Гери, тази екзема трябва да се разбере от какво е. Кортикостероидите повлияват, но не са препоръчителни. Има някаква алергия. Пробвай да смениш памперсите? Дано не е нещо друго.
Идеята за маскарпоне и полента е чудесна

Днес беше още един чудесен ден, въпреки че не излизахме.
Сутринта направих палачинчици, които посрещна с възторг: жълтък от свободна кокошка, брашно от елда, малко пълнозърнесто брашно /друго не можах да намеря вкъщи, ММ пак е шетал

Интересното е, че след като хапна две палачинчици и едно парче сладък картоф /батат/, при предложени още палачинки, ябълка и батат избра да яде бейби спанака...

За обяд й предложих броколи, сварени за 6-7 минути, без мазнина. Много ги хареса и тях, след това хапна още палачинки, батат...
Гхито е невероятно вкусно, започнах да го ползвам и аз вместо масло. Кокосовото още не съм отворила, и на него му се каня.
Такова удоволствие ме изпълва да я гледам как се храни, неописуемо е; идва ми желание да й готвя още, и още, и още...Намерих био пилешко и мисля да предложа и него, че до хубавата месарница със заешко, конско и т.н. с това време няма да стигнем скоро.
Започна все по-сериозно да се опитва да пълзи и вече като й казвам да дойде при мен, идва