Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Сега се отваря ✌
Една идея иска още да се насити.... но си близо ....утрешния предполагам, че ще е ++
Ама обичайте си се , както си планирала.
Успех Simple Smile

# 601
Мисля, че  утре ще е положителен.
Успех!

Лив ме изпревари, но така де !

# 602
  момичета как мислите ? Има ли положителен тук

# 603
  • София
http://imagizer.imageshack.us/v2/432x576q90/922/DsaINz.jpg
  момичета как мислите ? Има ли положителен тук
Няма положителен тест.

# 604
Честно казано не мисля, че има положителен.

# 605
Момичета, тестът ми днес е с по-бледичка черта от вчерашния, но усещам болка в ляв яйчник, и си мисля, че пикът е бил вчера... възможно ли е да е така, а втората чертичка да е била една идея малко по-светла от контролната, но почти като нея или си въобразявам и този месец просто пропускам ову?

# 606
    ето по хубава снимка предпосления не е ли най наситен

# 607
  • София
Не. Тук няма положителен тест. Упътванията не четете ли?

# 608
Ам... четох четох, реших и аз да се престраша да пиша Simple Smile След края на миналия ми цикъл решихме да спрем да се пазим, че просто вече чувстваме, че му е дошло времето... първи месец опити- неуспешен естетсвено. По принцип винаги си усещам овулацията- по ЦС, обаче този месец сякаш беше доста оскъдна, помислих си, че е заради опитите... Може би е бил ановулаторен цикъл, знам ли..защото абсолютно винаги ЦС е обилно.. Иначе около датата на овулацията се подух, боляха ме яйчниците една седмица (никога не ме болят, освен в деня на идването на МЦ), странна работа. Е, така или иначе си се обичаме редовно, не само около и на О, но да попитам все пак- с МЦ по часовник 27-29 дни (обикновено  в 90% от времето 28 дни) съм, мисля си да си взема сега О тестове, кога да ги почна?

# 609
И аз съм с 27/28/29 и започвам на 10 ден.
Имала съм + на 13 , 14 ден ...А предния месец + на 11 ден 🤔

# 610
аз все си я усещам на 13-14 ден, т.е. тогава се появява ЦС... овю ли да си взема?? Защото моя позната точно от тях се оплакваше, пробва един месец с тях- 10 + теста, а изследванията и си бяха нормални

# 611
Здравейте,
Нова съм във форума и за първи месец реших да пробвам с тестове за овулация. Като цяло цикъла ми варира, като най-късия ми е бил 29 дни, а най-дължия 33... В последните 6месвца варира от 31 до 33. Последния ми цикъл беше на 02.12, вчера на 12тия ден от цикъла започнах тестовете, както е по листовката..имаше втора бледа петра, днес по същото време направих 2ри и до 10тата мин нямаше втора черта, бях го забравила и може би сле 15тата мин се  е появила втора бледа. Нормално ли е това и да продължавам ли да тествам ? Струва ми се странно че вчера имаше втора бледа на 5тата мин, а днес такава липсваше... не ми се струва възможно да съм пропуснала О, но знае ли човек..

# 612
  • Австрия
Не разбрах какво точно те притеснява?! Tества се от отрицателен през положителен до отново отрицателен тест за О. Няма значение каква е тестовата черта, единствено при положителен, тя е еднакво наситена или често по-ярка и интензивна от контролната. При отрицателни тестове няма значение какъв е интензитета/наситеността на тестовата линия.

пп. Масово не се четат указанията  Rolling Eyes

# 613

пп. Масово не се четат указанията  Rolling Eyes

Не че нещо, но в указанията никъде не е обяснео, че може да има бледа втора черта и на следващия ден да няма никаква втора черта. Предвид че това е стойност, която нараства и се чака пика й, се учудих че на втория ден от тестването изчезна. И все пак благодаря за отговора, явно е нормално и има смисъл да продължа да си я чакам и да се надявам Flushed HeartbeatHeartpulse

# 614
  • София
ЛХ е хормон и той варира. Ако пика се засича над 20mlU/ml, то, под тази стойност, един ден може да 16, следващия 15, след това, отново 16 и т.н.,...  преди рязко да се повиши за да образува пик.
Освен това, през деня той се отделя на т.н. пулсации, т.е. не се отделя равномерно /като една стойност/ през целия ден.

Пик на ЛХ, е най-високата стойност, за съответния МЦ.
Различната наситеност на тестовата линия, се дължи на тези различни, засечени стойности на ЛХ, преди пика на ЛХ.
Пикът се засича над 40mlU/ml

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 21:56 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт