МАC & Sephora - 40 тема

• 110 455
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
   Базата за червила на M.A.C си я взех преди време, но никаква файда не виждам от нея. Simple Smile

# 121
  • гр. София
Червилата на МАК имат различни финиши и съответно различна трайност. При мен трайни са мат и ретро мат. Всички останали задължително се нуждаят от подновяване.

# 122
  • Пловдив
Препоръчайте ми някакъв хубав мат цвят от тези червила - да не е нюд,прасковен или ярко червен  Mr. Green

# 123
  Базата за червила на M.A.C си я взех преди време, но никаква файда не виждам от нея. Simple Smile
Това е много странно. За мен, а и за всичките ми приятелки е незаменим продукт, особено при ползването на матовите им червила. Ползвам я абсолютно винаги преди матови червила  ина други марки.

Vice червилата са страшни. Heart Eyes Аз си харесвам обаче и тези на Мас.

# 124
Препоръчайте ми някакъв хубав мат цвят от тези червила - да не е нюд,прасковен или ярко червен  Mr. Green
Лили78, не разбрах за кои червила искаш препоръка, но ако са за UD, ето тук ги има по-подробно цветовете.
 http://www.beautycloud.nl/2016/08/urban-decay-vice-lipstick-collection/
Моето е от метализираната серия, цвят Амулет. И страхотни гилзи имат тези червила.

# 125
Аз не я взех. Просто споделих с една от конс. На МАК за това ми разочарование и тя ми отовори така '' Ооо, ма то си има база за тази екстра,'' ми не, мерси. За толкава прехвалена марка, това да св води екстра за мен не е нормално. Добре че имам позната в един от Дъгласите, та тя директно ме насочи към двкоративната козметика на UD.

# 126
  • Sofia
Това е много странно. За мен, а и за всичките ми приятелки е незаменим продукт, особено при ползването на матовите им червила. Ползвам я абсолютно винаги преди матови червила  ина други марки.

Не знам, densi, и аз таях големи надежди, защото бях чела много суперлативи за продукта, но ако трябва да бъде честна, не виждам разлика между базата на M.A.C и всеки друг балсам за устни, купен от аптеката. Апликация, консистенция, дори миризма – всичко ми е същото. Както споменах, не съм забелязала и червилата ми да издържат по-дълго, когато под тях нанасям от базата. Не казвам, че продуктът за нищо не става – напротив, приятен е за устните ми, омекотява ги, ухае готино, ползвам си го редовно, но фундаментална разлика не виждам. Все пак, хубаво е всеки да пробва за себе си – аз съм на този принцип. Simple Smile Peace

# 127
Момичета, някоя от вас пробва ли вече новия Micro Creme на Chanel? Разбрах, че вече е зареден, но исках да прочета впечатления преди това, защото като текстура и аромат ми се струва прекрасен, но дали си заслужава 160 лв?

# 128
  • Sofia
   А къде в София се предлагат матовите червила на UD? Или никъде?

Днес, понеже стана на въпрос, ще си направя един експеримент – ще положа базата на M.A.C върху едната половина от устните си и след това ще се начервя. Да видим дали червилото в другата част, където няма база, ще се изтрие по-бързо. Simple Smile С Retro Matte червило ще съм.

# 129
  А къде в София се предлагат матовите червила на UD? Или никъде?
В Сефора се предлага марката UD. Peace

Ретро мат червило течно на Мас да се изтрие? С база, без база? Че аз го търкам с двуфазен и някои не падат. А петроленото ми остава леки следи с каквото и да го чистя.

# 130
  • Sofia
   Наистина са доста дълготрайни тези червила, но след 6-7 ча́са, особено ако съм яла, пила, хапала съм си устните по някаква причина, има нужда от леко подновяване, защото на места се е поизтъркало. Но ще видим дали пък с базата интензивността няма да се съхрани по-добре. Peace

Ще ги погледна UD в Sephora, мерси. bouquet

А ColourPop има ли ги в Б-я изобщо?

# 131
  • гр. София
Ретро мат има и от гилзите, може за тях да става въпрос.

Щом си яла нито едно червило няма да издържи било то МАК, Диор, Шанел и прочие. Грим се разтваря от мазно. Не случайно има олио за измиване.

# 132
http://m.sephora.it/index.html#!catalog/product/view/P2720064/p1
Вчера заглеждах тази палитра на UD Vice. Бях с дребната, но този път беше гладна и излязохме на бързо. Вечерта с баща й ходиха да вземат набелязаното от мен. Персонала ги познава вече hahaha Joy и почнаха с мостри за нея hahaha hahaha.
Да поспамя малко, но като ходят те двамата донасят страшно много мостри. Един травъл сет моя намаза вчера на Шейсейдо, дребната парфюче от техните шишенца за чанта, а аз мостри на Sisley, чантичка за грим на Диор. А купиха серума  dreamskin Dior.

# 133
  • Пловдив
Препоръчайте ми някакъв хубав мат цвят от тези червила - да не е нюд,прасковен или ярко червен  Mr. Green
Лили78, не разбрах за кои червила искаш препоръка, но ако са за UD, ето тук ги има по-подробно цветовете.
 http://www.beautycloud.nl/2016/08/urban-decay-vice-lipstick-collection/
Моето е от метализираната серия, цвят Амулет. И страхотни гилзи имат тези червила.
Питах за цвят от мат червилата на МАС,но и тези на UD ми станаха интересни. Много ми е трудно да си намеря подходящ цвят,защото съм бледа,устните са ми тънки и повечето наситени цветове ми стоят прекалено ярко,а светлите-прекалено безлично.

# 134
  • в 1001-та нощ

За трайност аз харесвам само матовата база на Too Faced  Peace

Имам едно Vice червило и го харесвам много  Peace

Общи условия

Активация на акаунт