Слънце вече нека грее, детски смях да ни залее - Април 2017, Тема 15

• 55 455
  • 610
  •   1
Отговори
# 135
  • варна
Вчера го изведох на терасата за 10 минути, днес мисля 15,утре също 15-20 и в неделя ще откривам сезона на разходките, ако не вали, разбира се.

# 136
  • Пловдив
На мен като ми е второ бебе,а за свекървата четвърто внуче нито телефона ми звъни,нито акъли,абе пълно спокойствие.Само с приятели се виждам или говорим,но приятни теми.С първото депресия ме тресе месеци,а за сега пу-пу се чувствам екстра.Бебко не е толкова гръмогласен и добре си поспиваме Simple Smile

# 137
  • Бургас
Ние бяхме на разходка за пръв път. Дребният се размаза да спи в количката. Доста му хареса разходката. Уж щяхме да излезем за половин час , а откарахме час и половина, че по пътя и напазарувахме. Чудя се от тук нататък дали да го извеждам всеки ден или да не прекалявам  Rolling Eyes
За празниците ще сме сами в къщи. Много тъпо се получи, че не можахме да се съберем със сестра ми и племенниците ми в майка ми, защото децата бяха болни и не искаме да рискуваме с толкова малко бебе.
 Дребният има подарък шезлонг с бухали  Grinning

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 16:44 от miss july

# 138
  • София
Извеждай го Peace От въздух и слънце още никой не е пострадал Simple Smile

# 139
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Да извеждай го,няма страшно.При това хубаво време и ние сме всеки ден навън.В началото трудно заспиваше навън,но сега свикна и спи да чукам на дърво де.

# 140
  • Пловдив
И ние решихме да излезем на разходка. На ъгъла на блока шушулчето наду сирената, след още две крачки напълни памперса и увеличи децибелите. Направихме бърз завой на обратно и се прибрахме. Утре повече...

# 141
  • София
Ох, Кристална ме подсети за моя големия син Joy Е, те така беше 6 месеца! Сложа ли го в количката - рееев, все едно пирони имаше отдолу ooooh! Една читава разходка нямам, една! Щом си влезем във входа - спира. Вкъщи даже спеше в количката, но навън - абсурд! И това лятно бебе! Страшен ужас беше...Като започна да седи на 6-7 месеца и да гледка, му стана интересно и заобича разходките. Но дотогава го извеждах предимно на терасата - мъкааа ooooh!

# 142
Оо нашата разходка мина супер, спинка си не мръдна милата ми. Тате пи бира аз фрешче, даже хапнахме пица, идилия. Аз бях взела шише с кърма защото естествено докато се оправим да излезем половината от времето мина  Laughing та на вън си хапна и тя Simple Smile после вече вкъщи стига ни час и половина като за сефте 😄 Сега по валежените празници сигурно ще сме си вкъщи после пак ще има разходка  Party

# 143
  • Пловдив
Лили, при вас е било мечта  Mr. Green Представям си и аз подобна идилия, дано да ме огрее.
Бел, не ме плаши така. Същото стана и при нас - влязохме във входа и тишина, в асансьора само дето не се ухили хаха. А времето е толкова хубаво. На мен ми се ходи вече из Градската, Лаута, Гребната, а дреб ме спъна още на старта.

# 144
  • София
Е, ходи ти се, и на мене ми се ходеше Mr. Green Аз не казвам, че при вас ще е все така. Редки са тези случаи на бебе да не обича навън. Ама като уцелиш такова - няма тън-мън, слушаш шефа и това е Rolling Eyes Аааа, и още нещо. Моят обичаше навън, ама на ръчичкиииии Wink Тогава нямаше слингове и раници , и пр. Сега поне начини за носене на бебе да искаш, все ще намерите вашия Peace

# 145
Здравйте, от седмица не съм влизала и не мога да ви изчета. Първо честито на родилите наскоро мами, да са ви живи и здрави децата и много да ви радват!
Да се похваля, че и нашето семейство се увеличи с още един член и сме много щастливи. Малкият мъж се роди на 08.април 4400 гр. и 55 см. Седмицата преди това ми беше много напрегната, съветваха ме различни неща докторите (секцио или нормално) и само ме объркваха, но важното е, че всичко свърши добре и вече сме си вкъщи. Преди седмица отидох да определим дата за секцио, но главната лекарка ми каза, че още няма да ми направи, да почакам, но ако искам естествено могат да ме приемат и да предизвикат раждане. Е, навих се, че това чакане само ме изнервяше и плашеше. Приеха ме в петък сутринта, на обяд започнаха едни фалшиви контракции и така до следващия ден в ранния следобед, когато решиха да ми спукат водите, към това добавиха и окситоцин и младежът се роди в 18:30ч. Първите 11ч. не яде нищо, за два дни отслабна доста, което е разбираемо, даже ми се наложи да използвам няколко пъти ел. помпа и да му давам АМ, но от 2-3 дни сме само на кърма и мисля, че нещата се оправиха.
На очакващите голямото събитие пожелавам леко раждане и да ви останат само хубави спомени!

# 146
Ниа честито на малкия голям мъж Simple Smile със завидни размери се е родил  bouquet  да вине жив и здрав Simple Smile
Кристална спокойно според мен това е било случайно няма да е така всеки път. Деца които не спят на вън са рядкост.

# 147
  • София
Аууу, Ниааа, 4 кила и половина, не ти е било лесно  ooooh!  Честито Hug

# 148
Привет! Честито на всички през последните няколко дни! Да са Ви много здрави и щастливи децата,както и семействата! Simple Smile

На 14.04 в 15:30 ч. се роди втория ни син Максим, с тегло 3 470 кг и ръст 51 см. Родих нормално, но имам вътрешни шевове, които опъват на моменти. Но здраве да е, щом бебето е добре.  Simple Smile

# 149
Честито, Мамчетаа bouquet Hug живи и здрави да са бебочковци.
Кристална, звънкай като си по лаута, аз мисля живот и здраве Щурчо, там да си го отгледам.
Нещо съм адски подута пак, ама десния ми крак е ужасен направо.

Общи условия

Активация на акаунт