Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 622
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не ви е главобол, защото сте креативни и ви носи удоволствие. Не сме еднакви хората, какво толкова Rolling Eyes

Даун, аз останах с впечатлението, че избелването, което щяха да ми правят, е точно отиваш и за половин час си готов Peace Първо говорихме за шини и паста, които да си ползвам многократно вкъщи, но после зъболекарката ми каза - изчакай, поръчала съм лазер, с него още по-добре ще стане, а и няма да се разправяш вкъщи. И аз изчаках. И докато чаках, забременях Laughing Но не съм се отказала. Като се направя, ще докладвам какво, що...

# 196
Както вече писах, и за некреативните има лесни и безплатни опции на 2 клика разтояние. https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0 … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 197
Не ви е главобол, защото сте креативни и ви носи удоволствие. Не сме еднакви хората, какво толкова Rolling Eyes

Даун, аз останах с впечатлението, че избелването, което щяха да ми правят, е точно отиваш и за половин час си готов Peace Първо говорихме за шини и паста, които да си ползвам многократно вкъщи, но после зъболекарката ми каза - изчакай, поръчала съм лазер, с него още по-добре ще стане, а и няма да се разправяш вкъщи. И аз изчаках. И докато чаках, забременях Laughing Но не съм се отказала. Като се направя, ще докладвам какво, що...

Приятелката ми в БГ ме избели в кабинета, но не пожела да ме дари с ефект "Божинчо" - това от компроматите го взаимствам  Mr. Green. За това ми връчи и домашен комплект, но и се оплаках, че не действа от хладилника Simple Smile.
Сега може да се пробвам да съм по-редовна, докато си букна някакво такова за половин час. Ако не, ще си ходя така  Crossing Arms.

# 198
Поканите за мен са нещо важно и полезно  Peace
Никак не възприемам обаче  боклучавите сувенирчета, които всеки гост получава на тръгване  Naughty Обикновено най- евтино бонбонче, миниатюрна играчка и всички тия ценни неща прибрани в 10 пъти по- скъпа опаковка  Rolling Eyes
Наистина ми липсват рождените дни от нашето детство- сандвичи, торта и мнооого игри.
Сега без аниматор не можело, да ама в нашия град са точно 2-ма, кътните им зъби знаем вече  Mr. Green

# 199
Поканите за мен са нещо важно и полезно  Peace
Никак не възприемам обаче  боклучавите сувенирчета, които всеки гост получава на тръгване  Naughty Обикновено най- евтино бонбонче, миниатюрна играчка и всички тия ценни неща прибрани в 10 пъти по- скъпа опаковка  Rolling Eyes
Наистина ми липсват рождените дни от нашето детство- сандвичи, торта и мнооого игри.
Сега без аниматор не можело, да ама в нашия град са точно 2-ма, кътните им зъби знаем вече  Mr. Green

В един момент и в по-голям град се изчерпват вариантите. Една година, в рамките на месец, имаше 4 рожденни дни на едно и също място, с почти едни и същи деца. Стана ми жал за последния младеж, защото на всички, включително и на него му беше писнало  Simple Smile.

# 200
  • Пловдив
Аз съм видяла вече всички варианти в Пловдив. Водя някой на парти средно между 3 и 8 рождени дни на месец. Плюс три годишно които организирам аз Sick

# 201
Разгеле, Тони, най- накрая го взе този Цептер. Ще чакам да кажеш, какво съдържа.

# 202
Оооо, Тонка, сега очаквам да се включиш с поне 5 рецепти  Mr. Green.

Забравила съм защо 15 години ви го пазят, да не би за да ви е като нов, когато си купите жилище?

# 203
Разгеле, Тони, най- накрая го взе този Цептер. Ще чакам да кажеш, какво съдържа.

Изпуснала съм драмата с Цептер, Тонка, и аз се строявам да чакам  Wink

# 204
  • София
Водя някой на парти средно между 3 и 8 рождени дни на месец.
Shocked Най-сетне да оценя факта, че малкият ми е темерут и никой никъде не го кани Laughing Големият се оправя сам - отива в мола, купува подарък, води се, прибира се. Нашите рождени дни почти никога не се празнуват в София, защото са баш по средата на лятото и обикновени не сме в града. Построила съм комунизма на рождените дни Grinning

Сбъдваща, колебая се в преценката си дали се опитваш да ми помогнеш или ти е невъзможно да приемеш, че просто не ми се занимава с такива неща Simple Smile И половин клик да е - все тая, не е моето нещо. И аз не мога да разбера как на някои месенето на козунак им е все едно ядрена физика, ама ей на - хора всякакви!

Цептер са страхотни посуди! Обаче, убий ме, не знам за какво служат на човек, който почти не готви, ако правилно си спомням за Тонка, че не е по тази част Rolling Eyes

Градинката ми е почти готова bowuu Четири сандъчета, две саксии и терасата е съвсем друго нещо Heart Eyes Може би ще взема и такива, дето се слагат на перваза на самата тераса, отвън. Преди имахме и бяха много красиви. Усещам, че започвам да се увличам и накрая пак аз ще гледам цялата галимация. Винаги така става. Мисля, че мъжа ми ми е намерил цаката - само пали фитила и после гледа сеир hahaha

# 205
Мисля, че мъжа ми ми е намерил цаката - само пали фитила и после гледа сеир hahaha
И с децата ли така процедира? Embarassed
Моите отидоха на гости на баба си. ММ е на бачкане извън града. Идилия.

# 206

Цептер са страхотни посуди! Обаче, убий ме, не знам за какво служат на човек, който почти не готви, ако правилно си спомням за Тонка, че не е по тази част Rolling Eyes

Ха- ха, точно това си помислих и аз  Laughing Тонка, знам, че носиш на майтап, затова ще питам- ти беше ли снаха когато е купуван  newsm78

# 207
Оф, аз да ви разваля рахата с детските рождени дни, ама имам едно питане и ще съм благодарна на съвети от по-опитните от мен.

Та значи.. мойто същество мъж е голям непукист, вероятно като всеки мъж. Иска да му казвам всичко, например, измий чиниите, мини с прахосмукачка. И го прави, но с явно нежелание. Аз от своя страна съм разхвърляна, но чистя. Днес цял ден спорим и той не ме разбира или се прави, че не разбира.
Работим заедно, еднакво натоварена работа. Вечер се прибираме в идеалния вариант в 18ч. От там..кое по-напред да направя. Разбрали сме се той да мие чинии. Имало е случаи по 3 дни да ги остави в мивката. Аз нарочно не ги пипам. И днес му казах, след поредния такъв случай, че като се тръшна...  ooooh! Щял да ги измие. Не ми е това въпроса. Дребните задължения са ок, няма проблем, ще ги разпределим някак си. Ама големите: миене на прозорци, подреждане на гардероби и прибиране на зимни дрехи, миене на баня и тоалетна, почистване на хладилник... Той не се сеща. Аз не смогвам. За да го накарам да помага, трябва да отделя един ден само за това и да го юрна, а аз гледам да си почиваме уикендите.. Но пък искам да ми е подредено и чисто. Наистина не знам как да се организирам. Той излиза да кара мотор, аз се юрвам да чистя... и все не е чисто. Според него аз прекалявам, според мен той е непукист. Вероятно истината е по средата, но ми е ясно, че нагърбя ли се от сега да слугинствам, така ще е винаги, а искам да го избегна.

Бихте ли споделили вие как сте разпределили тези основни задължения? Пак казвам, не ежедневните дреболии, а основните почиствания и по-тежката домакинска работа?  

# 208
Захир, напомняш бавно и напоително и си щадиш нервите. И показваш ясно, че не просто въпросът е да се измият чиниите, а и кога. Моят и той така се е опитвал - ще ги измия и ги мие на третия ден, няма как да търпя подобно нещо. Максимумът, който толерирам е да не ги измие веднага след вечеря, а сутринта. Толкова. Моят трябва да влезе в кочина, че да забележи, че е мръсно, иначе не му прави впечатление. Аз обаче съм маниак, чистенето не го давам - затова - да мие чинии, да готви от време на време, да събира дрехите от простора и т.н. Като се появи дете ще те работи, че си по цял ден вкъщи и имаш време и за домакинстване, затова сега е време да му създадеш здравословни навици  Mr. Green

# 209
Минава с прахосмукачка, простира, мие чинии на третия ден, пазарува..., но това със зор. А иначе, големите неща аз ги оправям и ми писна.
Той излиза с номера, ами нали правя каквото ми кажеш...  ooooh! Просто идеите ни за чистота са безкрайно различни. Аз мисля, че прозорцжи трябва да се мият, за него е глупост. Както и гладене, гладя всичко, вкл.и чаршафи, той мисли, че е абсолютна глупост и нямало да прави безмислени неща, само защото аз така съм решила. Побеснявам! Ако много напомням за чиниите, се сърди и казва, че му натяквам!

Общи условия

Активация на акаунт