Великденска на мамите от ИБ

• 42 236
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • shumen
Месечинке,нашия единия е точно този тип,който си показала първия и аз го харесвам много.И то точно,защото се сгъва лесно и влиза в дамската чанта.
Маги,как е Дари?А Вие с бебчо?
Аз днеска пуснах Дени за последно на градина до операцията.Сега се моля самп да е здрав и да мине всичко успешно.

# 676
Дани, да сте здрави и леко да мине операцията.
Бени, вие как сте? Няма те нещо......
Маги сигурно се напасват към домашния уют.....Дано са ОК.
Мецко, стигна ли до някъде по въпроса за предучилищната. Аз съм убедена че ще успееш да реализираш желанието си Ема да тръгне, когато ТИ искаш. Да ти кажа не само дъщеря ти мисли, че можеш всичко /вкл. да спреш дъжда, снега и вятъра/ , ти си перпетум мобиле. Hug
Арвен, дано скоро направиш от организма си чудесен "оркестър"....и повече никакви болести, неразположения и прочие гадости. Всичко да е история!

Ние сме добре...с изключение на полуизчезналия ми глас, който е резултят от 1-2 студени бири. Crazy Ще ми мине де...само дето детето ме гледа странно.

# 677
  • В къщурката на хълма на феите
Ох, Принцеско много ми вярваш Mr. Green Hug

# 678
  • Sydney
Princess как да пиша като съм във филма... първи в Неделя пак ми се счупи същата част от фотополимера, Та в Понеделник ходих на ново упойка, махане на старото и слагане на ново... Ема тъкмо беше се оправила от сопола и Айде пак жълто-зелен с роботска кашлица, няма едно в училището без една от двете или двете екстри.... После във Вторник учителката каза, че Ема е ухапала дете, което е безкрайно необичайно за нея, без причина и провеждахме разследване, защото тук такива прояви не се толерират и се пресичат в зародиш и се решава на ниво учител, без разправии между родителите... оказа се, че въпросното дете я удря не за пръв път и тя си замълчава, не отива да се оплаче, обаче след като я ритнало и тя го ухапала... така, вчера отивам да я взема и усмихната, весела, госпожата притеснена - вика Ема падна, поглеждам я дясната страна на лицето й над веждата, под окото и по носа охлузено и ожулено, паднала по лице, сега е като бита... отделно ходя на курс и ТНТ задължения домашни... весело мине яко с трета седмица сопол и вече НЗ кво да правя...
За гумените ботуши - Декатлонските са най-добри са мен, не са като кутии и са в готини цветове  Peace
Дъждобрани съм виждала и във всичко по един лев, въпреки че не съм купувала от там и НЗ качеството кво е  Peace

# 679
  • NE
Меци Допитах се как се процедира и ми казаха, че комисия ще Ема дали е готова за училище и ще тръгне когато ти си съгласна. Peace Тук мнението и съгласието на родителя е ключово.
Бени Като цяло това е най-успешната практика ... да се изкорени дадено поведение в зародиш. С малки деца като Вилито явно трудно се получава, но с по-големи е разбира се по-лесно. Много гадно, че някой така се отнася с Ема. Аз в първи клас шамарих наред като ме скубеха.

Сега няма да ми се смеете. Ще пътешестваме с децата. Искам да глътна малко чист въздух и ще отскочим до Търново и Царевец. Надявам се да се върна в добро психично здраве.

# 680
  • Sydney
Фея няма да ти се смеем, Хаха... дано се върнеш "заредена" Simple Smile

# 681
  • NE
Хаха ефекта може да се превърне в дефект при нас. Joy

# 682
Цвете,да се обадиш ,ако остане време.
Ние ходихме за 3 дни до Банско , беше невероятно. Ради на отиване вдигна температура, аз със отит ,обаче и двамата много нахъсани  Laughing Като се топнахме в басейна всичко ни мина. Въпреки лошото време случихме на няколко часа слънце и се качихме до връх Вихрен . Дечко прави снежни човеци, с баща му сърбаме чай-семейна идилия. Финансово хич не ѝ беше момента на тази почивка , но емоционално много се заредихме. Сега умувам последния изпит и ще имам нужда от вълшебни палци в неделя. Ще кача  във фейса и някоя снимка на плуващ кит в детски басейн ,да се посмеете .

# 683
Цветенце не разбрах какво ще прави комисията, извинявай, ама малко неясно си го написала Blush

# 684
Здравейте момичета, отдавна бе съм писала, но нямам много време с диваците Simple Smile
Ние сме добре, ще гледам да попрочета малко назад и да вляза в час и да се включа по адекватно   Hug

# 685
  • Сливен
Сега няма да ми се смеете. Ще пътешестваме с децата. Искам да глътна малко чист въздух и ще отскочим до Търново и Царевец. Надявам се да се върна в добро психично здраве.
Че защо да ти се смеем -  дори и с трите деца да тръгнем, независимо от хамалогията по приготвяне и събиране на багаж и при връщането същата процедура, за мен е почивка да мръднем нанякъде, да не готвя и да не чистя.
Бени, и при теб е доста сложно, искрено се надявам съвсем скоро трудностите, ако не свършат, поне да намалеят  Hug Praynig

# 686
  • до едно тепе
Фейче ,кой ше ти се смее. Laughing Закъсняла си даже. Аз с едномесечно бебе отидох на хотел. Бабите ни бЕха пред припадък като им казахме. Беше най-хубавата 3 дневна почивка в живота ми. Мъжете в басейна, ние с Бубето под един асмалък по цял ден. Вечер хладно и се спи, за разлика от фурната вкъщи. Ееех размечтах се направо.
Аз имам една дилема.
Скрит текст:
Имам основателни подозрения да смятам,че Слав го тормози едно дете в градината. Няколко са случките, които той сподели през последния месец и нещо и явно го притесняват, защото той не споделя по принцип друго за градината. Направо съм в чуденка как може 5 годишно да се държи като гамен в поне 5-6 клас. Първата случка няма да я пиша, защото не е много ясно какво и кой го е направил. Втория път като се оплака Слав, каза че въпросното дете му е изтъркало от ръката татуировката-т.е хванал го е и на чешмата му я е изтъркал под водата. Обясних, че при такава ситуация той трябва да викне и каже на госпожата. Третата случка е от преди 2 дена. Върнаха ми цял комплект мокри дрехи и госпожата си "изми " ръцете,че е станало при другата. Слав ми разказа,че пак същото дете, което той смята за приятел между другото, е взело едно бебе(кукла)от едно момиченце и го е карал да я целува натиквайки му я в лицето. Докато се е дърпал да не го направи е паднал в банята. Помолих го повече да не влиза с гаменчето в банята. Снощи помолих и госпожата(другата) да не ги пускат заедно вътре, защото го притеснява. Тя дори не знаеше,че той се бил намокрил. Е къде по дяволите е била тогава. Слав каза че я е викал, но тя не го е чула. И сега съм в едни размисли дали да не отида при директорката да я попитам защо пускат децата да играят в банята и да се тормозят взаимно. Пффф сложно ми е. Бих му мушнала в джоба нещо за подслушване, ако можех, честно Close

# 687
  • Sydney
roxxana Благодаря, дано
pospalancho егати смотльото, има ли по-голямо дете в семейството? Според мен нещата трябва да се решат от учителките, предупреди ги, че става нещо, което те притеснява... ако не откликнат вече директорка, родителите на детето...

# 688
аз лично бих го напикала от бой въпросното изчадие .. после като дойде майка му да ми вдига панаир и на нея бих хвърлила един сериозен бой, даже повече отколкото на отрочето .. за жалост не може .. но пък мога да вдигна панаир на директорката и то такъв, че да й държи влажно и в най-сухите периоди .. не мисля, че трябва да седиш и да си натискаш парцалите .. Слав е дете, каквото и да се опитваш да му обясниш и да го накараш да направи, не можеш да разчиташ, че то ще успее ..

# 689
  • до едно тепе
Там е работата,че и да ги предупредя нещата не знам дали ще се променят. Имаше една грозна интрига именно срещу тази учителка, която беше  завъртяна от другата учителка и подета от родителите на точно това дете. Освен това самата учителка доста често си изглежда леко неадекватна. Ще го мислим де. Няма да оставя да ми тероризират детето все пак. И той да си мисли,че приятел го прави. Знам ли го дали няма да го приеме за нормално поведение в един момент. Иначе хлапето е едно в семейството, но според другата учителка се изживявало като мъжкаря-водач на групата. Който не слуша-бой ooooh!
Мецко проблема е, че и директорката е една смотана. Абеее страшна работа е. Ще го измисля де. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт