Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за поставянето на мивка под прозорец?
Как да изберете цвят на плота за кухнята?
Какви са мненията за вградените уреди на марката Hotpoint Ariston?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за поставянето на мивка под прозорец?
Поставянето на мивка под прозорец има своите предимства и недостатъци. Плюсовете включват по-добра естествена светлина, изглед и удобство при изхвърляне на отпадъци. Минусите включват ограничено пространство за изплакване на съдове и риск от пръски върху прозореца. От съществено значение е да се вземе предвид размерът на помещението.
-
Как да изберете цвят на плота за кухнята?
-
Какви са мненията за вградените уреди на марката Hotpoint Ariston?
-
Как да оптимизираме разположението на уредите в кухнята?
-
Какви са препоръките за поставянето на хладилник и фурна в кухнята?
А заради възможността от спукване при транспорт или монтаж, категорично препоръчвам да платите фирмата, от която ще купите камъка, защото така те си носят отговорност. Ако ви го спукат при монтажа, ще ви го сменят с друг за тяхна сметка.

Както и да е, приятелят ми след това даде никак нелошо предложение - да повторим всичката логистика отгоре в обратен ред и да върнем плота за 1 см срез и повторно кантиране. Склоних, след първончалното ми предложение да китосаме с кит за дърво
Та, плот -> кола; кола -> кантираща фирма на майната си; плот -> кола; кола -> вкъщи; приключи успешно. Резултатът: имам си плот и гръб със стандартната дължина 219 см
Отивам да видя какво става иии.... Шкафчетата зеят непокрити от плота с 2-3 см. Почва се едно мерене и другарски съд, разпитващ какви шкафчета и плот съм поръчала. Почвам да изреждам: 60, 15, 50, 50, 40. Я пак! Оказва се, че последното шкафче съм го поръчала с ширина 45 см, а не 40 см
И оттам математиката е ясна: 60 + 15 + 50 + 50 + 45 = 220 см, плюс краен покривен панел около 1 сантиметър: долен ред шкафчета с обща с дължина 221 см, не може да бъде покрит от плот 219 см!!!
И така, сега като чета, по-разумно звучи първото, но не помня вече защо се спрях на второто