Операция на миома - 4

• 100 042
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Човече, стискам палци да устискаш. Flowers Hibiscus
Аз имам още доста до там и изобщо не се и надявам. Не съм раждала, а ми се иска поне едно детенце да си имам все пак Simple Smile Иначе да, на 9ти съм пак на ехограф (17ти ден от цикъла) да видим има ли движение. Ще споделя тук.
Ти какви билки пиеш, ако можеш да споделиш? Съжалявам ако си го писала някъде, но не мога сега да изчета цялата тема Grinning
Аз скоро съм отпуска и мисля да си направя едно прочистване по метода на Лидия Ковачева с чай и плодове за 5-7 дена.

# 586
За гладуване, не бих ти препоръчала. Имам един опит 2007 - много лесно ми беше, но след това ми се разказа играта, качване на килограми, проблеми със стомах, щитовидна, и миомата ми започна да расте. Може и да е съвпадение, но не мърдаше преди това, беше колкото твоята, забременях от раз, изкарах лека, безпроблемна бременност, нямах и никакви други проблеми, имам чувството, че точно гладуването отключи всичко...

П.П. Пакетите от билковата аптека на ул. Поп Богомил.

# 587
Хаха, чувствам се като теб преди няколко години вече Simple Smile
Ами то не е гладуване, по-скоро разтоварващ режим. Ама ще видим дали изобщо ще мога да изкарам и 2-3 дена.
Предполагам, че билките са тези за миома, 2 различни пакета. Чувала съм за тях и от други места, от същата аптека.
Иначе на мен точно това ми е големия казус, да забременявам ли с миомата или да я махам пък след това да се пробвам.
Абе лудница ми е още малко в главата ама ще се изясни, няма къде да ходя Simple Smile

Скрит текст:
Аз от близо 4 години вегетарианствам, така че се надявам, организмът ми да го приеме по лесно този режим на плодове и чай. Съжалявам, че при теб е отворило такива проблеми. Ти захрани ли се правилно след гладуването?

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 16:59 от Rocket

# 588
Потърси няколко мнения, ако всички са за махане, не се бави. Зависи от много неща, разположение и т.н.
Аз бях млада и глупава, и въобще не отидох на преглед преди да забременя, нямах никаква представа, че съм с 3 миоми. Ако ги бяха видели преди това със сигурност щях да се оперирам. Голямата беше 7 см. За щастие растеше навън, към коремната кухина и не правеше проблеми при износването. А също и се смали, та разбих всички теории на докторите, 4.5 см беше при секциото (бебето беше разположено лицево, затова ме срязаха, иначе за нормално раждане си ме приеха).

Скрит текст:
Да, тези са билките.
По всички правила ми беше захранването. И като цяло много лесно ми се стори и гладуването, и захранването, 10 + 10 правих, 10 гладуване и 10 захранване.

# 589
Здравейте, знаете ли нещо за "Миомин" таблетки? Ползвал ли е някой? Вече се хващам и за сламка, защото ми казаха, че съм за операция, с 5 миоми по около 2,5-3см. Измерени са на втория  ден от менструацията. Тези билки, за които говорите, само в тази атека ли ги има?
Човече, в какво се изразява положителният ефект? Намаляха ли и за колко време употреба?

# 590
Ссидония, аз съм чувала, че има хормонални препарата ("Есмия" ако не се лъжа се казват). Но те се използват само за временно смаляване на миомите, преди операция примерно. След като спре приема им, майче пак си връщат размерите.
За билките, чела съм, че от тази аптека може да се поръчат и ако не си от София. Доставката е с куриер. Даже аз се замислям дали да не си ги поръчам другата седмица.
Иначе, Не се сърди човече, определено ще потърся няколко мнения. Ще споделям какво се случвам с моят казус, току виж някой ден, помогне на някоя друга заблудена душа като мен Simple Smile

Скрит текст:
Аз за 10 дена изобщо не се надявам. Едва ли ще изкарам повече от 5. Ти пълен глад ли кара или и ти беше на чай и плодове?

# 591
За ЕСМИА-та, не само преди операция. При много жени ефектът е постоянен. Но и не при всяка действа. Едно време рових по чуждите форуми, защото в България още не е много навлязла, повечето пишеха, че няма никаква промяна. Тук съм чела положителни отзиви, но почти всички, които споделят супер ефект са нови потребители, които повече не се появяват, затова не знам дали не е рекламен трик...

Скрит текст:
Човече, в какво се изразява положителният ефект? Намаляха ли и за колко време употреба?
http://old.bg-mamma.com/?topic=903793.msg34471562#msg34471562

# 592
Да, за хормоналните знам, вкарват в изкуствена менопауза. Това е някакво друго, но съставът не ми е ясен, ще взема да потърся с търсачката отделните съставки, като имам повече време. Относно билките, имат ли някакви странични ефекти, как именно се казва комбинацията и... помага ли?

# 593
Ссидония, аз сега звъннах в аптеката. Можеш да провериш за контакти в интернет, води се Аптека на Поп Богомил Grinning.  Аз питах за билкова смес за миома. Жената по телефона каза, че са 2 пликчета на обща стойност от 19 лв. и някакви стотинки. Към тази сума трябва да добавиш и куриер.
Иначе за билките, както и за лекарствата, всичко е много индивидуално. Никой не може да ти гарантира на 100% какъв ще е ефектът. Очаква се все пак да е положителен Simple Smile

# 594
Нямат странични ефекти, но и няма гаранция, че ще подействат. Пускам състав и т.н. + рецептата, с която са били изписани на майка ми преди години. Тя планираше операция при този професор в Майчин дом София, но той ѝ каза да пробва първо с това и ако до 2 месеца няма ефект, тогава. Размина ѝ се. Но имайте предвид, че за 2 месеца има видим ефект при гигантски размери, тя беше с миома като 5 месечна, аз като 6 (подобрих рекорда Bowtie). Ако са по-малки едва ли ще се забележи нещо за краък срок.

Скрит текст:

# 595
Само да се включа и аз, родих с миома, но беше малка към 2 см външна, към коремната кухина

# 596
Ей, мерси много! След около седмица имам работа в София и ще я намеря тази аптека. Само се притеснявам нещо да не ми навреди, че имам и други болести...
Моите са много, дали ще помогне...

# 597
Билките са много хубави, регулират хормоните, ако е Хормонален проблема....на мен малката ми изчезна беше около 1 см, по -голямата 2.5 см се смали... У както вече писах псевдо кистата ми изчезна

# 598
Билките са много хубави, регулират хормоните...
Да, и това. Имам проблем с щитовидната и докато ги пиех бях много добре, ТСХ-то ми спадна двойно и още малко ме делеше от идеалните стойности, без да пия никакви лекарства. Но реших да направя почивка и като го спрях се вдигна много. Сега съм на Еутирокс, но си пия и чая, направо не смея да го спра...

Майка ми ги е препоръчвала и на много жени с обилен цикъл (без миоми, кисти и т.н.), и те споделят, че са се спасили с тях.

# 599
Не се сърди човече, на колко години си ако не е тайна?
За майка ти, много добре, че билките са и помогнали. Въпросът е, че при нея може би и възрастта е изиграла роля.
Аз си ги поръчах и ще дойдат в понеделник. Така или иначе преди другата година едва ли ще тръгна да правя операции. Хич не искам да си развалям празниците. През това време поне може да пробвам, пък да видим как ще ми подействат на мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт