Възможност от Philips да спечелите уред за пречистване и овлажняване на въздухa

• 31 944
  • 473
  •   1
Отговори
# 30
Всекидневно проветряване  Peace

# 31
Ежедневно проветряване, поне едно растение в стая, почиствам и забърсвам прах.  Peace

# 32
  • Чукарландия
Как се борите със замърсения въздух у дома? - Проветрявам редовно. Бърша прах от мебелите по-често, отколкото ми се иска. Hug

# 33
Проветрявам сутрин и вечер задължително, независимо от сезона,а и чеато през целия ден прозорците са отворени.Старая се ежедневно да почиствам прах от мебелите.

# 34
Проветрявам постоянно вкъщи, даже сега оставям вратата на терасата отворена целодневно. Постоянно вървя с парцал в ръка, пускам прахосмукачка ежедневно и мия пода във всички стаи.

# 35
  • Sofia
С многократно проветряване през деня и редовно бърсане на прах.

# 36
Старая се да проветрявам редовно, но за съжаление прах влиза и отвън.

Затова почиствам редовно и отглеждам много растения в опит да "пречиствам" въздуха.  Grinning

# 37
  • София
Как се борите със замърсения въздух у дома? - Почиствам с прахосмукачка с воден филтър ежедневно, бърша праха по мебелите и плочките, проветрявам редовно. Имам доста цветя.

# 38
Почиствам и проветрявам. Simple Smile

# 39
*чистя през ден праха от мебелите
*пускам прахосмукачка всеки ден
*мия пода всеки ден
*тупам завивките на терасата всяка сутрин, заедно със шалтето, за да не се вдига прах допълнително
*прибирам повечето от вещите по шкафове, за да не задържат излишен прах
*проветрявам всяка сутрин по 30 минути

Би било чудесно да спечеля подобен уред, защото ще ме улесни в пречистването на въздуха вкъщи. С удоволствие ще пиша за него и отзивите си от него и в блога си, ако имам късмета да го спечеля. Вече имам уред за пържене с въздух и не спирам да споделям за него в блога си и на приятели. Това е уред мечта, а вярвам, че и този е не малко по - добър.

# 40
  • София
Чрез често проветряване и почистване.

# 41
1. Проветрявам редовно поне сутрин и вечер по 10-30 мин.
2. почиствам редовно
3. използвам уред за пречистване на въздуха от алергени air prufier.

Резултат: въздухът и помещенията са пълен с прах и косми. Надявам се, че поне алергените (животинските) намаляват

# 42
  • Враца
Проветрявам максимално дълго, притежавам прахосмукачка робот, която пускам ежедневно.   Peace

# 43
  • Варна
Редовно проветрямам по поне 6- 7 пъти на ден.Ако е топло времето цял ден се проветрява.Мразя да усещам миризма на застояло и затворено пространство.Чистя прах по мебелите,пускам прахосмукачка  два пъти на ден.Имам дещеря на 2 години и е изключително важно да дишаме чист въздух до колкото е възможно.

# 44
  • Пловдив
Със замърсения въздух се опитвам да се преборя като проветрявам ежедневно. Често чистя праха, пускам прахосмукачка и мия пода. А от лятото с бебче живот и здраве подобен уред би ми бил от голяма помощ, за да поддържам чистотата в дома си.

Общи условия

Активация на акаунт