МАC & Sephora - 40 тема

• 110 433
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • HH
Момичета, къде мога да намеря новите балсами на Еос с блестящи частици? А на Кармакс? Hug
Не ти ги препоръчвам, тези на ЕОС де. Ароматите са странни, синият мирише на старо и самият продукт не е като нормалния им балсам, не хидратира, дори имам усещането ще ми изсушава устните. Моят си го купих от немски Дъглас  Rolling Eyes

# 106
  • София
И аз имам 2 СМСа.
Явно, ходенето ми до Дъглас и разправията около картата и ваучера, все пак е довело до нещо. СМСи получавам! Joy hahaha

# 107
И аз имам 2 СМСа.
Явно, ходенето ми до Дъглас и разправията около картата и ваучера, все пак е довело до нещо. СМСи получавам! Joy hahaha
При мен затишие от Дъглас hahaha hahaha hahaha нито смс, нито мейл  Mr. Green

# 108
  • София
И аз имам 2 СМСа.

Аз получих преди малко този смс за намалението на парфюмите.

# 109
  • София
И аз имам 2 СМСа.
Значи иска си посещение!  hahaha Joy

# 110
И аз имам 2 СМСа.
Значи иска си посещение!  hahaha Joy
Лесна е твоята Mr. Green опече си работата с ваучера Heart Eyes bouquet

# 111
  • София
Здравейте, бях на "урока" по грим в МАС и съм със смесени чувства... Доста ме "наклепаха", просто някакси прекалено дебел слой фон дьо тен и пудра (за ежедневен) ми сложиха. Имам предвид, че много си личеше, че съм си слагала нещо на лицето. През цялото време се очакваше аз да знам какво точно искам и как точно го искам... то аз ако знаех.. нямаше да съм там Simple Smile Взех си коректор, база за сенки, молив за очи и руж и доплатих някаква минимална сума. Жалко, че не попитах как се казва гримьорката, но може би аз не съм я предразположила..

# 112
  • гр. София
Ако тя ти е маркирала продуктите, на бележката долу трябва да ѝ пише имената.  Peace

# 113
Здравейте, бях на "урока" по грим в МАС и съм със смесени чувства... Доста ме "наклепаха", просто някакси прекалено дебел слой фон дьо тен и пудра (за ежедневен) ми сложиха. Имам предвид, че много си личеше, че съм си слагала нещо на лицето. През цялото време се очакваше аз да знам какво точно искам и как точно го искам... то аз ако знаех.. нямаше да съм там Simple Smile Взех си коректор, база за сенки, молив за очи и руж и доплатих някаква минимална сума. Жалко, че не попитах как се казва гримьорката, но може би аз не съм я предразположила..
И на мен вчера ми предложиха грим урок с намаление на продуктите..а всъщност осезаемо ли е това намаление и струва ли си?

# 114
  • София
И на мен вчера ми предложиха грим урок с намаление на продуктите..а всъщност осезаемо ли е това намаление и струва ли си?

Не ми предложиха намаление...

# 115
С или без смс взех два парфюма на Ерме Mr. Green и ментов балсам на eos, който е малко странен на първо четене/слагане/, но ще му дам шанс. Видях едни много забавни кремове за ръце с овци за 4 - 5 лева. Някой пробвал ли ги е?  Peace
Казаха ми че ще има малко бройки от лятната метеоритна колекция. Уж изключително ограничено количество щяло да има, но напоследък имам чувството, че лимитките на Герлен не се разграбват много настървено  Thinking

# 116
  • София
Ако тя ти е маркирала продуктите, на бележката долу трябва да ѝ пише имената.  Peace
Пише Ева Николова..

# 117
  • гр. София
Тя е с руса коса. Тя ли ти прави грима?

# 118
  • София
Тя е с руса коса. Тя ли ти прави грима?
Да. Може и да е добра по принцип, а пък аз да съм имала по-големи очаквания Simple Smile

# 119
Чудех се защо червилата на МАК не са ми трайни (макс. 2 часа ми издържат), пък то се продавало отделно база за тази ''екстра''. ;Сенките им  ми стоят достатъчно дълго и без база.
Купих си червило и молив на Urban Decay. Е, няма такава трайност. ни база му е нужна на човек, нито нищо.  
http://www.urbandecay.com/vice-lipstick-by-urban-decay/ud771.html
Не знам дали се предлага всичко от марката в Дъглас или Сефора в Бг. Аз съм възхитена от продуктите им. В пъти надминават като качество по-скъпи марки, а като цена са по-ниски от тях. Имам пудра, сенки, червило и молив за устни. Ще се запася с още цветове червила. Хвърлила съм око и на ФДТ им. По точно http://www.urbandecay.com/fair-with-slight-yellow-undertone-liqu … +skin&start=8
 Това смятам да пробвам за летните месеци. http://www.urbandecay.com/naked-skin-one-and-done-by-urban-decay … +skin&start=6 Има ли някой ползвал техен ФДТ?

Общи условия

Активация на акаунт