Слънце вече нека грее, детски смях да ни залее - Април 2017, Тема 15

• 55 449
  • 610
  •   1
Отговори
# 90
Vselena и аз го давам Еспумизана по този начин,а за Абоколикена се цедях малко,а не точните грамажи.

# 91
  • София
Честито на новите мами  bouquet
Днес Велизар става на 20 дни и почвам да давам витамин Д. Коликите му продължават,  но да ви кажа почнах да давам един чай белвит и с него по-лесно отделя газове.

# 92
  • София
Абе едно време защо ни лъжеха, че коликите започват след няколко седмици, гледам сега масово бебетата, вкл. и моите са с колики кажи-речи от родилното Rolling Eyes

Днес съм много активна, цял ден митарствам по улиците, сега ще готвя и още разсад си купих за градинката, та може и до него да стигна. Бебко е кротичък, не се обажда. Когато съм в движение, явно повечето време спи. Ще се купува слинг май.

# 93
  • Бургас
Аз още съм 2 в 1, но този път съм решила много да внимавам с капките за колики. Предният път от Инфакол-а така се запече, че месеци наред имаше проблем с изхождането. Чак захраних и по-рано с плод, за да може да има нещо, което да му действа разхлабващо.
Решила съм да давам пробиотици и капки против колики без симетикон. Дано има ефект.

# 94
  • София
Не бих била толкова сигурна, че е от инфакола Rolling Eyes Моят номер едно имаше месеци наред проблемно изхождане, оправи се чак като захраних, пък никога не е пил инфакол, нито каквито и да било симетиконови продукти Rolling Eyes И като ми кажат, че кърмените бебета нямали запек, айде бе Wink

# 95
Да, да, моето кърмено бебе в 3 месец не ака 10 дена...

# 96
  • варна
Здравейте мамчета, не съм писала тук, та да си кажа. На 3.04 се роди моят син Мартин, 4050г., 52см. Родих нормално, малко трудно излезе Марти, наложи се да постои в кувьоз за кислород два дни и една антибиотикова терапия имаше също. От понеделник вече сме си вкъщи и влязохме във вихрушката кърмене, цедене, спане. Нямам търпение да излизаме с количката вече. Отделно от това каката се разболя ден преди да ни изпишат, милата влиза с маска само при нас, много се тормози детето и приема тежко, че не може да гушне братчето си. До няколко дни очаквам нещата да се нормализират вече.
Честито на всички родили мамчета, да бъдат здрави и щастливи и те и бебчетата.  bouquet

# 97
  • Пловдив
Честити бебчета!Да са ви живи и здрави!
При нас коликите започнаха на 15-тия ден,но инфакола много му помага.А за зърната-в болницата ми бяха на рани,но с лансинох за няколко дни се оправиха.

# 98
Да са живи и здрави новите бебчета, да радват мама и тати  Hug
и ние сме с колики, давам му еспумизан - 7 капки преди хранене. това ни предписа педиаттъра. за сега леко минаваме през този етап, дано да е все така

# 99
  • София
Боядисахте ли си яйцата, а Wink Особено тези с новородените бебета с колики, сигурна съм, че са боядисали вече две кори, поне! Joy

Нощес имах страшно много болезнени контракции. Тамън си викам - ставам да ги засичам - и те спряха. После пък сънувах, че съм на театър със сестра ми и внезапно по време на представлението ми идва цикълът, ама с гръм и трясък. Стреснах се и се събудих с мисълта, че водите са ми изтекли, затова сънувам мокро и топло между краката Laughing Пипам, пипам - бельото сухо, чаршафът също. Пффффф, отдъхнах си Laughing

# 100
Даа сега лягам да ги боядисвам яйцата хахаха  Crazy тази година съм делегирала правата за боядисване на яйца на бабите  Joy  
Аз малко като "умна" блондинка, ама май имаме нещо като колики  newsm78 . Седя гледам я и се чудя. Доктора ми каза, че ще ги позная характеризирали се със силен плач и свиване на крачета, но ние нито ревем нито се свиваме  ooooh! само е неспокойна и сякаш пъшка, та дадох малко чай от копър на хип сега да видим дали ще действа  Praynig  Ако не са колики какво друго може да е  Tired

# 101
  • София
Вероятно са колики, просто детето ги кара леко, радвай се!

# 102
LiliRose, и Бояна е със същите симптоми - стомахът й къркори, пръцкане, свива се, скимти, мърмори, прави мъчителни физиономии, но не плаче... И аз си мислех, че са колики, но ми казаха, че трябвало 100% да плаче, за да са колики, така че не знам...

# 103
На мен също ми казаха,че трябвало да плаче.Трънки,ако не са колики какво ще е ?Свива се като гъсеница докато пръцне,целия червен става..Стиска юмруци,боли го,но не реве.Дано да го кара леко.  Praynig

Яйца,ако бях сама едва ли щях да боядисам. Mr. Green Добре,че мама е тук.Вечер даже сменя първо памперса и тогава ме събужда да го кърмя. Като тя е тук съм спокойна и спя като пън,а като съм сама докато мръдне и съм до кошарата.Какво ли ще правя като си тръгне,а така вкусно готви,и така хубаво чисти,пере и глади. newsm45

# 104
  • София
Ох, ох, как се променя човек с времето Confused Когато родих първото си дете, голям зор да се докажа като майка - не давах на никой да го пипне, всичко аз сама да си свърша. Майка ми едвам успяваше нещо да свърши вместо мен, искаше да ми помогне жената, но аз - не, сама! Когато родих второто, голям зор да се докажа и като домакиня - бебе гледам и къща въртя, пак никой да не ми помага. Сега ако някой иска да дойде да ми върти домакинството и да помага за бебето, с мед ще го намажа, но вече никой не се натиска, остаряха, болни са, и да искат - не могат Confused

Общи условия

Активация на акаунт