Нашите кухни - 68

• 102 359
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
AEG са добри фурни. Няма да му се плашиш на тъч-скрийн-а, много лесно е с него. Лошото е, че електрониката на този тип фурни се скапва точно, ама точно като изтече гаранцията и подмяната струва почти колкото една нова фурна... ooooh! Поне при нас така се получи за втори път вече с две различни марки. Sad

# 391
 JACKLIN, Заповядай http://www.aeg.at/kitchen/cooking/ovens/steam-oven/bs8356801m/
Equipment features
    VarioGuide
    Automatic recipes
    Quick heating
    MaxiKlasse ™ with extra large cooking space
    Cleaning programs
    Core temperature sensor
    Antifinger stainless steel coating
    Time extension
    25 languages
    Automatic shutdown for oven
    IsoFront®
    Smooth interior walls made of Longclean enamel
    20 own recipes
    IsoFront® Plus
    Multifunction oven with integrated steam cooking programs
    Mounting bracket with slide-in aid
    Acoustic signal for "water tank empty"
    Smooth interior walls made of Longclean enamel
     Light cleaning door and equipment
    Baking table and display of the insertion levels
    Child safety: Curious, experimenting children are something beautiful in themselves. But please do not use the oven. Therefore, the child safety device prevents the device from being put into operation by mistake.
    Demo mode
    Automatic fan shut-off at door opening
    Door contact switch for light
    Service codes
    Cooling fans: All ovens and ovens are equipped with a cooling fan, which cools the exhaust air of the oven before leaving the oven and also after switching off the oven for about 5 to 7 minutes.
    Softclosing
power
    Cleaning: steam
    Temperature range: 30 ° C - 230 ° C
    Nettovolumen Backroom (L): 70
Device data
    Construction type: built-in oven
    Housing dimensions HxBxD (mm): 590x560x550
    Device dimensions HxWxD (mm): 594x594x567
    Gross weight (kg): 46.5
    Net weight (kg): 44.5
Energiewerte
    Energy efficiency class: A +
    Power consumption (watts): 3500
    Conventional energy consumption (kWh): 0.89
    Energy consumption Circulation / hot air (kWh): 0.69
    Lighting (Watt): 65
Technical specifications
    Product number (PNC): 944 187 498
    Operation: TFT touch screen
    Power grill (watts): 2300
    Connection Voltage (Volt): 220-240
    Protection (A): 16
    Connection cable: yes
    Power plug: Schuko plug
    Cable length (m): 1.5
Можеш да си изтеглиш и инструкцията, но е на немски

# 392
Гледам ЧС ме е изпреварила.  newsm78

# 393
Демек да я взимам, а? Звучи добре...Готвене с вакуум имала и с пара, но човекът който ми я продава, каза че ако ползвам парата ще изгние ламарината вътре, ставали дупчици, виждал го бил на предни модели. Също така каза, че няма части за тази и не знае кога и дали ще има, мился че у нас още няма внос, ако го разбрах правилно. Ако цената е 1500 €, я взимам много на сметка, така че и да се развали след 2 години си струва. Няма обаче онова с почистването с високата Т, как се казваше, все го забравям  Crazy
Пише че има с пара почистване, но колко е ефикасно ще кажа по натам.
Демонстрираха ми я, менюто е на български слава Богу. Все ще му свикна на тъча.
Предполагам има и ръчно управление, освен това автоматичното, което ми показаха- избираш пиле филе и фурната ти казва на кое ниво, колко градуса и време. Хич не обичам много електронни джаджи, но явно това е бъдещето, да свиквам.
Разпечатах 80 страници инструкции, да се надяваме че ще пасне на този модел, иначе язък за хартията:)

Исках да чуя от някой с АЕГ дали са здарви, макар че то в тая работа малко и късмет има.
Каквото такова, ако се прецака, друга, надявам се следващия модел да бели картофи..поне Simple Smile)

# 394
Онези със самопочистването с температура се казват пиролитични като пиро-мани Simple Smile
АЕГ е сериозна фирма и създател на едни от най-новите технологии в готварската техника. Фурните на пара са сравнително ново попълнение на гамата им продукти. Нямам лични впечатления, но мамите, които ги имат се хвалят с чудесни резултати в печенето на тестени изделия. Водното почистване съм чела отзиви, че не е така ефикасно, както пиролитичното. Това, че няма части - хм не купуваме уредите с мисълта, че утре ще ги поправяме. Ако парите не са много си заслужава експеримента. Според мен.
Електрониката на уредите се разваля при нестабилно напрежение на тока, за това качествената ел. инсталация със стабилизатори е гаранцията, която пази уредите ни.

# 395
Демек да я взимам, а? Звучи добре...Готвене с вакуум имала и с пара, но човекът който ми я продава, каза че ако ползвам парата ще изгние ламарината вътре, ставали дупчици, виждал го бил на предни модели. Също така каза, че няма части за тази и не знае кога и дали ще има, мился че у нас още няма внос, ако го разбрах правилно. Ако цената е 1500 €, я взимам много на сметка, така че и да се развали след 2 години си струва. Няма обаче онова с почистването с високата Т, как се казваше, все го забравям  Crazy
Пише че има с пара почистване, но колко е ефикасно ще кажа по натам.
Демонстрираха ми я, менюто е на български слава Богу. Все ще му свикна на тъча.
Предполагам има и ръчно управление, освен това автоматичното, което ми показаха- избираш пиле филе и фурната ти казва на кое ниво, колко градуса и време. Хич не обичам много електронни джаджи, но явно това е бъдещето, да свиквам.
Разпечатах 80 страници инструкции, да се надяваме че ще пасне на този модел, иначе язък за хартията:)

Исках да чуя от някой с АЕГ дали са здарви, макар че то в тая работа малко и късмет има.
Каквото такова, ако се прецака, друга, надявам се следващия модел да бели картофи..поне Simple Smile)
При всички други условия мостра от Германия е по-добре отколкото уред от БГ/веригите магазини подържат модели,които са им изгодни/.
Това,което ви е казал техника за парните фурни е вярно.
Пиролизата е голяма улеснение.Работят при различна Т в зависимост от марката.Забърсвате цигарена пепел от най-трудни достъпни места и не вдишвате изпарения от препарати.На новите модели остъкляването на вратата е четворно и с мобилни за почистване стъкла.
Пред същата дилема съм-обновявам жилище и не знам какво да избера.
Желая Ви късмет и успех.Споделете отзиви,ако се решите на покупка.

# 396
Електрониката на уредите се разваля при нестабилно напрежение на тока, за това качествената ел. инсталация със стабилизатори е гаранцията, която пази уредите ни.

Не мисля, че имаме проблем с инсталацията. Просто фурна с гаранция от 5 години се разваля след петата година, а фурна с гаранция 2 години - дори малко преди да изтече втората. Simple Smile Освен ако нестабилното напрежение в апартамента и сградата не се съобразява изцяло с моята техника. Laughing

Новата ми фурна е с доста по-малко функции от предните две, ще видим как ще се държи с времето. Трета марка ще тествам вече, произведена в Германия, дано да е добра, защото ми писна да ги сменям. Simple Smile

mumbas, печене на пара се постига без проблем и в най-обикновена фурна без такава функция. Ако има вентилатор - още по-добре. Казвам го, защото от години всеки ден пека хляб вкъщи на пара и знам. Simple Smile Резултатът при тестените изделия е не просто чудесен - впечатляващ е.  Peace

# 397
Madeleine, това е много интересно!!! Как го постигаш? Би ли споделила практически съвети?
Аз имам Един Сименс с пиролиза и съм много доволна, 2-те години гаранция изтекоха , работи си. Пав има интересна теория за развалянето на уредите, които имат таймер. Според нея възрастта им почва да цъка от  първото включване и настройка на часовника. Не зная може и да е права. Тя е източник на безкрайна информация и логични съвети.

# 398
Мумбас, тази също е с три стъкла, показаха ми как да сваля цялата врата и как да вадя стъклата.
Бива ли да насложат толкова екстри, а пиролизата да я няма, най- хубавото всъщност! Така да мразя да мия фурна, че....
Има ли специална тема за фурни, къде си говорите?
Меделин, кажи моля те за парата, с купичка вода ли? Аз така пекох козунаците тази година:)

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 21:24 от JACKLIN*

# 399
  • на Мелмак
Взимай я , Жаки.
Аз имам Сименс с пара , тъч, програми - не го сменям. Naughty вече.
Предишната ми беше почистване с пара - всъщност е удобно , защото си слагаш водата, включваш си функцията и после мазните капки ги забърсваш , те омекват от парата и не е трудно почистването .
Моята няма пиролиза , много четох и не взех с такава, незнам , чистя си я , не ми е проблем.
Но парата си струва и автоматичните програми.

# 400
  • Burgas
 JACKLIN*,
до колкото съм чела фурните с готвене на пара нямат пиролиза PeaceА темата за фурни на мен ми е много полезна,ето яhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723249.msg34880016#new

# 401
  • на Мелмак
JACKLIN*,
до колкото съм чела фурните с готвене на пара нямат пиролиза PeaceА темата за фурни на мен ми е много полезна,ето яhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723249.msg34880016#new
Аз като купувах моята имаше и с пара и с пиролиза Peace

# 402
Жаки, ако се разкандардисаш за фурната, прехвърли ми я. Кажи цената, не е реклама, че предизвика интереса ми.

# 403
Сандо, ще си я взема. Само една е иначе бих те свързала с човека, ако искаш ще го питам дали може да достави. Цената е наполовина почти. Аз не слушах много, но май разказваше на мъжа ми, че рядко изпадат чак толкова добри оферти, на търг бил играл за тази, но наистина не разбрах подробности. Ако се интересуваш ще поразпитам.

# 404
Сандо, ще си я взема. Само една е иначе бих те свързала с човека, ако искаш ще го питам дали може да достави. Цената е наполовина почти. Аз не слушах много, но май разказваше на мъжа ми, че рядко изпадат чак толкова добри оферти, на търг бил играл за тази, но наистина не разбрах подробности. Ако се интересуваш ще поразпитам.
Доста съм се запалил и кухни да правя вече, с качествени уреди. Ще се чуем на лични, Жаки bouquet

Общи условия

Активация на акаунт