"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Разград

# 256
Понеже,очаквах да е по-зле,взе че ми хареса.Да някой неща бяха напълно излишни типично по индийски. Тук омразата и ненавистта към момичето е доста голяма и как ще се влюбват ще ми е интересно да гледам.
Малко критики - Всички женски с еднакви прически-ужас!
Това със статуята мега присилено и в няколко кадъра не бяха краката на Барун.Бяха избрали къси крака с трътлесто дупе,нашето момче няма такива недостатъци 😁
Чанди  отварачката ,ще му излезе име на момичето  ooooh!

# 257
  • Пловдив
Да някой неща бяха напълно излишни типично по индийски. Тук омразата и ненавистта към момичето е доста голяма и как ще се влюбват ще ми е интересно да гледам.
Малко критики - Всички женски с еднакви прически-ужас!
Това със статуята мега присилено и в няколко кадъра не бяха краката на Барун.Бяха избрали къси крака с трътлесто дупе,нашето момче няма такива недостатъци 😁
Чанди  отварачката ,ще му излезе име на момичето  ooooh!
Joy Joy Joy
Dulse,така хубаво ме разсмя тази сутрин,благодаря ти!
И аз забелязах късите крачета,трътлестото дупе ми убягна. rotfImbo "Чандини отварачката"-направо ме уби!Кръстница си й,да знаеш-супер подходящ прякор измисли на момичето newsm10 Отсега нататък все това име ще свързвам с героинята.
Цитат
Понеже,очаквах да е по-зле,взе че ми хареса.
Кратко и точно!Не бих могла да се изразя по-добре.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 09:43 от pomeranche

# 258
  • Варна
Дулсе направо ме разби Joy Чандни отварачката и Барун с липсващо трътлесто дупе.
А Померанче, рускините са озаглавили сцената с бутилката като "Реклама на минерална вода".  Laughing

Излезе втората серия, все повече ми харесва и нямам търпение да разбера, какво се е случило в миналото и как ще се влюбят тия двамата. Малко ми липсват знаците на съдбата, каквито имаше в Пътеките, а тук не. Може би защото вече се познават и съдбата ги е събрала още от малки, може пък по-натам да ги има.
Много ми харесва Барун в ролята на Адвай.
И малко критика - много фантастика, ужасно много. Барун излезе, че е Арнолд Шварценегер - терминатора. ooooh!

"Как да нарека тази любов? 3" еп.1 + бг превод https://www.vbox7.com/play:1a77bd7bca
https://vk.com/video338121182_456239231

Приятно гледане!

Да пиша и за преводите, за които ги очакват. Довършвам финалните танци на Моная и ще ги кача утре най-вероятно. Чанчан остава леко на заден план.

# 259
  • Под звездите
Много благодаря за Бг. субките. Като цяло ми хареса епизода. Но много ме изнерви това със статуята. 1,5 минута забавени кадри. Честно да си кажа, превъртях го. Някой неща не ми станаха ясни newsm78  Чанду и другите три, сестри ли са? И още, защо точно Чанду трябва да бъде наказана?

# 260
  • Варна
Хайде и втори епизод на руски https://vk.com/raja_and_rani?z=video-149512731_456239117%2Fe2e47 … l_wall_-100681614

Някой неща не ми станаха ясни newsm78  Чанду и другите три, сестри ли са? И още, защо точно Чанду трябва да бъде наказана?

Не, това са майка й и лелите й сестрите на майка й. На въпроса защо Чандни трябва да бъде наказана ще отговоря в скрит текст, че сигурно има такива, които още не са гледали втори епизод.
Скрит текст:
Та в епизода става ясно, че на времето бащата на Адвай е бил свещеника, а най - голямото дете на свещенника трябва да извърши ритуала. От демите на Адвай пък преди това става ясно, че той може би е дал възможност на Чандни да извърши ритуала или е нещо друго и тогава се е случило нещо, заради това сега Адвай иска да я накаже.

Аз пък се чудя дали семейството на Чандни са били подчинени на семейството на Адвай. Първо майката казва, че не трябва да се разбира, че не те са благородното семейство и после Адвай, когато си спомня разговор, когато са били деца мисля, че Чанду казва Госпожата летеше в небето. newsm78

# 261
  • Пловдив
Струва ми се,доколкото може да се разбере от детските гласчета зад кадър,че първо малкия Адвай казва,че майка му лети в небето,а Чандни пита "Като вещиците ли?"и някакъв възрастен я пита какво е видяла и тя отговаря "Мадам лети в небето",което провокира гневни викове в смисъл "Сега ще видиш ти!".Та може би Чандни без да иска е насочила хората към идеята,че майката на Адвай е вещица и затова да са я изгорили? newsm78
Иначе продължението на сценката със статуята във втората серия беше още по-неправдоподобно.Като гледах как летяха и се премятаха във въздуха ударените от Адвай  биячи,все едно гледах кадри от "Матрицата"-как Нео се учеше на жиу-жицу,или на китайски каратистки филм. Mr. Green Това не беше терминатор,а направо Супермен. Laughing

# 262
  • Варна
Да, аз исках да наблегна на това, че Чанду я нарича Госпожа, така както обикновено се обръщат подчинените.
Забравих да коментирам, Адвай професор излезе накрая. Аз не се заслушах, какво казват на хинди,че набързо го врътнах епизода, макар че ми светна лампички с тия изчисления около статуята.
Оф да, с тая фантастика и тая вещица, нещо клони към модерните сега сериали с такива измишльотини, дано да не са залитнали. ooooh!

# 263
  • Пловдив
Магди,само не магии,вещици и други такива глупости!Преди ден-два попаднах на познато лице в индийски сериал по Диема Фемили и  се загледах от любопитство.Оказа се,че е "Ритъмът на мечтите" и в него играеше бабата на Арнав-Нани(актрисата де).Подвизаваше се като...вещица! Shocked Изглеждаше ужасно, милата,нацапотена с черен грим и в черни дрехи,а серията,която не догледах,беше пълно безумие-черни магии,появяващи се и изчезващи вещици,заклинания и прочие. ooooh! Надявам се Гюл да не изпадне до там само защото това е модерно в момента.Не вярвам да падне чак толкова под стандарта на  Пътеките.

# 264
Благодаря на Магди  bouquet и Ваня  bouquet,
не мога да не споделя някоя снимка.

# 265
  • Варна
И аз благодаря за отзивите! Hug

" Как да нарека тази любов? 3" еп.2 https://www.vbox7.com/play:9185981638
https://vk.com/video338121182_456239233

Вчера забравих да пиша, много ми харесва малката Чанду, голяма сладурана и добре са я подбрали, много си приличат с Шивани.

# 266
Магди, както винаги за превода и за всичко което правиш едно голямо- Благодаря  bouquet

# 267
  • Пловдив
Магди,за къде сме без теб?Ние в нашата темичка сме щастливки,че те имаме!  bouquet

# 268
Магди и аз искам да ти благодаря  за това което правиш  за да можем да гледаме и се радваме на нашите  любимци.А Барун е великоледен. Аз оценявам играта му.

# 269
             Как назвать эту любовь? 3       3 епизод с руски субтитри
https://topcinema.tv/indian-serials/kak-nazvat-etu-lyubov-3-sezo … -naam-doon-3.html

Общи условия

Активация на акаунт