Слънце вече нека грее, детски смях да ни залее - Април 2017, Тема 15

• 55 456
  • 610
  •   1
Отговори
# 150
Честити нови бебчета! bouquet
В крайна сметка на Ниа бебока се оказа толкова голям, колкото й бяха казвали преди това.
Аз днес успях да боядисам няколко яйчица, но като една пишман домакиня хич не докарах цветове, а миналата година такива хубави ми се получиха.
Една колежка ми каза, че в Пловдив за лесно и бързо раждане се ходело на Альоша. 
 За София не съм чувала да има такова място, иначе нищо не пречи и аз да се покатеря малко  Joy

# 151
  • На южния бряг
 Добър ден и честито на всички майчета, които вече се гушкат с рожбата си!
 Извинявам се за нахлуването в темата,чета ви ежедневно, но не съм писала до сега, ние също се гушкаме с моето второ момче от 03.04.
Сега идвам с въпрос от тази сутрин крачетата(само те) на бебчо отгоре до долу са в ситни червени пъпчици, които на места се сливане в цяла червенина. Приличат на пъпки от прегряване, но по другите части от тялото няма. Та въпроса ми е дали на някоя друга мама бебчето има такива пъпчици. Те се появиха за два часа буквално..

# 152
  • София
Честито и на  Тина bouquet

Кралицата - майка, ако даваш АМ, може да е алергия към белтъка на кравето мляко. Ако кърмиш - може да е реакция на нещо, което ти си яла. От прегряване пъпчици избиват предимно по слабините и вратлето, както и на коремчето отстрани. Акото как е? Следи за слуз или зеленикав цвят.

# 153
  • На южния бряг
Белинда, благодаря за отговора  bouquet, на кърма сме само и не мога да се сетя да съм яла нещо, от което да е повлияло на него, но то знаели човек. Акото няма промяна.
Кожата му е много суха даже му изписаха специално мазило по тази причина, та сега си мисля да не би от дрехата да го е обринало..
 Имам дете на 3 години, а сякаш ми е за първи път всичко ме шашка..

# 154
Честито, Мамчетаа bouquet Hug живи и здрави да са бебочковци.
Кристална, звънкай като си по лаута, аз мисля живот и здраве Щурчо, там да си го отгледам.
Нещо съм адски подута пак, ама десния ми крак е ужасен направо.

Нана,
И на мен десния повече ми отича. Странна работа! Даже след събуждане вече са ми подути ходилата.

Честито и от мен на новите майчета!  Laughing Heart Eyes

Ние за сега сме още 2 в 1! Simple Smile

# 155
  • София

Кожата му е много суха даже му изписаха специално мазило по тази причина, та сега си мисля да не би от дрехата да го е обринало..

Може, щом детето поначало си е със суха и чувствителна кожа, може да е реакция на ританките примерно, щом е само по крачетата Rolling Eyes Мисли с какво си ги прала и дали е изплакнато добре. Друго не се сещам.

# 156
Айде и аз родих моята мома 4500, 51 см. Секциото беше супер този път, всичко виждах и чувах. После 2-3 дни голям гърч изкарах, второто секцио май наистина е по-зле. От доктора съм супер доволна пак!
Сега имаме проблем с храната и сигурно ще минем само на АМ.
Краката още са ми надути, биха ми фурантрил даже днек ама не спадат хич.

# 157
Христос Воскресе!
Честито мамчета за новите бебоци  bouquet Ниа и Фрозенка,уау честито!Готови изгледани бебчета  Mr. Green Да са ви здравички!
Предложих на Мм да ходим на църква,той пък се притеснява да не ми изтекат водите там,щели да ме провъзгласят за светица  hahaha Мина ми термина,а приятели ми се чудят как се разхождам спокойно навън... Ами какво да правя,да стоя вкъщи и да чакам? Thinking Laughing

# 158
  • София
Айде и аз родих моята мома 4500, 51 см.
Предателка Crossing Arms Остави ме сама за накрая, нали! Да ти е жива и здрава момата bouquet

Христос воскресе, сладурки easter
Айде тука до две седмици всички да сме с по едно писано яйце, розово, синичко, кой каквото си е поръчал Grinning

# 159
Честит празник!
Благодаря ви! Знаете моите премеждия в началото и така ми олекна на душата, че всичко е ок. Както каза док докато ме шиеше изморен - егаси кухото яйце - 5 кила е сигурно! Така съм се смяла, ама си е вярно. Още не мога да повярвам каква грешка стана в началото и как един пропуск от страна на самодоволни лекари щеше да струва живота на едно бебе.

# 160
  • Варна
Христос Възкресе момичета! easter
Хайде да видим кое бебче ще реши да се появи точно на този светъл празник днес !  Grinning

# 161
Честит празник, момичета Hug Терминът ми беше за днес, а ето че вече 18 дни гушкам малката сладка Бояна, която между другото вече е 2760 грама и то само от кърма. В болницата ми обясняваха как от кърма нямало да порастне и трябвало да я тъпча с АМ за недоносени - дадох и няколко пъти отначало, но тя не е глупава - предпочита си кърма  Sunglasses
Разходки правим всеки ден, но още ми е малко сложно с кърменето навън - онзи ден кърмих 2 пъти в колата и хич не ми беше удобно, но пък още не се чувствам комфортно да я кърмя на пейка или някъде навън. Тя и без това доста трудно засуква още и опищява света докато успее и всички към нас ще гледат...
Режимът й е все така ужасен - през нощта се буди да яде кажи речи на всеки час, а през деня на 2-3 часа  #Crazy Няма ли да се обръща вече?  newsm78
Иначе не е от ревнивите засега, дано така да си остане - плаче само, когато е гладна. Даже коликите (ако са колики) ги караме без рев, но пък очевидно се мъчи... Но може и да не са колики още, а просто стомашни неразположения. Засега най-голямата ни мъка си остава храненето - и двете много се мъчим в началото на всяко кърмене....

На всички нови мами честито  bouquet Да са ви здрави и спокойни бебоците, а вие всеки ден да сте все по-щастливи и горди майки   baby

# 162
  • Варна
Честито на новите мамчета!Да са ви живи и здрави дечицата!Моята щерка засега е на кърма,обаче е наддала само 80 грама от изписването.На 10.04 ни изписаха.Според мен е малко,ще видим какво ще каже педи другата седмица,като я заведа.Ако не я събудя вечер да яде,така ще си откара до сутринта.Нахраних  я в 21 часа снощи и в 4 часа се събудих и реших,че ще я будя да цокне малко...То бива спане ама това на нищо не прилича.После в 8 пак.През деня обаче си хапва на 2-3 часа.

# 163
Христос воскресе!

Честито на всички нови мами и техните бебоци.

И при мен отича повече десния крак. Незнам защо?

Меченка, ходи си до последно. Няма гаранция че раждането ще започне с изтичане на водите. С първата бременност преносих 4 дни. При мен започна с падане на тапата и контракции.

Вчера ме тръшна някакъв скоротечен вирус - така че пазете се. Едно денонощие бях ни жива ни умряла - повръщане, разстройство и болки в мускули, стави и стомах. Слава Богу без температура. Едва си държах очите отворени....добре че днес съм по-добре, че такъв празник щях да видя - няма що.

# 164
Христос воскресе!
Аз нещо съм се притеснила, моето слънце е качило само 20 гр. от изписването преди една седмица. Много е сънлива, все трябва да я будя да се храни. Заспива на гърдата ми и няма събуждане. Като цяло късно ми тръгна кърмата и тя няма много сили да цока. Дохранвах с АМ, но от 2 дни реших да минем само на кърма и мислех, че се получават нещата, но явно греша. Не знам вече какво да правя. Дайте съвет. На 12 дни е, а едва си върна теглото от раждането.

Общи условия

Активация на акаунт