Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 387
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
доволна съм за хидратиране и подхранване от лосионите на палмърс и снб /по-плътните на снб, защото имат и лекички/
целулита го "обгрижвам" с масла
в момента ползвам тези двата /харесвам и това, че са с помпички/

Скрит текст:

пише, че е за ръце, но го ползвам за цялото тяло

# 91
Ползвам лосиона на тяло с ретинол на Пола. И на бодишоп също, миришат много хубаво някои и ходратират добре.

# 92
Също предпочитам помпичките, това на Палмърс ще го взема.
Вчера гледах в Лили на Евелин , оформящи, противоцелулитни и на тях се чудя

А отзиви за Daywear  на Eсте Лаудер някакви, че се вкарах в някакви мисли

# 93
Лично мое мнение е, че бялата козметика на Ести е силно надценена за качествата си (включително дейуер) От така наречените луксозни козметични фирми и от това, което съм ползвала харесвам Сисли и Шисейдо (някои неща). От друга страна харесвам пудрите, фон дьо тените, коректорите и тонираните лосиони на Ести (любимите са ми), общо взето декоративната им козметика е много хубава, но със същото качество и трайност спокойно може да се вземе среден клас козметика.

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 14:59 от Stardust@

# 94
Здравейте, не знам дали е правилно  тук да задам въпроса си, но понеже е темата е за грижата на лицето ще ви попитам за този уред: http://www.emag.bg/ured-za-premahvane-na-brychki-s-lifting-efekt … 101/pd/DGV7N3BBM/, дали някой е ползвал от вас нещо подобно, струва ли си? Далеч съм от мисълта, че с този уред ще станат чудеса с кожата, но и аз не знам...Бях попаднала случайно на подобна тема, в която се говореше предимно за системи за почистване на лицето и много от потребителките бяха доволни, но не мога да я намеря и затова питам тук.
 Аз не съм от най- грижовните към себе си жени, даже хич не се сещам да правя нещо за кожата си, но като че ли е време вече. Видях че основно обсъждате конвенционални продукти, като маски и кремове, за това се извинявам ако въпросът ми не е за тук.

# 95
# 96
Благодаря!

# 97
Стягащият лосион на Палмърс за тяло е наистина хубав и върши работа.
Противоцелулитните на Евелин хич. Казвам го като човек почти без целулит.

# 98
Палмърс съм си го наумила и другаде съм срещала добри отзиви за него, а вчера след работа си взех на Биодерма сега е в промоционална опаковка с душ олио

# 99
+1 положителен отзив за Палмърс.

# 100
Аз ги харесвам, ползвала съм като бременна и за хидратация, миришат много хубаво, но не мисля че стягат или борят целулит.

# 101
За стягане и стрии не зная,аз съм доволна от омекотяване и хидратация.И от това,че не оставят никакви следи по кожата и дрехите.След нанасяне попиват много добре.Вкл.и лосионът за тен.

# 102
Понеже сега намирам новата тема, скачам направо на седма страница.
Отговор на въпроса от първа страница - не ползвам готови маски, колкото съм купувала, не съм била впечатлена, предпочитам да забъркам нещо домашно - кисело мляко с аспирин, мед с канела, лимон, краставица, ей такива неща за хапване  Wink
Но виждам, че вие ползвате интересни продукти от вида на маските, може да дам шанс на някой от тях.

Впечатлих се от продукта за свиване на пори и не само на theBodyShop, който похвали CheckPlease и с радост видях, че ги има им в български онлайн магазин. Но продукта е малко различен, дали не е посто нова опаковка?  newsm78
https://mybodystore.bg/serum-drops-of-youth-concentrate-30-ml.html

# 103
Но продукта е малко различен, дали не е посто нова опаковка?  newsm78
https://mybodystore.bg/serum-drops-of-youth-concentrate-30-ml.html

Това е съвсем различен продукт, за който май не съм чела хубави мнения, но не мога да кажа нищо от личен опит.  Simple Smile

Аз съм много впечатлена от Матриксил на The Ordinary. Всъщност не знам доколко кожата ми се чувства добре точно благодарение на него, но го усещам много добре, освен това установих, че е страхотна база за грим.  Heart Eyes Впечатлена съм и от ретиноида или по-точно от това, че изобщо не дразни кожата. Слагам го смело дори около очите, и то всяка вечер. Не съм спазвала изобщо указанията, които пишат много хора да се почне с мазане 1-2 пъти седмично.

# 104
Check Please, кой ретиноид ползваш? Не те ли е страх от слънцето?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт