Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 641
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
аз също съм на инофолик, но мисля, че ми е изписан заради ПКЯ, да предотврати образуването на кистите, а не че повлиява на самата овулация .... и аз мисля да пробвам този нов медикамент Иногитол (още не съм чела и отзиви)
аз също съм на добавките препоръчани ми от Денис и още на първия месец имаше повлияване, видимо си усетих ЦС и лигавицата ми е завидните 12мм. на ову...което заради тъпия клостилбегит не ми се беше случвало дълго време......

# 361
Irina каква ти е схемата аз мисля да взема МВИ и витамин Е, но се чудя още чета тука каква схема да со направя.

# 362
Образуването на кисти е пряко свързано с качеството на О. Когато куцат хормоните, не се стимулира правилно зреенето на фуликула , а от там и овулирането му, и се преобразува в т.н. фол. киста. Иногинолът понижава  нивата на мъжките хормони, които обикновено при ПкЯ са по-високи, и влияят негативно на О, а от друга страна регулира усвояването на захарта , което е изключително от полза при ИР, и изобщо подобрява цялостния метаболизъм. Съдържа също и вит.Д ,фол. к-на и манган, които са също много полезни за качеството на О.
     Инофоликът също подобрява усвояването на захарта. Принципно голяма част от случаите с ПКЯ са свързани с ИР и затова се и изписва.
     Иногинолът ми се струва по-широкоспектърен, тъй като аз например нямам ИР, но пък ми помогна да сваля тестостерона. Т.е. не е само за ПКЯ свързана с ИР.
     Тук можете да прочетете повече за продукта - http://novozdrave.com/%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE … 1%82%D0%BE%D0%B7/

# 363
Irina каква ти е схемата аз мисля да взема МВИ и витамин Е, но се чудя още чета тука каква схема да со направя.
Денис ми беше писала, че дозата е по 2500мг. МВИ на ден (моите са от капсули по 500мг., но аз пия по две сутрин и вечер т.е. 2000мг., че ми идва в повече);
за Аргинин ми писа 1000мг. на ден
до овулацията пия Геритамин (вит.А и Е), след ОВУ спирам
Инофолика ми е изписан х 2 сашета на ден, но много често успявам само едното да изпия, а има дни, които го пропускам.
Пак Денис ми беше препоръчала и Омега 3 (но аз стартирах първо само с МВИ и аргинина), сега съм си взела Огестан х 1т.дневно и Фертилейд (но според денис количеството добавки вътре е в твърде малки количества) и наистина са някакви мини милиграми, но все пак го взех....
една шепа хапчета .... има видим ефект от тях , макар че бебе все още няма...

# 364
Денис ми беше писала, че дозата е по 2500мг. МВИ на ден (моите са от капсули по 500мг., но аз пия по две сутрин и вечер т.е. 2000мг., че ми идва в повече);
за Аргинин ми писа 1000мг. на ден
до овулацията пия Геритамин (вит.А и Е), след ОВУ спирам
Инофолика ми е изписан х 2 сашета на ден, но много често успявам само едното да изпия, а има дни, които го пропускам.
Пак Денис ми беше препоръчала и Омега 3 (но аз стартирах първо само с МВИ и аргинина), сега съм си взела Огестан х 1т.дневно и Фертилейд (но според денис количеството добавки вътре е в твърде малки количества) и наистина са някакви мини милиграми, но все пак го взех....
една шепа хапчета .... има видим ефект от тях , макар че бебе все още няма...
Благодаря много за подробният отговор! И аз ще започна МВИ и Витамин Е! Пожелавам ти от сърце най-скоро да видиш двете чертички ! Kiss

# 365
Благодаря много ... и на тебе пожелавам същото ,  и на всички момичета, които се мъчим из тези форуми...да се показват вече тези две чертички !!!

# 366
Момичета, според вас това положителен тест за овулация ли е?

# 367
  • София
Още малко му трябва.

# 368
    Според мен утре ще е супер

# 369
Момичета, поради голямото ми желание, това вече предполагам е доказана овулация, нали?

# 370
  • София
Мисля, че е положителен вече.
А доказана овулация - само с фоликулометрия.
И нали гледаш в упътването колко чàса след положителен тест би трябвало да настъпи овулация?

# 371
Тук по ясно се вижда

# 372
  • София
Да, положителен е.

# 373
За съжаление чак неделя се очертава... Обстоятелства

# 374
  • София
Имате шанс 🤗 О настъпва от 12 до 48 час от пика на лх.

Общи условия

Активация на акаунт