Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

  • 63 566
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 855
  • Мнения: 15 232
Даунче, то е много голямо, ако не го намеря на български ще чета на руски. Въпросът е, че аз съм мега зле с уредите и това още повече ще напарви нещата весели:)
Ей го упътването 136 страници, сигурно и рецепти има.

# 856
  • някъде ... тук ...
  • Мнения: 8 707
Да се вясна за малко, на почивката...
Отчетът за яйцата е 6 жертви от 21. Най-важното е, че грамаданското яйце, подарък от свекървата за дребния, оцеля. Боядисахме ги, но не ми се получиха много цветовете. Вярно, че не са бели яйца, ама жълтото все едно не е боядисвано. Козунаци не меся, купувам. Обаче се наложи да изхвърля козунак и половина заради напитили го мравки  Tired
Петък беше ден за пикник-риболов из Правешкия Балкан, днес - яйца, багажи, ... и малко скубане от моя страна. Още малко остана. Утре сутрин изпращаме големия на летището. Ако не завали, май ще се запътим към Сапарева баня. Че и годишнина имаме утре, от подписването  Crazy

Здраве на рождениците, май на патерица bouquet

Светълчо, да минава лошото  Hug

# 857
  • Бургас
  • Мнения: 1 378
Не, не е на сладък хляб. Меси и втасва в хлебопекарната, после вадиш и сплиташ. Оставяш готовите козунаци пак да втасат и тогава мажеш с каквото е написано в рецептата и печеш.
Намери я, там е обяснила Елексир всичко. Ако не разбереш нещо, пиши, тук съм. Козунаците са ми готови и раздадени дори. Сега чакам да втасат във фурната едни козуначени мъфини от Супичка, да се намирам на работа.

# 858
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 113
Лаленце, от линка за инструкции намерих моя модел - OW5003 e. Пише че има упътване на български, задавам отметка, но отваря само на френски. Всички линкове, които намирам ме пращат към страницата на Мулинекс и не мога да го изтегля...Докато не прочета няма да се справя. Техниката и тестата са ми най- слабите места, а двете на едно място си е жива катастрофа...
Жаки, ето инструкцията, от 102-ра страница е на български. Hug

# 859
  • Мнения: 15 144
Жаки, успех!
Даун, да се стягаш и да  ги почваш тия козунаци!

Янечек  Joy С глас се смея с твоята маса...

Аз си пичистих място, изкопах си дупка и си засадих липата. Малко уточнения с майсторите, хапнах... И си сложих банския, опънах си едно одеало и събирам витамин д. Ай ще му се незнае, много е тежка тая мотика за моето крехко тяло  Crossing Arms Ще пека кълки и туй то  Mr. Green

# 860
  • Мнения: 22 036
Жаки, какво да ти преведа. Те са 136, ама защото са на 5  езика. Машината ти е като моята и е идиото устойчива, вЕрвай ми сестро.

От всички програми спокойно можеш само две да ползваш. Ако искаш да месиш козунак, ползваъ тази за тесто (dough). Споделяла съм трагичните ми опита, а теб по-те бива и те съветвам да го извадиш и заплетеш.

Останалите програми са за различни видове хляб, но тази за френския пече всякакъв. Ише да се слагат течните неща първо, после брашното и накрая маята, ако е суха.  Кажи, какво искаш да преведа и ще го направя, но не с гугъл преводач, а сега ще ви пусна нещо направено с него. Аз се разревах буквално, а приятелят на детето, с който си чатят го пита дали имам нужда от помощ.

Beijing English - Chinese hotel brochure .......
A friend went to Beijing recently and was given this brochure by the hotel. Obviously, it has been translated directly, word for word from Mandarin to English………
Getting There:
Our representative will make you wait at the airport. The bus to the hotel runs along the lake shore. Soon you will feel pleasure in passing water. You will know that you are getting near the hotel, because you will go round the bend. The manager will await you in the entrance hall. He always tries to have intercourse with all new guests.
The hotel:
This is a family hotel, so children are very welcome. We of course are always pleased to accept adultery. Highly skilled nurses are available in the evenings to put down your children. Guests are invited to conjugate in the bar and expose themselves to others. But please note that ladies are not allowed to have babies in the bar. We organize social games, so no guest is ever left alone to play with them self.
The Restaurant:
Our menus have been carefully chosen to be ordinary and unexciting. At dinner, our quartet will circulate from table to table, and fiddle with you.
Your Room:
Every room has excellent facilities for your private parts. In winter, every room is on heat. Each room has a balcony offering views of outstanding obscenity! . You will not be disturbed by traffic noise, since the road between the hotel and the lake is used only by pederasts.
Bed
Your bed has been made in accordance with local tradition. If you have any other ideas please ring for the chambermaid. Please take advantage of her. She will be very pleased to squash your shirts, blouses and underwear. If asked, she will also squeeze your trousers.
Above all:
When you leave us at the end of your holiday, you will have no hope. You will struggle to forget it."

# 861
# 862
  • Мнения: X
Даун, какво е това?  Joy

# 863
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 113
Даун, не си играй да превеждаш, писах вече, че има на български (на 102-ра страница). Hug

# 864
  • Мнения: 15 232
Лаленце, от линка за инструкции намерих моя модел - OW5003 e. Пише че има упътване на български, задавам отметка, но отваря само на френски. Всички линкове, които намирам ме пращат към страницата на Мулинекс и не мога да го изтегля...Докато не прочета няма да се справя. Техниката и тестата са ми най- слабите места, а двете на едно място си е жива катастрофа...
Жаки, ето инструкцията, от 102-ра страница е на български. Hug


Сто пъти отварях, от къде акъл да търса напред:) Индианец съм абсолютен:) Благодаря ти Hug Hug

Даун, на български има, започвам да чета:) Евентулано в понеделник ще имам готов козунак:) Аз един път да му хвана цаката, ще видите вие какви чудеса ще сътворя Joy

# 865
  • Мнения: 4 785
Еми, май само печенето остана, втората доза втасва за последно, ще видим какво ще стане, сложих ѝ плънка - част от идеята на Янтра, част моя Cry Смлях в робота орехи, стафидите, които бяха накиснати в 3 вида алкохол от снощи (ром, амарето и ореховката на баба... от която имам само 100 мл., ако някой знае да казва как се прави, да казва, бабчето все да ме научи, аз все ѝ казвах по-натам, нали сега правиш ти и така си остана, но може да питам приятелките ѝ, не може да не са си споделяли рецептата), лимонов сок, пудра захар. Отделно намерих едно вишнево сладко, домашно с цели вишни и всичко това стана на плънка за сметановия козунак. Да видим Simple Smile

Ние уж щяхме да излизаме довечера, ама така като гледам отпада, пък и сънчо втори сън кара Joy

# 866
  • Мнения: 22 036

Преведена брошура от китайски хотел, ама директно с Гугъл. Аз се разревах на момента с педерастите и на този, в който мениджъра тейква адвантидж.Прочети го цялото, наистина е попикаващо.

# 867
  • Мнения: X
Дегустирах купешкия козунак, никак не е лош.

Янечек, не си знаеш силата. Joy

Проснах прането и сядам с последното за деня кафе.

# 868
  • София
  • Мнения: 18 685
Жаки, не че съм от хората, които се предават лесно, но според мен - откажи се. Не днес. Ако при нулев опит за работа с тесто и машина, успееш да направиш козунак, ще се изненадам сериозно. Само ще си загубиш времето и продуктите и ще си разочарована. Освен това стана пет часа, за кога тепърва? Остави машината у вас, пробвай се първо с хляб, попрочети едно-друго, пък тогава. Няма да ти избяга козунакът Hug

Аз дотук само кифлите за децата опекох - страшно е тестото, убиец Crazy Да видим козунаците какви ще ги докарам, до 15 минути ще ги слагам да ги пека.

Миме, видях ти снимките. Няма за какво да се ядосваш. Накъсали са ти се глутеновите нишки, вижда се, но това е проблем на брашното, нямало е какво да направиш. И на мен ми се е случвало, просто кофти партида.

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 17:42 от belinda

# 869
  • Мнения: X


А според мен на Контесата вселената й говори с всичките тези несполуки - да вземе да се кротне и да поседне Wink Стига ни е засрамвала тука с нейните активности Mr. Green
След поредната изхвърлена доза козунак май точно това се опитва д ами каже. Но кой да слуша?!
Светълчо, нашето най-голямо събиране беше 38 човека, но ние се редуваме и единият празник сме в едното семейство, другия във второто, а третия в наш примерно и така. За сега сме 18-22 човека обичайната тайфа. Хубаво е, но нещо се уморявам повече и не е заради гостите.

След Великден и двамата с мм ми се решили да почваме някакви режими и да ще ви помоля да споделите на кой сте и как ви се отразява за да си избера някой.

Весела подготовка за празника, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт