Нашите кухни - 68

• 102 498
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Раковски
Мерси за отговора.
Мдф с лак трайно ли е според вас? Май това е модата на кухните сега?
Стъклени горни вратички по-добре ли е или има недостатъци?

Под мдф с лак се разбират няколко неща, и какво значи стъклени горни врати, витрини или някакъв вид материал.

# 211
А кой гланц (МДФ) оставя най-малко следи от пръсти? Например тези в Икеа не оставят следи, но има някои веднага стават на петна...

# 212
Да, и аз се интересувам на коя фирма МДФ гланц остават най- малко пръсти? То това от какво зависи?

# 213
Здравейте, може ли да ми кажете кое гланцово покритие е най - добро?  Разглеждам сайта на Роси и има 4 варианта - Pvc , акрилно и полиестерно покритие  и акрилен лак . Става въпрос за изработка на секция, не кухня, но пиша тук, защото сте доста запознати Simple Smile благодаря предварително!
Ето, тези са най хубавите гланцови плочи,  но цената е еееее
http://master-profil.com/index.php?cat=2&sub=121&product=57&lang=bg

# 214
Мерси за отговора.
Мдф с лак трайно ли е според вас? Май това е модата на кухните сега?
Стъклени горни вратички по-добре ли е или има недостатъци?

Под мдф с лак се разбират няколко неща, и какво значи стъклени горни врати, витрини или някакъв вид материал.
Ами и аз не разбирам много. Стъкло цялата вратичка с вътрешна рамка. Видях такива в Айко. Какво бихте ми препоръчали?

# 215
  • Раковски
МДФ-а на мастер профил не е по-скъп от акрила на салекс (да кажем), има едни които ги водят кристали и цената им вече наистина е значително по-висока.

Barbabelle, дали ще искате витрина или не е ваше решение, също така е важно на кухнята да и отива витрината. За мдф трябва да решите дали ще се боядисва, дали ще се използва готов с някакво покритие, ако искате да имитира дърво избирате фурнирован мдф.

# 216
Благодаря ви, shadowman, 4efits! Човекът, който ще ни прави секцията, каза че пазарува от Роси и затова питах за  конкретно техните предложения.  

# 217
Здравейте, може ли да ми кажете кое гланцово покритие е най - добро?  Разглеждам сайта на Роси и има 4 варианта - Pvc , акрилно и полиестерно покритие  и акрилен лак . Става въпрос за изработка на секция, не кухня, но пиша тук, защото сте доста запознати Simple Smile благодаря предварително!
Ето, тези са най хубавите гланцови плочи,  но цената е еееее
http://master-profil.com/index.php?cat=2&sub=121&product=57&lang=bg

Подкрепям! На живо ефекта е поразителен- като огледало са !  Laughing

# 218
  • област Варна

Нещо такова ли или по-добро?

# 219
Гледах една готова кухня на приятел. Вратичките - бял гланц, на тънки сребърни-огледални, вълнообразни линии. Чак под ъгъл на светлината, за отпечатъци гледах, нищо не личи. Някой, ако знае откъде може да се намерят такива да каже.

# 220
Гледах една готова кухня на приятел. Вратичките - бял гланц, на тънки сребърни-огледални, вълнообразни линии. Чак под ъгъл на светлината, за отпечатъци гледах, нищо не личи. Някой, ако знае откъде може да се намерят такива да каже.
Защо не го попиташ
https://rosi.bg/mdf-s-pvc-pokritie---srebarni-linii-na-bial-glanc-1865.html

# 221
МДФ-а на мастер профил не е по-скъп от акрила на салекс (да кажем), има едни които ги водят кристали и цената им вече наистина е значително по-висока.

Barbabelle, дали ще искате витрина или не е ваше решение, също така е важно на кухнята да и отива витрината. За мдф трябва да решите дали ще се боядисва, дали ще се използва готов с някакво покритие, ако искате да имитира дърво избирате фурнирован мдф.
Май отпадат изцяло стъклените горни врати, защото не се сгъват и не може да се направят високи.
Дървен цвят и имитация на дърво не искам, бял цвят - също не. Значи готови мдф лакирани плоскости.
Коя фирма за изработка на кухня бихте ми препоръчали, моля?

# 222

Нещо такова ли или по-добро?

Не мога да сравня по снимка, но дъщеря  ми също ги използва като огледало за да се снима Simple Smile
Но  нали знаете ,че всичко е субективно, и за всички има различни мнения. Не е само въпрос на пари.

# 223
  • Раковски

Ето и от салекс, при техни материал покритието е по-здраво (уж) от това на роси.
http://www.salex.bg/category/MDF,%20mdf/mdf-Niemann

# 224
Питах, но не знае майсторът от къде е купувал. Определено първото по прилича. Ако си дам размерите, дали режат и кантират.

Общи условия

Активация на акаунт