От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 175 660
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Аз го поръчах от Айко,имаха промоция -20% до края на миналия месец.Така матрака ми излизаше с 300 лв повече от нани сирена фреш мемори и предпочетох магнито.В сайта матро също гледах отстъпки за магнифлекс,но бяха по малко от 20%.Аз също предпочитам по твърди матраци,затова ривиера и магни гранде ми допаднаха най-много.

# 106
Здравейте! Какъв матрак според вас е подходящ за дете на три години? Колебая се дали да поръчам Магнифлекс Junior или от стандартните модели. Чета и навсякъде пише различно. На едно място пише,че е добре да е пружинен,на друго-не и съвсем се обърках.

# 107
  • София/Севлиево
На моят син,когато беше на 3 му взехме детски на Блян.Изкара 5 години без никакви промени по него.Миналата година купихме още 2-един за спалнята и един за 1 ъглово легло пак от същата фирма.Засега съм доволна затова и гласувах за тях в анкетата. На другата спалня са двулицеви на Тед-пак излязоха доста сполучливи,на 10 години са и също доста запазени.

# 108
Аз за марката толкова не се чудя, повече ме притеснява пълнежа му. Прочетох, че Магнифлекс junior е за над 5 годишни деца. Въпросът ми е кое е удачен вариант за дете на 3 години. Размерът,който търся не е за кошара, а явно за тази възраст е предвидено децата да спинкат на бебешки матрак още.

# 109
  • София/Севлиево
Нашия матрак не беше за кошара, а малко по-нестандартен,т.к. бяхме с легло-люлка,което става на по-голямо,но не точно като единично.Много търсихме тогава с ММ с оглед на това, че малкия правеше пристъпи с неизяснен произход и се спряхме на този на Блян,но вече не си спомням какъв пълнеж е имал,т.к. беше преди 6 години...

# 110
Търся подходящ матрак за семейство наематели, размер 160 на 200. Иска ми се да отговаря на следните условия:
- да има калъф за лесно хигиенизиране след всеки наемател
- да не е скъп (до 500 лв)

Също така по възможност бих предпочела да има възможност за нагаждане към желанията на наемателите за твърдост/мекост, т.е. примерно да е двулицев и да има една средно твърда и една твърда страна.

Някой срещал ли е такова животно? Днес ровя цял ден в сайтовете за матраци и не мога да намеря подобен матрак. Допускам, че бюджетът ми е много нисък за изискванията ми, в който случай просто ще взема нещо евтино.

# 111
  • Варна
Бях споделила, че новият ни матрак Сирена Ултрафлекс на Нани ми идва малко твърд. Не знам кога, но може би след месец това чувство изчезна и сега след 7 месеца съм доволна от него.
Успех с избора на всички!

# 112
Търся подходящ матрак за семейство наематели, размер 160 на 200. Иска ми се да отговаря на следните условия:
- да има калъф за лесно хигиенизиране след всеки наемател
- да не е скъп (до 500 лв)

Също така по възможност бих предпочела да има възможност за нагаждане към желанията на наемателите за твърдост/мекост, т.е. примерно да е двулицев и да има една средно твърда и една твърда страна.

Някой срещал ли е такова животно? Днес ровя цял ден в сайтовете за матраци и не мога да намеря подобен матрак. Допускам, че бюджетът ми е много нисък за изискванията ми, в който случай просто ще взема нещо евтино.
Виж матраци Сан Матео мисля че се казвха в сайта н матро.Цената им влиза в бюджета ти.

# 113
Много благодаря за идеята. Марката ми е непозната, но изглежда, че този матрак отговаря на изискванията ми в голяма степен:
http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=3306

Ще ида да ги проуча на живо и да ги пробвам. Някой от вас има ли лични отзиви от тях?

# 114
Здравейте, четох, четох и  в главата ми стана каша. Търся матрак с размер 100 на 190 или 200, да е твърд, да не пружинира и да е в диапазона до 250лв 300лв макс. Боли ме гърба, разбира се. До сега бях на Дормео матрак на 10 години, който супер издържа, но размера ми идва малък вече- 75 ширина ... а и цената им ми иде висока. Моля някой за мнение.

# 115
В метро в момента има промоция на матрак на магнифлекс. Средно твърд с две лица: по-мека и по-твърда обаче няма размер 100 на 200, а 90 на 200  за 306лв.
Виж и на Тед spring silver sea.
Има и по-евтини варианти, но не знам кои са твърди.

# 116
Ако ви устройва размера
http://sleephouse.bg/%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0%A0%D0%90%D0%A6%D0%98/ … Sleep%20New/p2770

имам и допълнителен код за 10% отстъпка

# 117
Мерси, ще ги погледна. Но тези с пружините имат повече години гаранция, което на мен ми говори, че само пяна ако е ще се скапе много бързо.

# 118
Не знам дали въпросът ми е подходящ за тази тема, но все пак да попитам - от повечето матраци кръстът ме боли ужасно много (приятелят ми също го боли кръстът, но той по принцип има повече проблеми). Сигурна съм, че е от матрака, защото в някои хотели, в които съм спала, не съм имала проблеми, а у нас едва ставам всяка сутрин (през нощта също го усещам). Има ли значение какъв точно е матракът, за да се предотвратят такива проблеми? По-мек или по-твърд трябва да е, с какви материали да е направен и т.н.?

# 119
Не знам дали въпросът ми е подходящ за тази тема, но все пак да попитам - от повечето матраци кръстът ме боли ужасно много (приятелят ми също го боли кръстът, но той по принцип има повече проблеми). Сигурна съм, че е от матрака, защото в някои хотели, в които съм спала, не съм имала проблеми, а у нас едва ставам всяка сутрин (през нощта също го усещам). Има ли значение какъв точно е матракът, за да се предотвратят такива проблеми? По-мек или по-твърд трябва да е, с какви материали да е направен и т.н.?
А вие на какъв матрак спите? Мек или твърд? Знам, че за проблеми с кръста трябва да се спи на по-твърд. Но на мен и на твърд ме боли и ми е неудобно. Трябва някакъв среден вариант.

Общи условия

Активация на акаунт