Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 360
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Хора, търся една книга. Надявам се ако някой я има да ми прати сканирана, тъй като няма откъде да я купя в момента. Казва Тайната Сила на Водата на  Доминик Блюмер. Питам тук тъй като това е по-скоро езотерична книга и се надявам, някой запознат с положителните практики да я знае и евентуално да я има Simple Smile

# 436
Хора, търся една книга. Надявам се ако някой я има да ми прати сканирана, тъй като няма откъде да я купя в момента. Казва Тайната Сила на Водата на  Доминик Блюмер. Питам тук тъй като това е по-скоро езотерична книга и се надявам, някой запознат с положителните практики да я знае и евентуално да я има Simple Smile

Тук я предлагат за сваляне безплатно:
http://book.allatra.bg
Опитай и кажи дали се е получило. Ако стане, лесно можеш да си я разпечатиш, в случай че я искаш на хартия. Иначе книги на същата тематика има и Масару Емоту, които са по-известни и по-лесни за намиране.

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 19:48 от Петенце Цветенце

# 437
Аз пак се включвам в темата с въпрос. Този път за Киприяновите молитви. Разбрях, че в София се четат в църквата Св. Неделя. Някой ходил ли е там скоро, как протича ритуала, за колко време?

# 438

Опитай и кажи дали се е получило. Ако стане, лесно можеш да си я разпечатиш, в случай че я искаш на хартия. Иначе книги на същата тематика има и Масару Емоту, които са по-известни и по-лесни за намиране.
[/quote]

О, не. Търся съвсем различна книжка. Ето това търся-
Масару не ми трябва. В тази книжка има ритуали с благословена от нас вода за различни случаи. Помагали са ми, но за съжаление, не съм запомнила нещо. Frowning1

# 439
Аз пак се включвам в темата с въпрос. Този път за Киприяновите молитви. Разбрях, че в София се четат в църквата Св. Неделя. Някой ходил ли е там скоро, как протича ритуала, за колко време?

Киприяновите молитви се четат върху теб самата от свещеник, еднократно. Ако искаш за друг човек, трябва да занесеш негова дреха. Струваше десет лева тука в Пловдив, за София не знам. Може и да си запишеш името за споменаване в Киприяновите молитви всеки четвъртък, ако си спомням. Цената е от 0.50 ст до 2.00 лв на име.
Може да отидеш толкова пъти колкото ти се струва, че трябва. Това са моите знания за тези молитви.

# 440
Техника за сбъдване на желание
Има едно момче на име Вован. Той изпълнява почти всякакви желания. Само се извиква името му три пъти, казва му се съответното желание, като изречението се довършва с "
.... В замяна за изпълненото ми желание и в твоя чест, аз сега ще ...... (Може всичко което хрумне - черпене със сладко, което после се дава на дете,  изпълняване на физическо упражнение в негова чест, четене на смешен виц, прочитане на разказ на глас, пеене или танцуване в негова чест определено време.)
Това го знам от приятелка, малко по-малка от мен, която си е запазила детското все още в себе си. Тя ми го каза, преди месеци. И аз веднага го пробвах. Проблемът беше на четири години и много дразнеше ММ. Тогава, за да го пробвам, извиках Вован, казах какво искам и в замяна прочетох  на глас един коледен разказ. Месец по-късно разбрах, че проблемът е разрешен, както аз поисках. Но имаше нов проблем, пряко последствие от първия. Извиках аз пак Вован и му поисках успешно разрешаване на новия проблем. Този път му прочетох вицове. След два месеца, към днешна дата мога да кажа, че всичко е разрешено в наша полза, точно както аз поисках от Вован.
Приятелката ми, която го сподели, разказа как веднъж посред зима, докато чакала автобуса, скачала на едно място три минути в чест на Вован за да се изпълни нейно желание. Освен че се стоплила, тя наистина получила желаното.
Надявам, се и на друг да му се сбъдне желаното, благодарение на този начин Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 09:15 от Анонимен

# 441
 white_viki, развесели ме с този Вован... Но ще го пробвам първо за нещо дребно да видя дали действа и при мен... Laughing
Преди време се бях навила да пиша за "11 дни чудеса", но след първия ден писане сънувах много странен сън и нещо не ми "позволи" да продължа да пиша... Интуицията ми проработи, усещах се странно и на другия ден реших да не пиша... Защо, не знам... Просто така реших... newsm78 Mr. Green
Някой пробвал ли е тази техника?

# 442
То и аз се смях, като ми каза, момичето, даже я попитах дали не е поискала да дойде по бързо автобуса. Отговорът ѝ ме озадачи, и след малко мислене реших да доверя проблема на ММ - неговия баща имаше ядове в съда. Казах аз "да спечели делото Х" и наистина делото бе спечелено.  Новият проблем бе, че ответната страна се криеше. И аз пак поисках помощ. Сега вече всичко е наред, парите са получени и всичко е зад гърба им. Но това беше 4 години ходене само на една съдебна инстанция, имаше реална възможност да се обжалва на по-висока инстанция, но както се криеше човека в един момент, сам дойде и каза, че няма да обжалва и ще изплати всичко...

# 443
  • на острова на мечтите
За да  променим мнението или поведението на друг човек, е добре първо да се опитаме да разберем защо това толкова ни вълнува/засяга. В смисъл, този човек се държи така поради някаква причина/да се защити, или да демонстрира нещо,или защото нещо му е развалилo настроението. Важно е да не се приема нищо много лично.  Подкрепям напълно Фил за хоопонопону! Опитай се да изпратиш обич към въпросната личност. Помага винаги!!!
Техниката на Вован я има в дриймланд.  Има отделна тема там. Ще потърся евентуално следобяд,ако ми остане време.

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 18:46 от danilu

# 444

О, не. Търся съвсем различна книжка. Ето това търся-
Масару не ми трябва. В тази книжка има ритуали с благословена от нас вода за различни случаи. Помагали са ми, но за съжаление, не съм запомнила нещо. Frowning1
[/quote]

Извинявам се, при мен излиза като достъпна за сваляне именно тази, която търсиш. Но все пак не може да я няма никъде из нета, просто трябва много търсене. Според изследвания молитвата Отче наш зарежда водата по много добър и правилен начин, а да не забравяме, че и ние сме две трети вода.
Киприяновите молитви са много силни молитви със специално предназначение и е препоръчително да се четат след подготовка и от вярващия, и от свещенослужителя. При нужда човек може и сам да ги чете за себе си или близките си (с които е в кръвна връзка), ако има належаща ситуация и не може да се изчака посещението на църква.

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 16:24 от Петенце Цветенце

# 445
  • на острова на мечтите
Откровено за трудните разговори

"Бъдете достатъчно смели да започнете разговор, който си заслужава.“- Маргарет Уитли

Във всички взаимоотношения, независимо дали са с колега на работното място, приятелка, партньор, родител, сестра/брат, идва момент, когато се налага да се проведе сериозен разговор. Трудните разговори са неизбежни и към тях трябва да се подхожда внимателно.

Винаги ще има хора, които не заслужават доброто ни отношение, поради негативно държание към нас, причиняване на болка и разочарование, и ако провеждането на труден разговор с тях крие риск от това те да напуснат живота ви, приемете го като награда за вашата честност, като освобождаване от нездравословни контакти, като израстване в отношенията ви като цяло.

Ако връзката и човекът, с когото трябва да разговаряте, сериозно ви интересуват и са истински важни за вас, има някои неща, които можете да направите, за да протече всичко леко и успешно. Специалисти в областта на човешките взаимоотношения и проблеми в общуването, дават някои съвети, които да ни бъдат в помощ в моментите на откровения:

- Внимателно използване на извинителни фрази;
- Правилната концепция;
- Има ли подходящ момент?
- Правилно отношение към другата страна;
- Придържайте се към фактите;
- Бъдете добър слушател;
- Не предполагайте, че другият знае от какво имате нужда;
- Използвайте „аз“ форма;
- Поемане на ангажимент;
Извинете,че поствам така текста,но в новият вариант на форума не ми излиза скрит текст. Видя ми се интересна информацията за пржвеждане на трудни разговори. Гуш!(и малък шрифт не ми се показва,и емотиконите са грозни като та китайските телефони)

# 446
danilu, много полезно, благодаря ти! Hug

# 447
Момичета, не мога да изтегля "Поръчки до вселената " на Бербел Мор от Спиралата. Може ли да ми кажете откъде мога да си я изтегля безплатно.

# 448
  • София
Момичета, не мога да изтегля "Поръчки до вселената " на Бербел Мор от Спиралата. Може ли да ми кажете откъде мога да си я изтегля безплатно.

Алина, ЦЪК

# 449
Фил,много ти благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт