На пазар във Варна - 46

• 70 764
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте,някой ходил ли е на Варнамези,от колко почват концертите?

# 376
  • Варна
HugЗдравейте,някой ходил ли е на Варнамези,от колко почват концертите?

И аз се интересувам и бих искала да го посетя  Crazy Heart Eyes

# 377
# 378
Към 21 часа започват.Днес да не изпуснем Сигнал Wink

# 379
  • Варна
Момичета, къде освен в Джъмбо, продават пликове за съхранение...трябват ми за завивки  Crazy

# 380
  • In transit
Момичета, къде освен в Джъмбо, продават пликове за съхранение...трябват ми за завивки  Crazy
В Практикер има, в немския магазин на бул. Цар Освободител също, оттам съм вземала и са добри. Гледай само да е по-плътен найлона, че има различни дебелини.

# 381
  • Варна
Mikkey, благодаря  bouquet...от Практикер купихме  за 6.99 лв.  Crazy

# 382
  • Варна
Изобщо не си спазват часовете за концертите. Затова и днес реших да пропуснем Сигнал. Все пак утре съм на работа.
Нашата врата е от Телеком. Доволна съм и даже исках да правят и втората, но така и не се обади майсторът им да се видим. А аз междувременно реших, че ПВЦ ще сложим там, та търся фирма, която да предлага дограма и измазване не прозорци на входа и да направи и вратата на втория вход. Ако може идеи, защото трябва да предлагат и измазване.  newsm78

# 383
  • Варна
Изобщо не си спазват часовете за концертите. Затова и днес реших да пропуснем Сигнал. Все пак утре съм на работа.
Нашата врата е от Телеком. Доволна съм и даже исках да правят и втората, но така и не се обади майсторът им да се видим. А аз междувременно реших, че ПВЦ ще сложим там, та търся фирма, която да предлага дограма и измазване не прозорци на входа и да направи и вратата на втория вход. Ако може идеи, защото трябва да предлагат и измазване.  newsm78
Дес аз съм доволна от Ников пласт  склаада им е до алати
Звънни и попитай работят перфектно
http://dograma-nikov.bg

# 384
  • Варна
Къде мога да намеря налично разнообразие от модели и цветове на тротинетки Микро? Искам на живо да сравня Mini/ Mini deluxe, Maxi/Maxi deluxe. Преди ги купувахме от Той Таун Пикадили Парк, но сега е Комсед и няма да зареждат Микро.

# 385
Къде мога да намеря налично разнообразие от модели и цветове на тротинетки Микро? Искам на живо да сравня Mini/ Mini deluxe, Maxi/Maxi deluxe. Преди ги купувахме от Той Таун Пикадили Парк, но сега е Комсед и няма да зареждат Микро.

магазин MICRO във Варна

град Варна
ул. Райко Жинзифов 26
Работно време
от понеделник до петък : 11.00 ч. - 19.00 ч.
събота и неделя - почивни дни
за контакти с магазина: 0884717313

Това е адреса на магазина на официалният вносител.Там съответно има най-голямо  разнообразие

# 386
  • Варна
Благодаря много! Не знаех, че имат вече собствен магазин. 💐

# 387
Благодаря много! Не знаех, че имат вече собствен магазин. 💐

За нищо 🤗
Мен лично Delux-а ми харесват много повече.Имат страхотни цветове.

# 388
  • Варна
Супер е фирмен магазин стига и да работеше.  Живея на долната улица и минавам ежедневно-никога не съм го виждала отворен.  Рекламна кола също спира в района, но до там. Откакто съществува магазина ходя да купя каска, т.к. вече имахме тротинетка и така и не се сдобихме с каска от там.

Аз сравнение направих в Сладури като се колебаех между мини и макси.

# 389
  • Варна
Благодаря ви, момичета! Ще го имам предвид. С баткото малко ползвахме Мини микро и минахме на Макси. Затова сега се чудя, дали да не вземем Макси делукс направо.
Още едно питане- в кои аптеки има заредени сериите Фито и Дюкре? Пресуших си скалпа и имам нужда от медицинска серия. Отзиви някакви също са ми полезни.
P.S. Пиша само от телефона? Каква е тази странна нова версия? Има ли начин да си върна старата визия?

Общи условия

Активация на акаунт