Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 473
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Този:
http://theordinary.com/product/rdn-advanced-retinoid-2pct-30ml

От слънцето ме е страх винаги, затова почти не му се показвам, а и винаги през деня съм намазана със съответен продукт. Аз и без ретиноиди съм склонна към петна, а и живея в слънчев ад.  Laughing

# 106
Check Please, благодаря. Само The Ordinary не съм поръчала и пробвала още  Crazy

Аз не съм в особено слънчева страна, но все пак ходим по улицата. Иначе и аз ползвам слънцезащита, ако се покаже слънцето. Много ме е страх от петна.

# 107
Check Please, мерси! Simple Smile Със сигурност ще пробвам матриксила.
Слава Богу, нямам проблем с петна от слънцето. А ползвам 0,5% ретино А от около 3 месеца. Но то съвсем доскоро слънцето беше слабо. Сега идва по-якото време. Със сигурност на морето няма да го ползвам, де. Но през останалото време не ме дразни и няма реакция, обедите обикновено съм навън. Високия фактор слънцезащита за повечето продукти е ясен.

# 108
Момичета, това ползвал ли го е някой? Някакви отзиви?
http://www.ebay.co.uk/itm/OINTMENT-VITAMIN-A-0-025-25g-cream-Ret … :6j8AAOSwrhBZBM0d

# 109
  • тук и там
На Пола ретинола (лилавата опаковка) ми свърши.Последно съм поръчвала през септември-значи доста икономичен излиза.И въпреки това се чудя дали да го поръчвам.Имам избистряне на тена ,изсветляване и т.н,  но от към бръчки (омекотяването им) не виждам  никакъв ефект. newsm78

# 110
Аз го чакам този ретинол. Четох противоречиви мнения в двете крайности. Би ли споделила как го ползва? 

# 111
  • тук и там
Няколко пъти седмично го ползвах.Около два-три месеца  смесен със крем.Последните месеци го ползвах и самостоятелно-но както казах,не съм го ползвала ежедневно,най-много 3- 4 пъти седмично ,и само вечер.

# 112
Благодаря!
В момента ползвам ретин А на The Ordinary но ми се струва недостатъчно.

# 113
  • Prismatica Aerie
На Пола ретинола (лилавата опаковка) ми свърши.Последно съм поръчвала през септември-значи доста икономичен излиза.И въпреки това се чудя дали да го поръчвам.Имам избистряне на тена ,изсветляване и т.н,  но от към бръчки (омекотяването им) не виждам  никакъв ефект. newsm78
Или ние сме претенциозни или продуктите на Пола, с тая разлика, че те са и нищоправещи.
И при мен няма ефект върху бръчки, след великото лющене очаквах повече. Едни изсветлели лунички, ама те си избледняват и без ретинол зимно време.

# 114
  • тук и там
Следващото което ще пробвам ще е Ретин-А,или някакъв  друг третиноид,.Ама чак на есен..Не очаквам обаче чудеса и от него. Сега съм в чуденка още за Пола-поне за избистряне на тена добре действа,поне на мен.Колко да сме претенциозни...Бръчките са си там и даже не е нужно да слагам очилата си  за да ги видя(а пък съм със 1 диоптър) Simple SmileАма си викам"ако не ползвах ретинола-можеше и да е по-зле",знам ли.. Laughing

# 115
Аз също търся някакъв ретин, но тук не мога да намеря без рецепта, а никой няма да ми го изпише, ако нямам здравословен проблем Sad

# 116
 Миоки, ретина го вземат от ибей, но не мисля, че сега е добър момент да се започва... По-добре на есен... Или започни сега с ретинолов продукт и виж дали ти действа и как ти се отразява....  Peace
Аз започвах с ретинолов крем, честно казано съм без мнение дали ми действа или не... Просто очаквах много повече, има леко избелване на лицето, но не е както искаме да махне петна, за бръчки не мога да кажа, но за сухия контур под очите нищо не е направил... Кожата не е така загладена и мека, както си мислех, че ще стане след беленето от ретинола... Или крема е слаб или просто ефекта става много по-бавно... Но ще си го изразходя крема така или иначе, друг е въпроса дали ще взема пак... Много съм разколебана за това има ли ефект или не... Rolling Eyes newsm78
Петна от слънце мога да кажа със сигурност ретинола при мен не премахва, дали излизат нови не знам, ползвам 50+ слънцезащита...  Но определено ефекта е доста по-слаб, отколкото се надявах и очаквах... Mr. Green

# 117
  • Prismatica Aerie
 Аз третиноид още не смея да пробвам. Мислих го, чудих се - ми знам какво ще стане просто.

Отблизо все още виждам Laughing, но съм 2.5 диоптъра късогледа - чудно блърната се виждам без лещи Laughing

# 118
В момента ползвам ретин А на The Ordinary но ми се струва недостатъчно.

Кой е този ретин А на The Ordinary? Може ли линк?

# 119
Aко очаквате минимизиране на бръчки от козметика - забравете! Други, по-дилбоки и радикални средства за това. Ретинолът и продуктите на Пола: само за поддържане на свежа кожа, чудеса не правят.

Пробвах продуктът на Check Please на боди шоп - никакъв ефект при мен. Не че имам кой знае какви пори, но определено не минимизира. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт