От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 175 499
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Дими,благодаря много за мнението.Със здраве да си го ползвате!Колко е висок вашият матрак?И ако е удобно да споделиш цена.Благодаря!

# 91
Магнифлекс са доста качествени и добри, вие просто сте уцелили по-мек вариант. Това не означава, че са лоши. Имат и доста твърди. Примерно в айко, най-качественият им бебешки матрак е на магнифлекс, много консултанти го казаха.
Аз исках да си вземем магнифлекс инканто, но май ще е дормео. Приятелят ми си е наумил дормео и други не съществуват.  Grinning

# 92
Да се похваля и аз след голямо чудене и четене преди 2 месеца си взехме Naturcomfort на магнифлекс. Имаше разпродажба на стари колекции в сайта им и го взехме от 1500 на 960 лв.
Добра отстъпка  Laughing Това цена за 160х200 ли е, че такъв си търсим с милото. От сайта ли се поръчва? Матракът на руло ли пристигна? На мен ми предложиха в един магазин същият модел, но казаха че е разгънат и това ни отказа.

# 93
Магнифлекс са доста качествени и добри, вие просто сте уцелили по-мек вариант. Това не означава, че са лоши. Имат и доста твърди. Примерно в айко, най-качественият им бебешки матрак е на магнифлекс, много консултанти го казаха.
Аз исках да си вземем магнифлекс инканто, но май ще е дормео. Приятелят ми си е наумил дормео и други не съществуват.  Grinning

Ами аз пробвах всички налични матраци и никой от тях не ми допадна,може би по скъпите серии ще са по удобни.За бебешки матрак,мнението ми е че е абсолютно ненужно да се купува скъп матрак,както направих аз и детето е спало на него броени пъти,кошарата се ползва много малко и инвестицията не си заслужава,ние сега вземаме на детето друг матрак за по голямо легло.
А относно дормео и магнифлекс,ако можеш убеди партньора си в полза на магнифлекс,не може да става въобще база за сравнение.

# 94
Купен е вече дормео..уж отидохме за един по-евтин 900 и нещо, но не му хареса и взе най-скъпия с тези пружини от пяна. Доста удобен беше, макар че на мен ми се искаше някой по-евтин да вземе, но все пак това е инвестиция за доста години.
Ето този е, ще дам отзиви като го пробвам:

# 95
Дими,благодаря много за мнението.Със здраве да си го ползвате!Колко е висок вашият матрак?И ако е удобно да споделиш цена.Благодаря!
Благодаря ви за пожеланието!
Матракът е висок 22 см, в момента в Мебели Зона имат промоция на определени модели матраци и цената му с 15% отстъпка излезе 756 лв.
Съветвам ви първо да полежите малко на него! Всеки човек има различни критерии за удобство, така че първо пробвайте.
Успех!

# 96
  • SF
Незнайна, това е един от най-луксозните матраци на Дормео. Само 2 модела могат да му съперничат. Според някои са по-добри, но според други този е най-удобният. Не е твърд заради потъващите пружини, не е и мек пак заради потъващите пружини Simple Smile

# 97
  • Горна Оряховица
Да се похваля и аз след голямо чудене и четене преди 2 месеца си взехме Naturcomfort на магнифлекс. Имаше разпродажба на стари колекции в сайта им и го взехме от 1500 на 960 лв.
Добра отстъпка  Laughing Това цена за 160х200 ли е, че такъв си търсим с милото. От сайта ли се поръчва? Матракът на руло ли пристигна? На мен ми предложиха в един магазин същият модел, но казаха че е разгънат и това ни отказа.

165 на 190
от сайта им го видях, но поръчах от слийп хаус с кодче на една съфорумка. пристигна на руло. за този размер ако не е руло.... незнам Simple Smile

# 98
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

От една седмица чета в този и в други форуми, събрах много информация, обиколихме и 2-3 магазина, но искам да си "изчистя" разбраното, така че директно търся съвет от вас за нашия случай:

1. Дъщеря ми е на 7 год., нейният е спешен, абсолютно безсмислено е сама да си избере матрак "по усещане" - на всички казва, че й е супер. Спрях се на San Mateo Memory, заради съчетанието между мемори и покет, 240 лв. http://www.mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=3306

Exclusive Memory Silver на ТЕД звучи много добре и изгодно /200 лв./като за компромисен вариант 445 лв. /не съм го пробвала/
http://www.mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=3200

Все пак се колебая дали да не дам малко повече пари за латексов и кое е по-добро за подрастващия организъм. Конкретно Стандарт на Екон, 300 лв, и разликата вече идва 50%
http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=580

2. До края на лятото ще сменим и родителския матрак 180/200. Мъжът ми е почти 100 кг, без проблеми и иска висок и по-мек матрак. Аз съм 70 кг и имам "офисни" болежки - от време на време се схващат гръб-рамене. Чудя се дали латексов, или някаква мемори пяна, стига да намеря бюджетно предложение което да не е само 2 см. мемори слой. Rolling Eyes 

За матраците Стил нещо от опит? http://matracistil.com/

И уточнение накрая - в Магнифлекс и Темпур едва ли ще имаме възможност да инвестираме.

Благодаря предварително за всички мнения!

Мисля за матраци и аз ...
за дете и за тежък възрастен все си мисля, че pocket матраците са най-добрия вариант.
Мемо слой не им трябва.... и в този ред на мисли се насочвам към нещо от този род
http://www.hegra.biz/poketlite.php
и цената бива ... и фирмата бива... по отзиви...
От друга страна за тежки хора трябва да е твърд матрака според мен, а тези pocket са средно твърди...
ако намеря нещо pocket  с кокосов слой може би ще е вариант.

# 99
Съвсем случайно установих, че старият ми матрак е дълъг 186 см. В момента, в който мислих да поръчам реших да го измеря, а си мислех,че е 190 см. В случая ми се сви избора. Предложиха ми на фирма Интершоп този модел за 382лв на промоция
http://mattro.net/producti.html?category_id=3795&page=shop.b … amp;limitstart=25
Приятелка е доволна от матраците на Елите
http://elite-mebeli.com/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1% … %D0%BD%D0%B0.html
Някой може ли да сподели мнение, според мен са с близки характеристики и чували ли сте за фирма Интершоп

# 100
  • София
Продават ли се на по-нормални цени: надматрачна стелка /да не е 100 синтетика/ за 90х200?

# 101
Поръчах матрак ривиера на магнифлекс,но е нестандартен размер и ще го чакам.Надявам се да съм направила добър избор.Сега искам да взема матрак за резервно ползване за издърпващо легло под леглото на дъщеря ми и се чудя какъв.Да става и за деца и за възрастни и да не е нито твърд,нито мек,среден клас,като цена.Някакви идеи?

# 102
  • Варна
Поръчах матрак ривиера на магнифлекс,но е нестандартен размер и ще го чакам.Надявам се да съм направила добър избор.Сега искам да взема матрак за резервно ползване за издърпващо легло под леглото на дъщеря ми и се чудя какъв.Да става и за деца и за възрастни и да не е нито твърд,нито мек,среден клас,като цена.Някакви идеи?

"Tirena" на Нани.

# 103
Хексе благодаря,ще го пробвам ако го имат някъде наличен  Peace

# 104
  • София

От къде поръчвате Магнифлекс. Търся и аз някоя промоция ако може. Гледах в аутлета, няма това което търся. Ще ми трябват може би два единични, Единият по - твърд.

Общи условия

Активация на акаунт