Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте, имам въпрос и се надявам някой да знае. Инжекцията Прегнил 5000 влияе ли на теста за овулация, на резултата? Благодаря!
Не.
Влияе на теста за бременност или тест за бременност, най-рано 10 дни след прегнила

# 466
Очаква се Прегнила да се сложи след ехографски преглед 🙄
Защо изобщо правиш тестове за О 🤔

Да, бях на преглед вчера и след него ми направиха прегнил. Направих тест от любопитство, защото предните месеци ми бяха все отрицателни, а сега е мноого поможителен и не знам това добре ли е или е реакция от инжекцията?

# 467
  • На остров
Ама как така го слагат прегнила без да се прави инвитро ли ?

# 468
Не мисля, че прегнил се ползва само при ин витро. Слага се за пукане на фоликула след стимулация.

# 469
Здравейте! От 4 месеца правя тестове за овулация, но този месец малко се обърках. Може би, защото ми се наложи да сменя марката. Ще помоля за мнение. Успех на всички! (за пръв път качвам снимка дано съм успяла)

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 16:39 от Janet333

# 470
  • София
На мен на 11 ден ми се вижда положителен.

# 471
На мен на 11 ден ми се вижда положителен.

На предишните тестове ми се насищаше повече тестовата черта, но може този месец да не съм уловила точно пика. Е замесихме кекса все пак Smiley Благодаря!

# 472
Здравейте, отново. След поставения прегнил 5000 в сряда, имам три положителни теста за ову в трите последващи дни. А на узи се видя, че всичко се е спукало, няма я и болката вече. Щом прегнила не влияе на ЛХ защо може да става това?
И още един въпрос: прегнил 5000 означава ли, че ако си направя кръвене тест ще имам 5000 чхг?
Благодаря ви предварително?

# 473
Стойностите на Прегнил се делят на половина на 24 часа .

# 474
  • София
Здравейте, отново. След поставения прегнил 5000 в сряда, имам три положителни теста за ову в трите последващи дни. А на узи се видя, че всичко се е спукало, няма я и болката вече. Щом прегнила не влияе на ЛХ защо може да става това?
И още един въпрос: прегнил 5000 означава ли, че ако си направя кръвене тест ще имам 5000 чхг?
Благодаря ви предварително?
Ако е имало повече от един фоликул, на тестовете за О. не може да се вярва - ЛХ може да е по-висок и да няма О. / както е при ПКЯ/

# 475
Като стартирам от 5000 ли? Питам защото прочетох  не помня тук или в друг форум, че една инжекция прегнил 5000 повишава чхг до 200, не до 5000. Не знам кое е вярно.

# 476
  • София
Като стартирам от 5000 ли? Питам защото прочетох  не помня тук или в друг форум, че една инжекция прегнил 5000 повишава чхг до 200, не до 5000. Не знам кое е вярно.
Точно така е, 24 до 48 часа след инжекцията чхг в кръвта достига максимума от около 200 и от там нататък започва да намалява. Но точна формула за разпада няма. Индивидуално е. Приема се най-общо, че се чисти за около 10на дни, обаче от кръвния поток. От урината се чисти по-бавно. Затова е най-сигурно тестването с кръвен тест  бета чхг в динамика.

# 477
Здравейте,ходих на преглед при гинеколог,за да прецени на ехограф кога ще ми е овулацията.Той ми каза,че ще настъпи до 24 часа..Само,че тестовете които правих на Клиър Овю дават съвсем бледа 2ра черта,на следващият ден пак беше така....Някой знае ли защо това се случва ?

# 478
Спазваш ли условията : без ВЦ поне 2 часа и без течности?
Бих се доверила на АГ , все пак е ехографски преглед. Най-точен метод за определяне на О
Успех!

# 479
  • Varna
Слушай си доктора. Ехографа дава много по достоверна информация за О, отколкото тестовете. Наситеноста на теста за О зависи от това по кое време на деня се прави,колко течности си пила и кога си ходила до Вц поне 2 ч преди това не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт