Слънце вече нека грее, детски смях да ни залее - Април 2017, Тема 15

• 55 452
  • 610
  •   1
Отговори
# 120
  • София
За вагинално течение ли става въпрос или за потене, не разбрах newsm78 Или не можеш да определиш? Защото аз течение нямам, но бикините ми са абсолютно мокри след излизане - потя се като прасе! Ако се притесняваш да не са води, има в аптеките мисля лакмусни хартийки, които помагат да се определи.

# 121
  • Велико Търново
Според мен при бременност се засилват течения, аз си имам от третия-четвъртия месец. Не мога да си представя, че водите толкова деликатно и незабележимо могат да изтичат.

# 122
Аз не разбирам защо се чудите колики ли са. Щом не реват какво значение има? 😊 Радвайте се, че е толкова леко.  Аз също не се чудя, реве като магаре и давам всичко налично 😁

# 123
Честито на новите мами  bouquet
Аз също имам такова воднисто течение,което ми създава доста проблеми  #Cussing out но не е околопкодна течност,доки ме гледа днес.Всичко си е същото,вратлето чисто,водите в норма и термина ми е утре  Party бебко не бърза... ако не се появи през почивните дни,вече ще ходя в родилно да ме следят.

# 124
Аз не мога да преценя дали е течение или не, тъй като стоя с ежедневна превръзка денонощно. Така съм заради глобулите, които слагам за задържане. Снощи чак ми беше избило под превръзката и затова се притесних.
Иначе бебчо е мнооого активен и като шава докато съм права, все едно ток ме удря между краката. Напъва си здраво... Дано да си дочакаме доктора до 20-ти.  Praynig

# 125
  • София
О, щом слагаш глобули, течението е напълно нормално Peace Аз като слагах утрогестан, веднъж през превръзката ми беше протекло, чак по панталона Sick

# 126
Здравейте момичета Simple Smile Толкова много сте изписали, че едвам ви изчетох. В последно време следя ФБ групата през телефона и не мога изобщо да се добера до форума. Откакто моя мъж се прибра, не ми остава никакво време. Толкова задачи имаме за вършене, че направо незнам .......

Аз още съм 2 в 1 въпреки настроенията ми от преди няколко седмици че ще родя осмаче. Даже от днес вече влизам в 40 седмица. Вече много ми тежи. Кръвното играе като лудо, детето беше болно и не на градина, мъжо и той се тръшна за ден, та направо откачих.....вместо те мен да гледат и обгрижват в последните дни, аз се обърнах на гледачка......

Честито на родилите мами, които съм пропуснала Simple Smile А на останалите, като мен, които още сме 2 в 1, пожелавам успех и леко и безпроблемно раждане. Скоро да гушкаме живи и здрави бебчета.

# 127
Аз също от време на време имам някакво течение, гледам да нося бельо от чист памук(то така и така не ме огрява, че да се старая с хубаво бельо).
Аз стигнах до извода, че не ми пречи бебчо, бих изтърпяла още подувания и киселини, но проблема ми е с денонощтните глупави телефони обаждания, много ме натоварват. Вече ми писна да говоря едно и също и да слушам акъли. ММ се опитва да ми помогне като им вдига или затваря като е с мен, но и него го съжалявам вече.
Вчера свеки ми твърди, че съм забременяла, защото съм гушкала на една нейна колежка внучето и какви облози имали дали бебето ще е овен или телец, мале едвам я издържах. . .. после за капак и моята майка. . ..
Мрън, мрън. . . .имам чувство, че само тук срещам съпричастност, обикновено като се оплача на някой чувам "Ами те всички са притеснени за теб"

# 128
  • София
Ми не им вдигай Simple Smile Съобразявай се само със себе си. Не ти се говори - не вдигаш Mr. Green Ама ще се притеснят - ми, хубаво, то пък баш сега не може да се грижиш за душевното спокойствие на цялата рода за собствена сметка, да се оправят. Не е ли така? Ако питат нещо после - не съм си чула телефона и толкоз Mr. Green

# 129
Оо нана спокойно, наистина е изнервящо разбирам те, но ти много им се връзваш и се товариш. Отсвирвай ги и идете някъде н обяд с мъжа ти да сте си само двамата и не ги мисли хората с акълите.  Hug  виж какво хубаво време е Simple Smile
Да ти кажа само след като родиш не е по добре положението  Joy  почват се с акълите ама сега вие младите / визирам свекървата/ много знаете никакви съвети не искате, а тя всъщност ми намила какво се е правело преди 30 години  ooooh! или приятелките минали през това почват бебета еди какво си, не купувай това купи онова най доброто е. Изобщо няма отърване от акъли и аз съм преминала на "Добре" и накрая правя каквото си реша  Laughing

# 130
  • Бургас
От религиозна гледна точка, подходящо ли е днес да се извежда бебе за пръв път?

Снощи пак имахме драма с кърменето. Пак плюеше и търсеше като обезумял зърното, но с отворена уста, която не искаше да затвори и засуче. Болеше го коремчето и се сгъваше, но в спокойните моменти пак продължаваше да се държи така. А аз две не виждах и ми се спеше ужасно, а дребния повече от час се лигавеше над гърдата ми. Направо издивях. Накрая го оставих на баща му да го гледа и отидох да си легна, защото не издържах вече. Половината вечер я прекарахме в /опит за/ хранене.

# 131
Какво му е от религиозната гледна точка??  Ние днес първа разходка с таткото ще правим, и без  друго го дават да вали баш на празника.
А за опитите те разбирам, но в такъв случай дали е нахранен аз все с това се параноясвам  newsm78

# 132
Около мен също са много изнервящи роднините. Тъй като не излизам от вкъщи, а и преди това нямах много срещи с тях, сега се започна с глупостите от рода: "... снимай се и дай да те видим", "... направи си видео като бременна". Абе ееей, аз да не съм циркова маймуна #Crazy ..... идват ми в повече. 
Весели празници от мен, дами! 

# 133
Ние вчера се разходихме за първи път и обядвахме в едно квартално ресторантче. За днес не се сещам причина от религиозна гледна точка, специално за днешния ден. По-скоро не се работи доколкото знам.

# 134
ние се гласим утре да излезнем на разходка Simple Smile дано синоптика не лъже, че ще вали от 18часа.
за сега сме само на терасата

Общи условия

Активация на акаунт