МАC & Sephora - 40 тема

• 110 419
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Надали. В Германия още я няма :/ въпреки че по сайтовете е заредена.

# 631
Момичета, бърз въпрос - Naked Heat появи ли се в нашите Сефори? Simple Smile
Еее, то ще се чуе с големи крясъци, като се появи. Чакам я с нетърпение. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
здравейте! купих си една нюд палитра на Сефора (имитира тъмнокафяво кожено портмоне) обаче като я пробвах вкъщи
1. сенките много се ронят амаа мнооого
2. повечето не дават много цвят и трябва стабилно нанасяне...

стана ми кофти защото беше 70лв а е мнооого зле...някой имал ли е подобен проблем? препоръчайте ми също така хубава нюдова малка палитра за път с преобладяващи бляскави сенки в златнокафявата гама да не са матови. вече не смея да експериментирам сама...
И аз имам една палитра на сепфора и цветовете се появяват само с база ...

# 633
  • София
здравейте! купих си една нюд палитра на Сефора (имитира тъмнокафяво кожено портмоне) обаче като я пробвах вкъщи
1. сенките много се ронят амаа мнооого
2. повечето не дават много цвят и трябва стабилно нанасяне...

стана ми кофти защото беше 70лв а е мнооого зле...някой имал ли е подобен проблем? препоръчайте ми също така хубава нюдова малка палитра за път с преобладяващи бляскави сенки в златнокафявата гама да не са матови. вече не смея да експериментирам сама...
И аз имам една палитра на сепфора и цветовете се появяват само с база ...

Аз имам 2 палитри от по-малките, това, което направих в последната беше да поизтрия малко горния слой на сенките, отдолу излизат по-меки и наситени.

# 634
Аз имам една доста голяма палитра на Сефора от коледните и да ви кажа честно - трудно вадя цвят от нея дори и с база. Подарих на майка ми една малка петичка, уж същите цветове ги има в моята, а нейната е много по-пигментирана.

Тази имам аз: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61Uv3fvT7XL._SY355_.jpg
А тази е на майка ми: https://static-reg.lximg.com/images/pictures/26162/closeup_b3ca4 … lection_Web_2.jpg

# 635
Петиците са жестоки, аз имам 4 и страшно си ги харесвам. Heart Eyes

# 636
  • София
Дали скоро ще заредят и в нашата Сефора новата колекция на ТФ, влюбих се в сенките https://www.popsugar.com/beauty/Too-Faced-Peaches-Cream-Collection-2017-43665000

# 637
  • Sofia
Ох, много съм зле; досега винаги, като сте писали TF в темата, аз съм си мислила, че става въпрос за Tom Ford, а то за Too Faced идело реч. Mr. Green Joy

# 638
  • в 1001-та нощ
И за двете се ползва  Mr. Green

Добре изглежда палитрата, не  нещо невиждано, но сигуро ще я взема  Heart Eyes

# 639
  • Sofia
Моля, за съдействие за коректор. От доста време използвам MAC Pro Longwear, приключвам 3-та опаковка и ми се иска да разнообразя с нещо друго. Чудех се за коректора на Too Faced Born This Way - дали и той е толкова добър. Приемам и други предложение Relaxed

# 640
  • София
Лично аз не препоръчвам коректора Born This Way. Общо взето нищо не прави, а и моята опаковка много бързо се скапа, започна да тече Confounded Задължително ли искаш да се продава в България или си склонна да поръчаш?

# 641
  • Sofia
Бих поръчала и он-лайн.

# 642
  • София
Бих ти препоръчала 3 продукта.

1. Shape Tape на Tarte. Може да се поръча от сайта на марката, като всички необходими данъци и такси се плащат при поръчката. Ако цвета ти го има наличен, може да се поръча и от тук http://www.qvcuk.com/Tarte-Shape-Tape-Contour-Concealer-with-Qui … oduct.227475.html

2. Новият Soft Matte Complete Concealer на NARS. Страхотен продукт, и дори започва да ми харесва малко повече от Shape Tape. Освен това поръчката му е много по-лесна.

3. NARS Radiant Creamy Concealer - пигментиран е, но текстурата може да дойде малко по-тежка на различните кожи.

# 643
  • Sofia
Elle-meme, много благодаря за съдействието. Ще разгледам цветовете на Soft Matte Complete Concealer на NARS и ще поръчвам Simple Smile

# 644
NARS radiant creamy concealer - изпробван в големи количества и винаги обожаван. Нямам търпение да пробвам и Shape tape на Tarte.
Ползвала съм няколко продукта от Кат Вон Д и съм изключително доволна. Имам shade/light палитрите за очи и лице, четката с двата края за скули, палитрата Серпентина, няколко течни матови червила - бестселъра Лолита и един разкошен динен цвят - Bachelorette, който си купих и от серията в гилза. Очната линия Trooper e must have!!! Това е може би най-добрата марка за грим, която ще се предлага в нашата Сефора.
Напоследък съм доста разочарована от ТФ, дано прасковената колекция Peaches and Cream си заслужава, но като знам какви усилия коства покупката, мисля да пропусна.
И аз като вас чакам Naked Heat с голямо нетърпение, но искам първо да я видя с очите си и да я тествам, преди да си я купя. Дано скоро пристигне у нас.
Анастасия не се очаква да стъпи на българския пазар, което е много жалко, но ако имате път към Румъния - може да се насладите на продуктите им. Последния път, когато бях там, обаче, нямаха пълния асортимент продукти.
В Гърция, но не в Сефора, а в Атика има Том Форд, Ла Мер и Laura Mercier, както и Bobbi Brown.

Засипах ви с информация, дано не съм ви досадила. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт