Слоукукър – мнения, рецепти – втора тема

• 98 568
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Някой с идеи/опит за телешко с доматен сос?! Simple Smile

Правила съм винен кебап с телешко по рецепта на Пепчо. Не съм доволна от резултата. Доматите са основната съставка и при продължително готвене потъмняват и променят вкуса. Лукът има нужда от предварителна обработка.

# 271
  • София
Аз направих зеленчуците и пържолките... Добре стана. Картофите бяха най-отдолу, чудесни на вкус, без никакво потъмняване (или поне не се забелязва). Отгоре имаше тиквички, моркови, праз и малко броколи. Върху това сложих 4  пържолки от контрафиле, предварително запържени малко на тиган. Добавих единствено мазнината и соса, който пържолите си бяха пуснали в тигана, никаква друга течност, но зеленчуците бяха пуснали доста, така че има сос. Сложих и зеленчукова подправка вместо сол.
Цитирам половинът, който преди да сготвя двете манджи (боба и това), беше много против кукъра - "Вече не съм против кукъра, много хубаво готви!".

# 272
  • софия
аз готвя свинско винен кебап и е много вкусно. задушавам предварително само месцата - всичко останало слагам сурово за 7ч. на low. любима гозба е у дома - доматите са от консерва, защото готвя това ястие през зимата и може би затова нямам забележки. обичаме лукът да хруска.

# 273
Щото нямаше навреме мнения,крокчо го готви днес Simple Smile ще споделя Simple Smile

# 274
  • Варна
Момичета нещо ми се размина доставката с кукурчето затова взех това,че нямах намерение да пробвам Simple Smile

http://slowcooker.bg/product/71/crock-pot-4-7l-digitalen.html

А и цената му беше добра Simple Smile

Да ви кажа направих зеле със свинско - ами стана просто божествено и ще има за две яденета Simple Smile

# 275
Ползвай си го със здраве Simple Smile Аз имам и такъв. Зелето е едно от най-вкусните неща, които се готвят там.  Изобщо всичко задушено.

# 276
Момичета нещо ми се размина доставката с кукурчето затова взех това,че нямах намерение да пробвам Simple Smile

http://slowcooker.bg/product/71/crock-pot-4-7l-digitalen.html

А и цената му беше добра Simple Smile

Да ви кажа направих зеле със свинско - ами стана просто божествено и ще има за две яденета Simple Smile

И моето кукърче беше същото, ще ти върши работа, честито!

# 277
Pep4o, зеле със свинско или по принцип? Ох,моето защо изсъхва и се препича? На колко часа го слагаш? Аз на 8 на лоу...

Хора,телешкото с домати стана супер! С консерва млени домати с магданоз и лук ибсол и захар и телешкото на 8 часа лоу Simple Smile можеше и на 10 часа може би,но си зависи от телешкото.

# 278
  • Варна
Момичета за утре съм предвидила телешко със зеленчуци.Мисля да ги сложа на слабата степен на 8 часа

Обаче сега съм много притеснена,като измих гърнето видях,че има едни точки по едната от страните..възможно ли е да се бели емайла и дали е опасно? Все пак е ползвано веднъж,незнам от какво може да е

Не си спомням дали ги имаше като го получих,може и да не съм ги видяла

# 279
Трябва да го ползваш само с дървена лъжица. Иначе ако е керамично и вътреь а не само покритието,не мисля,че е проблем.

Аз пък имам едни оранжеви неща по металната част отвътре, не на гърнето, а на външното. И не се мият с нищо...

# 280
  • Варна
Направо много ме е яд
Аз бърках с тефлонова лъжица

Може ли да е от таблетките на съдомиялната?

# 281
  • Бургас
Моето гърне се напука след година и половина интензивно миене в съдомиялната. Покритието се излющи на места, появи се пукнатина и взе да пропуска. Купих си ново гърне и го мия вече на ръка.

# 282
  • Варна
Ясно.Благодаря ти за съвета.Мисля да продължа да си го ползвам.Ако продължи да се лющи ще жертвам парички за ново гърне Simple Smile

# 283
Ясно.Благодаря ти за съвета.Мисля да продължа да си го ползвам.Ако продължи да се лющи ще жертвам парички за ново гърне Simple Smile
Ако някой има интерес продавам гърне за този модел! Hug Тъй като самият кукър мама го стопи във фурната  hahaha

# 284
  • Варна
Значи и по-зле от мен има Simple Smile
Пиша ти ЛС

Общи условия

Активация на акаунт