С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 735
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Тя темата за снахите даже не е заключена. Но отдавна не е писано там. Свекървите вместо там, пишат тук
Там основен писател беше Популе. Откакто гастролира в политическите теми, няма кой да дава на снахите ум и разум за избора на диван. Laughing

Аааа, не бързай, не се знае кой е новият ѝ ник.

П.П. Уиш, Диван – главна буква  Crossing Arms

# 196
  • при късмета
Аз имам повече време. Те, ако нашите деца създават семейства като нас, т.е. след 30те, вече така или иначе ще мълчим и по други причини. Снахите може да са спокойни. Само дано сме с акъла си да се радваме на внуци, не да даваме акъли как да ги гледат

Ми, хубу. А аз няма да дойда. Говендър Мой каза, че не искал жена, деца и семейство, а щял да живее като волен пеперуд до след пенсия. Mr. Green
Да не те отчайвам, обаче аз имах доста приятели с тази нагласа на времето. Първи рипнаха да се женят. Вярно, единия изкара женен само 2 месеца, но другите още държат фронта

# 197
  • София
Ми, хубу. А аз няма да дойда. Говендър Мой каза, че не искал жена, деца и семейство, а щял да живее като волен пеперуд до след пенсия. Mr. Green

Не може така! Вади тигана и го подкарвай да се жени! Няма да се цепиш от колектива Crossing Arms А и с тигана някой трябва да ни услужва от време на време Naughty Я за мъж, я за син, все ще потрябва Party

# 198
  • Пловдив
Той е млад, като се завърти една изписана пеперудица и като му замига любовно и гледай как е паднал безславно.

# 199
Такааа , посъбрахте се.
Аз като тъща само ще чета и ще ви се наслаждавам.

# 200

П.П. Уиш, Диван – главна буква  Crossing Arms
Боже, прости ми! Как можах! Embarassed ДИВАНЪТ! Всичките му букви сега са главни в знак на покаяние от моя страна.

Жълто Цвете, как така да го карам да се жени? Искаш да кажеш да ми тежи на съвестта, че Говендър Мой е зачернил някое невинно момиче? И после кой виновен? Свекървата Уишмастърова, разбира се, защото с тиган в ръка го е накарала да се ожени за нея, а не за Пища Хуфнагел. Laughing

# 201
Такааа , посъбрахте се.
Аз като тъща само ще чета и ще ви се наслаждавам.

Абе, недей да се отпускаш много. Като гледам как нараства броят на мъжете, които пишат тук, всеки момент очаквам да си пуснат и тема "С какво ви дразнят тъщите".
Мхм.

# 202
  • София
Не знам как се реши, че сме се събрали, като гледам тука доста сме "смесени", не е ясно как ще се "реве" повече  Laughing Като свекърва или като тъща.

# 203
  • при късмета
Тема за тъщи, но в нея дискутиращи мъже ще е много интересна.

Вчера гледаме новия сериал "Ние, нашите и вашите" и аз не го хванах отначало. Всички се бяха изпонатръшкали, натровени от гъби, с изключение на зетя. Питам мъжа ми кой ги натрови, а той "Тъщата естествено, ако беше сготвила неговата майка, щеше да яде и той"  hahaha

# 204
Тема за тъщи, но в нея дискутиращи мъже ще е много интересна.
Нали. Представям си миличките как взаимно си бършат сълзите и сополите, изтерзани от проклетите си тъщи. А аз ще влетя на метлата, за да им начуквам канчетата. Mr. Green

# 205
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=20625
Има нещо и за тъщите.С хубаво заглавие.Не съм я чела обаче.

# 206
Хм, нещо кратичка ми се вижда. И животецът ѝ е бил кратичък.  Laughing

# 207
  • Пловдив
Хм, нещо кратичка ми се вижда. И животецът ѝ е бил кратичък.  Laughing
И главните герои вече ги няма във форума.

# 208
Сигурно тъщите са ги докопали. Дали са живи клетниците? newsm78

# 209
  • Варна
Аз като стана свекърва няма да пускам никакви реплики. Ша мълча кат' пукал.  Laughing
Мхм, и после ще четем тука: "Егати дразнещото същество. Пълен темерут. Мълчи като пукъл..."

Общи условия

Активация на акаунт