храненето ми. Много мразех като постя да ме поучават, че не трябва. Аз никога не афиширам храненето си, но, когато си достатъчно често с даден човек, няма как да не се забележи с какво се храниш.

# 491
По принцип и аз избягвам да поучавам  Peace Но тя беше свидетел на моето отслабване и много пъти сме си говорили за диети и за това, че и тя трябвало да свали кила. За това си позволих да и кажа за пицата  Grinning

# 492
По принцип и аз избягвам да поучавам  Peace Но тя беше свидетел на моето отслабване и много пъти сме си говорили за диети и за това, че и тя трябвало да свали кила. За това си позволих да и кажа за пицата  Grinning
И аз имам такава колежка, все ме разпитва какво ям, как отслабвам, как поддържам, после се втурва и тя по моя начин и издържа точно 3 часа. Аз пък не мога, когато някой ме пита нещо да шикалкавя и да крия, обаче после ме разнася на всички какво ям. Не че е тайна, ама това си е моя работа. Та, ако някой пита, казвам, ако не, мълча. Който има желание, си намира начин - чете, мисли, осмисля, налага си. Който няма, предпочита пица пред ябълка. Сега, да не помисли някой, че и аз съм светица по отношение на храненето, не съм, понякога и аз искам пица, ама само понякога.

# 493
  • София
Да, в София съм, препоръчай ми място. Аз откакто родих, съм си с цял бански. Имам толкова много стрии по корема, че е като плисиран. Като се сетя колко пари дадох за кремове и по време на бременността и след това и нищо не помогна, та още повече ме е яд.

Скрит текст:
http://themall.bg/store/peek-cloppenburg/

Peek & Cloppenburg - имат огромен магазин в The Mall и в Сердика център. Рокли да искаш - обаче си трябва сериозно търсене и ровене - аз докато ги открия се видях в чудо. Малко е претрупано затова най-добре попитай някой сътрудник да те упъти  Peace

Цитат
И аз имам такава колежка, все ме разпитва какво ям, как отслабвам, как поддържам, после се втурва и тя по моя начин и издържа точно 3 часа

И аз имах такава колежка. Всяка сутрин ме питаше "На какво сме днес", аз й казвах, тя започваше и на обяд вече омиташе 2 баничка и 1 боза, пица или някоя кренвиршка   Joy  И на следващия ден пак така  ooooh!

# 494
Благодаря, никога не съм влизала в този магазин, само покрай него Simple Smile
Човек трябва сам да осъзнае какво иска от себе си и тялото си, с чужда воля не става. Ако аз съм решила да съм на салата, е мое вътрешно убеждение и имам воля за това, да кажа на някой да яде салата не е същото.

Общи условия

Активация на акаунт