От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 176 129
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Казвам средно, защото спя на "меката" му страна (двулицев) е и пак имам страхотни болки - но в таза и бедрените кости, не с гърба, т.к. спя предимно настрани; на другата, баш твърдата страна просто не мога да спя нормално, сутрин час- два след ставането се "раздвижвам", иначе съм схваната и всичко ме боли. Явно това правило за твърд, ортопедичен матрак при проблеми с гърба не е общовалидно и аз определено го изпитвам върху себе си. Само че вече не съм в позиция да избирам и се чудя как да облекча положението.

Lucy in the Sky with Diamonds, споменатият от мен матрак ( TEd Exclusive Memory Silver) е точно с индивидуално пакетирани пружини, четох доста преди реша към какъв тип да се насоча и какво да купя, пробвах и на място, е не е гаранция... Да седнеш/легнеш за минута в магазина не значи, че ще успееш да усетиш кой е твоят матрак, но въпреки това задължително трябва да го направите - това за тези, които се чудят дали да не пазаруват изцяло онлайн.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 13:43 от Saudadе

# 376
О, много си права, аз затова се мотая с покупката и продължавам да избирам... Май трябва да се купи такъв с клауза за връщане в рамките на месец, наистина не може да се прецени докато човек не поспи седмица на матрака.

И мен ме боли всичко сутрин няколко часа от твърдия матрак...

# 377
Аз все си мисля, че от магазина ще намерят причина (някоя точка от общите им условия:))) да не приемат обратно вече ползван матрак...

# 378
Поръчах Силвър кеър на Магнифлекс ! Средно твърд се води.

# 379
Браво на теб! С нетърпение чакам отзиви.

# 380
О, много си права, аз затова се мотая с покупката и продължавам да избирам... Май трябва да се купи такъв с клауза за връщане в рамките на месец, наистина не може да се прецени докато човек не поспи седмица на матрака.

И мен ме боли всичко сутрин няколко часа от твърдия матрак...
Има такива варианти, с до 100 дни тестов период, потърси по-усърдно. Даже нещо ми се върти в главата от реклама, че до 100 дни ще ти върнат парите без да разпитват за причина.

# 381
Ние се спряхме на Магнифлекс Комфорт дуал,ето този https://magniflex.bg/produkti/matratsi/comfort-dual
Има две твърдости мек и среден,като в зависимост от предпочитаниятана партньора може да се обръща. Бяхме се спряли на Гранде,но се оказа твърд. Твърдите матраци са подходящи за хора, които спят по гръб. За хората,които сменят позиции и спят настрана се препоръчва от средно до мек матрак.
Пожелавам на всички да намерят матрака за най-хубави сънища. Simple Smile

# 382
  • София
Аз гласувах за матраци "Тед", но ако имаше възможност да избера повече от един вариант, щях да посоча и "Росмари". На "Тед" спим аз и детето, а на "Росмари" са бабата и дядото.  Исках да взема същия като техния, но по ред причини се наложи да взема "Тед". Държах да има мемори пяна, но в крайна сметка поръчах такива без мемори пяна и се изненадах, но ми харесват. Обичам мекичко, а тези, които купих не са меки, но и това се оказа, че не е проблем - спим си удобно, комфортно ми е, усещам как тялото ми се отпуска върху матрака, щом легна. Сега съм на работа и не мога да погледна кой модел матрак точно купих, но ако някой се интересува, ще погледна вкъщи и ще пиша.

# 383
Нямам време да ходя да пробвам, освен това не съм от София, трябва ми нещо изпитано 😀 отзивите за магнифлекс са много добри, за това се спрях на него-за силвър кеър, обаче няма много обратна връзка
Ползваме Силвър кеър от месец, преди това пак бяхме на Магнифлекс Фиренце. Много е добър Силвър. Имаме и още един  -Релано нео, не е лош, но е без пяна и е по-твърд от Силвър кеър.

# 384
  • София
Ние се спряхме на Магнифлекс Комфорт дуал,ето този https://magniflex.bg/produkti/matratsi/comfort-dual
Има две твърдости мек и среден,като в зависимост от предпочитаниятана партньора може да се обръща. Бяхме се спряли на Гранде,но се оказа твърд. Твърдите матраци са подходящи за хора, които спят по гръб. За хората,които сменят позиции и спят настрана се препоръчва от средно до мек матрак.

Чакам отзив като го вземете  Simple Smile
Ние сме харесали Терра Дуал. И той е с две части, според предпочитанията. Още му се чудя и не мога да се реша.
Чета тук, че фирмите не признават гаранция на доста неща, които могат да се случат на един матрак.
Тогава тази безсрочна гаранция на Магнифлекса какво точно покрива?!?

За възглавница - аз си взех преди два месеца латексова на Екон, нещо си Голд беше, 49 лв.
Много съм доволна.
От предишната възглавница /някаква с мемори беше/ сутрин ми беше схванат врата и често се събуждах с главоболие. Сега няма такова нещо, много ми е удобна.

Saudadе, топ матрака ми е този - https://matraci.bg/top-matrak-aloe-memory-6-sm-sleepy
Само че беше намален на 50% като го купих.
Аз вече писах, че някак си потъвам в меморито и не се чувствам много удобно.
Но пък мъжът ми казва, че спи като бебе и от много време не се е наспивал така.
Така че си е до човек, освен до матрак  Simple Smile

# 385
Saudadе, топ матрака ми е този - https://matraci.bg/top-matrak-aloe-memory-6-sm-sleepy
Така че си е до човек, освен до матрак  Simple Smile

Същото ще е и при нас и мъжът ми пак ще спи в другата стая, усещам... (барабар с меморито Simple Smile)) Laughing
Аз също не харесвам усещането за "потъване", имам чувството и че запарва леко, колкото и да твърдят обратното в рекламите, не ми допада като цяло и това е.
Може би трябва да се насоча към топ матрак без мемори, ще се поинтересувам.

# 386
Безсрочната гаранция покрива повреда на мемори пяната ( ако се вдлъбне повече от някакви сантиметри,които не запомних),което било почти невъзможно според Марнифлекс,ако това се случи в какъвто и да е срок го сменят с нов. Като подчертаха,че матрака идва на руло и не е хубаво да си лягаме на него още първата вечер. Изчаква се 24 часа да заеме формата си и да се издуе хубаво.

# 387

Чакам отзив като го вземете  Simple Smile
Ние сме харесали Терра Дуал. И той е с две части, според предпочитанията. Още му се чудя и не мога да се реша.
Чета тук, че фирмите не признават гаранция на доста неща, които могат да се случат на един матрак.
Тогава тази безсрочна гаранция на Магнифлекса какво точно покрива?!?

За възглавница - аз си взех преди два месеца латексова на Екон, нещо си Голд беше, 49 лв.
Много съм доволна.
От предишната възглавница /някаква с мемори беше/ сутрин ми беше схванат врата и често се събуждах с главоболие. Сега няма такова нещо, много ми е удобна.

Така че си е до човек, освен до матрак  Simple Smile
Това са условията според гаранционната карта.

# 388
Преди месец купих два топ матрака на Тед. За спалнята взех "канела" една идея ми е по- мек, а за детската "лавандула", той на мен ми допада повече, защото е по-твърд. Не запарват, ама съм ги облякла с памучни чаршафи с ластик, че се изхлузват при спане. Предстои и смяна на матраците, че са вече 13годишни и се амортизираха и затова ще Ви следя с интерес. Някой случайно да има впечатления за матраци BRN-турски са, но ме впечатлиха.

# 389
Казвам средно, защото спя на "меката" му страна (двулицев) е и пак имам страхотни болки - но в таза и бедрените кости, не с гърба, т.к. спя предимно настрани; на другата, баш твърдата страна просто не мога да спя нормално, сутрин час- два след ставането се "раздвижвам", иначе съм схваната и всичко ме боли. Явно това правило за твърд, ортопедичен матрак при проблеми с гърба не е общовалидно и аз определено го изпитвам върху себе си.
При мен е същата работа. Ние спим с мъжа ми повече от 10 години на Тед. Мен ме боли гърба и какво ли още не всяка сутрин, но смятах, че е от това, че шия гоблени, на работа седя по цял ден... но вчера установих, вече на 100%,че е от матрака. Спахме една нощ с мъжа ми при свеки на стара спалня без модерни възглавници и матрак. Спахме чудно и сутринта нямах никакви болки с гърба или кръста. Със същотото се похвали и мъжа ми.
Меморитата не ги харесвам.
Мъжа ми е 120кг.
Изобщо нямам идея какъв матрак да гледам. Ще ходя в магазините тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт