,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 411
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
ЛуИза!
Този път не се сдържах.

Наистина нямам представа как е по-правилно. Просто ползвам това което е написала като правилно във Фейсбук.

# 256
Майката на Мазов не беше ли  в комисията, която изпитваше Хинова за специалност?

# 257
  • Майна Сити
Това някой "грОмотен" го е писал.
Не се доверявай на Фейсбук страниците и профилите (впрочем този е фалшив), добрата стара уикипедия е по-правилна  Wink

# 258
  • София
ЛуИза!
Този път не се сдържах.

Наистина нямам представа как е по-правилно. Просто ползвам това което е написала като правилно във Фейсбук.

E, то всеки неграмотник може да създаде фалшив профил. Истинският ѝ е това:
https://www.facebook.com/luiza.grigorova

# 259
Впрочем имам въпрос - защо така старателно сценаристите прикриват може ли Наталия да има деца като е с един бъбрек или не? Тя 100 пъти спомена в сериала и никой не и каза в прав текст "да" или "не"  Thinking
Не съм от сценаристите  Mr. Green , но ще ти отговоря - може, разбира се.

# 260
Щото биха искали ново сезонче, ама айде без!

# 261
  • Ню Йорк
Майката на Мазов е отврат  Sick

# 262
Хахахаха, това с Мазов и шлифера беше върха! Направо скандирах да го свали, за да видя реакцията на майка му  hahaha

Впрочем имам въпрос - защо така старателно сценаристите прикриват може ли Наталия да има деца като е с един бъбрек или не? Тя 100 пъти спомена в сериала и никой не и каза в прав текст "да" или "не"  Thinking

Няма ли някой, който да разведе Генадиеви? Писна ми вече да ги гледам, то друго около тях няма. Досадно е! Аз ако пусна сега молба за развод, ще се разведа по-бързо, баси  ooooh!

Но не можете да отречте, че Евгения си го получи! Много праведна и за всичко Генадиев виновен! Такива хора, на които другите им са криви за всичко- бол! Генадиев този път беше абсолютно прав!

# 263
Не мисля, че сценаристите крият въпроса с евентуалната бременност на Наталия. Просто никой не може да отговори със сигурност как би се отразила една бременност на състоянието й. Както видяхме напълно здрава жена с два бъбрека получи бъбречна недостатъчност и почина.
Силно се надявам Наталия да се оправи и да си бременее щастливо после! Заслужават с Калин нещо хубаво след всичките гадости, които им се случиха!

# 264
Не мисля, че сценаристите крият въпроса с евентуалната бременност на Наталия. Просто никой не може да отговори със сигурност как би се отразила една бременност на състоянието й. Както видяхме напълно здрава жена с два бъбрека получи бъбречна недостатъчност и почина.
Силно се надявам Наталия да се оправи и да си бременее щастливо после! Заслужават с Калин нещо хубаво след всичките гадости, които им се случиха!

И аз мисля така. В реалния живот аз като питам длаи мога да забременея ъй като съм онкоболна, никой не казва "да" или "не" , защото никой не иска да си сложи главата в торбата Simple Smile

# 265
Ама намекнаха, че Биби вероятно ще ражда по време на сватбата на Калин и Наталия. Ако дойдат на сватбата Сашко и Биляна, сигурно точно на сватбата ще роди Бибито, а? hahaha

Засягат темата за насилие над доктори, добре, ама много пресилено беше, чак пък такива нерваци.. има ли... А и повечето доктори биха изгонили такъв простак от кабинета веднага.

Образът на майката на Мазов е доста нереален, да ме прощават. А и да не беше, ще им накриви шапката с несъгласието си, ако са решили да се женят.

Започват да ме дразнят с това дали е опасно за Наталия да забременява. Бременността не е болест. Да, изтощава организма, но нали затова се нарича бременност, от бреме, тежко.
 Човек може да живее съвсем пълноценно с един бъбрек. Е, сега Наталия има камъче в бъбрека, но това се оправя.

Случаят с оцета беше тъп. И подигравките след това между докторите, много тъпо, много. Поне да бяха обяснили, че се разрежда с вода. Не знам дали сега някой го практикува, стар метод е.
А тази с четвъртото момиче - "не стърчи ли нещо?" .  hahaha

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 23:49 от Ензим

# 266
  • София
Започват да ме дразнят с това дали е опасно за Наталия да забременява. Бременността не е болест. Да, изтощава организма, но нали затова се нарича бременност, от бреме, тежко.

То според сериала бременността е най-тежката болест на планетата.

# 267
  • Разпиляна във въображението
Първо - неодобрявам насилието върху лекари. Онзи не трябваше да я блъска, но сценаристите се бяха престарали да издразнят максимално бащата. Ерна не обяснява както трябва на бащата, изглеждаше апатична, вяла. Той притеснен, не разбира какво става, защо се прави това или онова. Раната не беше на живот и смърт. Бие му инжекция и отива да си седне на мястото и започва да пише - но защо я е сложила, какво се чака. Буквално гледах как нарочно проточват нещата, за да изнервят таткото.

Попадала съм в ситуации с децата ми, когато съм повишавала тон и съм се разправяла. Сблъсквала съм се с лекари - жени, които отказваха да дадат направление за дете да бъде прегледано. Когато съм търчала от врата на врата, докато един възрастен лекар-мъж ни прие и се погрижи за нея. Сблъсквала съм се с насмешка и пренебрежение. Най-грозно е когато става дума за деца. Родителите сме притеснени, боли ни, не разбираме какво става. Най-малкото лекарите могат, освен да ни четат конско какво да сме правили и какво не, да ни разясняват какво правят.

# 268

И е в повечето случаи завършва със смърт Naughty

# 269
  • Варна

И е в повечето случаи завършва със смърт Naughty
Joy добре че Галя раждаше в друга болница че... Отиде си иначе... 😁

Общи условия

Активация на акаунт