С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 699
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Точно два уикенда по този метод ѝ трябват на бабата.

# 331
Точно два уикенда по този метод ѝ трябват на бабата.

Аз нали се заричм, че който има деца си ги гледа, ама ако така ми ги натресат ще ги гледам, че и накрая ще ми е кеф сигурно Simple Smile.

# 332
А, не, не, не! Да ги нямаме такива! На 1 май ще станат точно 24 години откакто гледам деца. Това е повече от половината ми живот! А малката гадина е само на 11. Значи докато и тя порасне, живот и здраве, ще станат 30 години гледане на деца. Само да се откача, паля метлата и идвам на коктейли и винце. Ти дотогава все ще си разчистила гаража да си паркирам метлата.

# 333
А, не, не, не! Да ги нямаме такива! На 1 май ще станат точно 24 години откакто гледам деца. Това е повече от половината ми живот! А малката гадина е само на 11. Значи докато и тя порасне, живот и здраве, ще станат 30 години гледане на деца. Само да се откача, паля метлата и идвам на коктейли и винце. Ти дотогава все ще си разчистила гаража да си паркирам метлата.

За една метла все ще намеря място, докато разривам боклука и ритам 25те котки  Joy.

# 334
А, не искала. Я изработи твоя мъж да отидете за един уикенд на спа или нещо друго, да си починете хубаво и да се почувствате като младоженци. И докато му мъркаш на ушенцето по темата, да не забравиш да му измъркаш, че ще оставите детето при майка му, защото тя много го обича и искаш да му се порадва хубаво целия уикенд.

Даун, аз само се грижа момичето да зарадва свеки. hahaha
Ох, никакво доверие и нямам..не мога да  и поверя детето си Sad

# 335
  • Варна
Чета ви и се хиля...  Laughing
Аз вероятно ще съм замлъкнала по разбираеми причини тъща, така че да се оправя щерката сама...

Ти внимавай, че след инвитро има доста родили второ. Съседката така се сдоби с момченце, когато дъщеря им беше на 10 месеца Simple Smile.
И така да е, лошо няма. Ама тогава ще е още по-вероятно да съм замлъкнала по обясними причини, тъй че хич не ме е еня...
"Не я слушай майка си..."
Хубави съвети за ти дали по-горе. Макар, че аз, след тази реплика бих избухнала и насмела свека, а след нея, и драгоценния й син. Ама това не е съвет да правиш така. По-добре й тръсни детето наистина...

# 336
А, не искала. Я изработи твоя мъж да отидете за един уикенд на спа или нещо друго, да си починете хубаво и да се почувствате като младоженци. И докато му мъркаш на ушенцето по темата, да не забравиш да му измъркаш, че ще оставите детето при майка му, защото тя много го обича и искаш да му се порадва хубаво целия уикенд.

Понеже аз бях същата като ми бяха малки децата, от собствен опит ще ти кажа, че правиш грешка. Реално погледнато, за един уикенд няма какво толкова да причини бабет на детето. Най-много да прецака някое спане и да го нахрани не по твоите критерии. Ако не застрашава здравето и живота му, за два дена нищо няма да му стане на детето. Но два такива уикенда може да се окажат много поучителни за свекърва ти и да ти решат поне част от проблема.

# 337

Ох, никакво доверие и нямам..не мога да  и поверя детето си Sad

Нищо няма да му направи. Рядкост са случаите в които наистина  свекърва може да навреди на детето - повечето случаи от които младите и неопитни майки се оплакват са най-вече за даване на нещо неподходящо за ядене, което, ако детето не е алергично е абсолютно незначително.
Все пак е отгледала мъжа ти жив и здрав.

Възползвайки се от мераците за гледане си осигуряваш свободно време и помощник.

# 338

Понеже аз бях същата като ми бяха малки децата, от собствен опит ще ти кажа, че правиш грешка. Реално погледнато, за един уикенд няма какво толкова да причини бабет на детето. Най-много да прецака някое спане и да го нахрани не по твоите критерии. Ако не застрашава здравето и живота му, за два дена нищо няма да му стане на детето. Но два такива уикенда може да се окажат много поучителни за свекърва ти и да ти решат поне част от проблема.
Ще трябва да се доверя на опита и да опитам...

# 339
Ако устискаш, само ще спечелиш.

# 340

Ох, никакво доверие и нямам..не мога да  и поверя детето си Sad

Нищо няма да му направи. Рядкост са случаите в които наистина  свекърва може да навреди на детето - повечето случаи от които младите и неопитни майки се оплакват са най-вече за даване на нещо неподходящо за ядене, което, ако детето не е алергично е абсолютно незначително.

Възползвайки се от мераците за гледане си осигуряваш свободно време и помощник.
Мъжът ми го е гледала баба му, там е отраснал...свекито е правила кариера... но явно ще трябва да опитам и да го оставя веднъж, че дано и минат мераците за гледане бързо и сама да се откаже

# 341

Едва ли. По-вероятно е да е баба му.

ПП Бинго!  Laughing

Мъжът ми го е гледала баба му, там е отраснал...свекито е правила кариера...

Ех, какви баби е имало едно време, какви прекрасни хора са отглеждали, даже свекървите. А сега...
Но пък се замислих дълбоко. Какво ли причиняваме на бъдещите си снахи, когато се натискаме да си гледаме сами децата?  Thinking

# 342
  • при късмета
Аз бих те посъветвала първо с мъжа си да се заемеш, вместо със свекървата. Тя си безобразничи, защото мъжа ти смята, че нейното "радвам се на детето" е по-важно от спокойствието на жена му. Той явно не се включва особено много по грижите за детето и само ти си наясно с режима му. Ако го няма по цял ден и е оставил всичко на теб, предполагам, че от там идва и незнанието му какво се случва на срещите баба-внуче или пък не отдава голямо значение на действията на майка си. Първо на него обясни как действат реплики от сорта на "не слушай майка си и ще си правим каквото искаме" на майка на малко дете.
Направи така, че първо той да те разбере, после сам би трябвало да се оправи с майка си. Да се бориш срещу двамата е загубена кауза

# 343

Едва ли. По-вероятно е да е баба му.

ПП Бинго!  Laughing

Мъжът ми го е гледала баба му, там е отраснал...свекито е правила кариера...

Ех, какви баби е имало едно време, какви прекрасни хора са отглеждали, даже свекървите. А сега...
Но пък се замислих дълбоко. Какво ли причиняваме на бъдещите си снахи, когато се натискаме да си гледаме сами децата?  Thinking

Едновременно сте писали  Joy

# 344
Аз бих те посъветвала първо с мъжа си да се заемеш, вместо със свекървата. Тя си безобразничи, защото мъжа ти смята, че нейното "радвам се на детето" е по-важно от спокойствието на жена му. Той явно не се включва особено много по грижите за детето и само ти си наясно с режима му. Ако го няма по цял ден и е оставил всичко на теб, предполагам, че от там идва и незнанието му какво се случва на срещите баба-внуче или пък не отдава голямо значение на действията на майка си. Първо на него обясни как действат реплики от сорта на "не слушай майка си и ще си правим каквото искаме" на майка на малко дете.
Направи така, че първо той да те разбере, после сам би трябвало да се оправи с майка си. Да се бориш срещу двамата е загубена кауза
Тя има страхотно влияние върху него и ще ми е много трудно...но пък съм тъпа и упорита и не се отказвам в опитите аз да надделея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт