Седми клас - ваканцията се задава, а пък мама не се дава.

• 69 658
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, благодаря.  bouquet
Днес съм по-добре, но вчера и аз залитах. Много  е гаден този вирус.  ooooh!
Пием всичко, каквото трябва.
Брано на Мони и Йо.  Hug

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 09:43 от Чиби

# 526
Здравейте.
Аз съм с течащ нос - чешма, което ме прави много лоша!
Болните да оздравяват бързо и дано децата се съхранят здрави, че да им по - леко на предстоящите изпитания.

# 527
emonaem, бързо оздравяване и на теб!  Praynig Heart Eyes

# 528
  • гр. София
Добро утро, мами  sun

Tsv, съчувствам ти  cry и ти пожелавам бързо подобрение, а също и на дъщеричката ти - дано по-скоро се стабилизира
Скрит текст:
и нашата госпожица от тази учебна година страда с това ниско кръвно..., много стрес, напрежение, преумора...които й се отразиха на здравето
Нашите седмокласници със сигурност са по-назад с материала по МАТ и не зная дали въобще ще й стигне времето на госпожата да ги запознае с всички теми, които са предвидени в НВО  newsm78 Добре, че е школата - там вече са в края на учебния материал.  Peace Ще има време и за преговор.

emonaem, Чиби, на Вас също изпращам моите пожелания за леко възстановяване  newsm10

Приятен ден, мами Heart Eyes

# 529
В съботата Йо ходи на състезанието - "ГолемияТ до МЕН" и е бил на 3-то място (но за седми клас състезаващите са били само 3 дечица, та това си е и последно). Хубавото обаче е, че получава награда и той е много доволен. Не беше доволен само от това, че не му е стигнало времето, да направят презентацията още по-ефектна. От 5 и 6 клас, желаещите за участие са били повече. Направили са си професионална фотосесия. Снимали са ги в самото училище и ученици от училището са искали който има желание да го интервюират. Изглежда училището е насочено в такава посока - журналистика, мултимедии, ... Там в същото време също е имало ден на отворените врати. Училището е много обгрижено и е много приятно като база и всичко, което дава удобство на учащите се.

След това състезание са отишли с баща си на отворените врати в ТУЕС. Много му е харесало всичко и пак е непреклонен, че това е неговото място.

Това училище се обгрижва от еврейското общество. Така е и известно - еврейското училище. В него се изучава и иврит към профилираните чуждоезикови паралелки.... Колкото до приема на първолаци, най-голяма привилегия има за деца с майчин език - иврит.
 Peace

# 530
  • София
Моят ме хвърли в тъча. Изкарва задоволителни точки на ПИ по математика. И изведнъж, гледа умно на задача с лихви. Изпадам в паника, че ей го де е изпитът, а кой знае колко неща вече е забравил  ooooh!

# 531
  • Бг-мама
Моят ме хвърли в тъча. Изкарва задоволителни точки на ПИ по математика. И изведнъж, гледа умно на задача с лихви. Изпадам в паника, че ей го де е изпитът, а кой знае колко неща вече е забравил  ooooh!

Аз така оня ден установих , че е забравил сплавите и по сложните от работа.
Имат си капацитет мозъците им и явно изключват.

# 532
  • столицата
И аз искам вече да идват изпитите, че ще изпозабравят детайлите. А това са загубени точки.
Оказа се, че и нашето училище ще провежда ПИ. Не знам защо очаквам да са лесни newsm78
Насрочили са ни и РС на тема "кандидатстване след 7 клас". След обмяната на информация тук едва ли могат да ме изненадат с нещо, но ще отида.

# 533
galimar , със сигурност няма да те изненадат, че може и да си по - компетентна.
Моят сплави не знам дали помни, че е учил, хохо.

# 534
  • столицата
Е, ако все пак ме изненадат, ще споделя веднага разбира се. Grinning
Много болнички. Оздравявайте бързо! То с това променливо време, човек не знае как да се облече. И за почивните дни пак  го дават дъждовно, а мислех да се понасладим на слънцето по-активно.

# 535
  • София
И аз утре съм на родителска среща, но се интересувам повече от концепцията, която училището ще ни представи за гимназиалния етап.

Не ми харесва това с лошото време събота и неделя Sad. Щерката пътува в петък, ден след като ще спре антибиотика и ще трябва да се пази.

Не ги оставят да забравят нищо - за два дни 5 контролни - две по математика, едно по биология, едно по АЕ и едно по БЕЛ  Mr. Green . Вече ми е трудно да им следя броя и оценките, камо ли да натискам да учи извънредно.

# 536
Днес съм на родителска среща на тема кандидатстване. Едва ли ще ми кажат нещо ново. Не знам защо са решили да я направят за родители и ученици, та то няма къде да ни поберат всичките  newsm78.
При такъв шум едва ли ще чуя нещо.
Иначе от представянето на моята девойка на пробните не съм доволна. По мат - 50,5 т, бел - 76.
Както я кара, ще се размине с мечтаната гимназия  Tired

# 537
  • в здрача
И ние ще имаме обща РС за седми клас с децата, но ще е в аулата на училището. Ще има и представители на гимназиите, ще се обяснява кандидатстването. Е, ще бъде чак на 10.05. От 10-ти до 16-ти, заради НВО на 4-ти клас ги обръщат и втора смяна.

# 538
  • София
И при нас имаше снощи РС във връзка с кандидатстването след 7 клас, както  като общи положения, така и в частност.
Общо взето, май почти нямаше нещо, което да не съм мяркала тук и там. Като се има предвид, че аз чета само във форума, не съм чела никакви наредби. Тези, които са ги чели, със сигурност няма какво да научат на подобни срещи.
А имаше родители, които задаваха въпроси, които показваха, че не са наясно с основни положения. Това вече ми е доста странно.

# 539
Добро утро.  Heart Eyes
Не могат да изненадат с нищо форумските майки на родителска среща. Ние сме много информирани за всичко.  Peace
А голяма част от родителите винаги с нищо не са наясно. Да им се чудиш на тази планета ли живеят?   Mr. Green Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт